Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY Kona Hei Hei AL DL 2018, koko M


Miklo

Recommended Posts

Kuvaus: Myynnissä vajaan vuoden käytössä ollut todella monikäyttöinen ja aliarvostettu uuden ajan downcountry- pyörä. Pyörä tuntuu sopivan suomalaiseen metsään todella hyvin, ja on omiaan juuri vaihtelevaan maastoon, jossa isot mäet ovat harvassa. Geometrialtaan tämä on lähes identtinen esim. uuden Spessun Epic evo mallin kanssa, tosin takajousitus on toteutettu eri tavalla. 

 

Pyörä ostettu 9/2018 Bikeshopista, joten takuuta vielä hieman jäljellä. Pyörä on muuten vakiokokoonpanossa, mutta hissitolpan liipaisin vaihdettu mukavampaan ja päivitetty Huntin XC Wide 29" kiekkoihin 10/2018 (paino putosi melkein 600g). 

 

Speksit löydät täältä: http://2018.konaworld.com/hei_hei_al_dl.cfm

Kiekot: https://www.huntbikewheels.com/products/hunt-xcwide-mtb-wheelset

 

Kiekot on tsekattu liikkeessä reilu kuukausi sitten, ketju on vaihdettu 50 km sitten ja takajarrupalat vaihdettu myös hiljattain. Pyörä painaa nykyisellä hiilaritangolla n. 12,3 kg (punnittu kiinalaisella halpiksella) , joten melko kevyt ollakseen alumiinirunkoinen. Pyörässä ei tule mukana kuvassa näkyvää tankoa, vaan alkuperäinen Konan tanko. Pyörässä on muutamia kiveniskemiä, mutta muuten siistissä kunnossa.

 

 

Hintapyyntö: 1850e

Yhteydenottotapa: 

kona1.jpg

kona 3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Päivitetään ilmoitusta, koska kyselyitä tullut paljon. Eli pyörällä ajettu n. 70h ostamisen jälkeen, joten vielä ei tarvitse huoltaa jousituksia, eikä muutenkaan ole huoltotarpeita. Ja kyseessähän on sitten tämä pyörä https://www.bikeshop.fi/Kona-Hei-Hei-AL-DL/ekauppa/pKOHHALDL/ , eikä se halvempi (ja painavampi) Hei Hei. Keulasta sen verran, että Reba on hyvä (ja kevyt) peruskeula, jolla pärjää hyvin, vaikka internet muuta väittääkin.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...