Jump to content

Varastettu Insera X-Cross Kuopio


jaizee

Recommended Posts

2010 vuoden malli mustarunkonen Insera x-cross varastettu kerrostalon pihasta kauppakadulla. Kerkesin talossa alle 3vk asua ja jo kelpas pyörä jollekkin. Perusvarustelu koska kerkesin talveks ottaa suurimman osaa pois kuten nopeusmittarin jne. Perinteiset lokasuojat, shimano vaihteet, hydridi jarrut edessä ja takana. Satulassa pari naarmua ja myös pyörän ylimmäisessä poikkitangossa on pituussuuntainen pidempi naarmu. Maalipinta musta matta. Spiraalilukolla oli kiinni joten veikkaan että on vaan autoon nostettu eikä ole jääty siihen avoimeen pihaan sahailemaan lukkoa poikki.

 

Kuvia en kerennyt ottaa koska talven ollut vanhan asunnon varastossa ja aktiiviseen käyttöön olin sitä laitellut tulevaa kesää varten. Voi olla että lähti kävelemään jo samalla viikolla kun muutin mutten vaan ole sitä huomannut kun pyöräteline siinä sivussa. Tarkoitushan oli viedä kellariin kun muutto lopullisesti ohi mutta eipä sitten kerennytkään. Kyllä ottaa päähän!! Vähän kun polttais rahansa savuna ilmaan.

 

Jos näkyy tollasta pyörää myytävänä tai joku paikkakuntalainen löytää hylättynä niin olisin erittäin kiitollinen jos laittaisit vaikka sähköpostia osotteeseen [email protected]

 

Kiitos!

Link to comment
Share on other sites

Jonkunlaista näköhavaintoo tapahtumasta on onneksi ja toivotaanpa että saadaa rosvo tilille. Hyvät mahdollisuudet tälle vaikkakin pyörä taitaa jäädä saamatta takaisin. Myyty varmaan jo eteenpäin. Kuitenkin ite rosvo saattaskin jäädä kiinni.

 

Pyörän voi toki palauttaakkin jos omatunto soimaa voidaan huomioida jatkotoimenpiteissä. Ikäviä tällaset silti.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...