Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY - Todella hieno, laadukas ja tehokas sähkö-cruiseri


Flymigu

Recommended Posts

Pyörä on käytännössä uusi! Kilsoja on kertynyt vain 241km, eli juuri ja juuri sisään ajettu. Pyörässä ei ole mitään käytön jälkiä ja on siis täysin uutta vastaavassa kunnossa. Myyn uuden projektin alta pois.

 

Vauhtia helposti yli 50km/h, jos valittuna "full power - moodi".  Myös täysin "tieliikennelain mukainen - moodi (1000w / 25kmh)" helposti kytkimellä valittavissa.

 

 

Pyörän runko on Kalifornialaisen Electra Bikes co. valmistama, jonka pohjalle tämä komeus on rakennettu. Lentokoneen siipiprofiilia muistuttava hiilikuidusta laminoitu ”tankki” pitää sisällään moottorinohjausyksikön, sekä Litium-ioni akuston. Tankin ulkopintaan on koneistettu alumiininen lentokoneen siipikaari koriste. Takahaarukka on vahvistettu kestämään sähkömoottorin kova vääntö.

 

Akku on tässä pyörässä todella suuri! Sen kapasiteetti on 1040Wh (vs markkinoiden johtavissa sähköpyörissä on 400-500wh). Akku koostuu litium-ioni kennoista ja akkua valvoo oma BMS (Battery Monitor System), joka mm. tasaa kennojen väliset jännite-erot ja varmistaa, ettei akkua pureta liikaa.

 

Pyörän moottori on takarenkaaseen sijoitettu laadukas 2000W napamoottori (vertaa kaupan sähköpyörissä 250W), joka on maalattu vastaamaan hienosti pyörän värejä. Moottoria ohjaa erittäin laadukas Kanadalainen FOC tyyppinen nopeussäädin (Field Oriented Controller). Verrattuna normi siniaalto säätimiin tämä nopeussäädin saa moottorin toimimaan taloudellisemmin, sekä täysin äänettömästi. Lisäksi jarruenergian talteenotto toimii huomattavasti paremmin kuin siniaaltosäätimissä.

 

Pyörän näyttö on yhdistetty suoraan nopeussäätimeen ja antaa kaiken mahdollisen tiedon ja paljon enemmän! Katso kuvista yksityiskohdat.

 

Pyörän tehoja säädetään ”kaasukahvalla” ja takajarrukahvasta painamalla aktivoituu jarrutusenergian talteenotto.

 

Pyörään on ohjelmoitu kolme eri teho-/nopeusasetusta:

- 1000W / max 25km/h (katulaillinen)
- 1000W / no speed limit
- 2000W / no speed limit

Eri moodit saat vaihdettua ohjaustangon keinukytkimestä, joka on sijoitettu huomaamattomaksi (ettei tule vahingossa säädettyä laittomia tehoja;) 


Todellinen toimintamatka sähköllä on noin 60km – 120km riippuen nopeudesta ja olosuhteista, mutta toki jos laitat polkimet laulamaan, niin vaikka 300km. Mukaan tuleva Laturi on nopea 5A laturi, jolla lataat akun tyhjästä täyteen n. 5 tunnissa. Lataus 80% kestää noin 3h. Voit toki vaihtaa 10A laturiin, jolla saat ajat puolitettua.

 

Pyörässä on levyjarrut edessä ja takana sekä 7-vaihdetta.

 

Hieman taustaa lainsäädännöstä:
Alle 250 wattinen sähköpyörä, jossa moottori käynnistyy vain polkimia poljettaessa ns. PAS-anturin avulla ja avustus loppuu 25km/h:n jälkeen on ns. sähköavusteinen polkupyörä, eikä sitä tieliikennelaissa luokitella polkupyörää kummemmaksi.

 

251-1000 wattiselle sähköpyörälle sallitaan poljinavustuksen lisäksi ”kaasukahvan” käyttö. Maksiminopeus kuitenkin edelleen 25km/h. Kyseinen pyörätyyppi vaatii vakuutuksen, jollaista saa tänä päivänä liki jokaisesta vakuutusyhtiöstä, halvimmillaan alle 100€:n vuosihinnalla.

 

Yli 1000-wattisella ja/tai yli 25km/h kulkevalla sähköpyörällä ei saa tieliikenteessä ajaa, vaan sellaista saa ajaa vain ns. suljetulla alueella.

 

 

Kuvaus: 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 

Moottorin teho: 2000W

Hintapyyntö: 2500,-

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo

Yhteydenottotapa: Puhelin (040-7557842) tai YV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sivusta_1.jpg

sivusta_sisa.jpg

takaa.jpg

virta-avain.jpg

 

 

detail_1.jpg

detail_2.jpg

Laturi.jpg

Laturiliitin.jpg

Näyttö.jpg

takaa.jpg

virta-avain.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...