Jump to content

MYYTY


joomoz

Recommended Posts

Myydään Bafang bbs01b 250 watin keskimoottori ja 7 Ah pulloakku –setti. Sisältää kaiken tarvittavan pyörän sähköistämiseen, sekä työkalun moottorin asennukseen.

 

Moottori on hyvin vääntävä Bafangin BBS01b 250W, mikä on enemmän kuin riittävä kuljettamaan pyörää sallittua 25 km/h. Halutessaan tuota rajoitusta voi säätää näytön kautta ja tehot riittävät paljon kovempiinkin vauhteihin. Ilman peukalokaasun asennusta pyörän käyttö ei vaadi vakuutuksen ottamista ja on täysin tieliikennelaillinen. Peukkukaasun saa kyllä mukaan ja sen saa halutessaan helposti käyttöön. Moottoriin on asennettu alkuperäisen halpisrattaan tilalle Precialpsin narrow-wide eturatas, joka pitää ketjun todella hyvin paikallaan. Myös alkuperäiset käytössä löystyneet kammet on vaihdettu Shimanon sähköpyöristä löytyviin Steps FC-E600 kampiin.

 

Pulloakku on 7Ah (252Wh) ja se riittää noin 30-40 km ajeluun, pienellä avustuksella pidempäänkin. Näppärän kokoinen pulloakku on todella helppo ottaa mukaan lataukseen ja se on myös selvästi runkoakkuja sirompi ja toimii myös USB-varavirtalähteenä. Mukaan tulee kaksi laturia, joten toisen voi jättää vaikka työpaikalle.

 

Mukaan saa myös ajovalon, joka voi ottaa virtansa suoraan akusta ja valon hallinta tapahtuu suoraan moottorin ohjainpainikkeiden kautta. Moottorilla on ajettu 3000 km ja akulla alle puolet siitä. Tarvittaessa varaosia saa todella edullisesti. Osat ovat vielä kiinni pyörässä, joten niitä pääsee halutessaan testaamaan. Myös koko säihköistetty pyörä on myynnissä.

 

Hintapyyntö: 

Paikkakunta: Vantaa

Yhteydenottotapa: yksityisviesti

 

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...