Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Kehitysehdotukset


Administrator

Recommended Posts

  • 1 month later...

Saisko noi kaikki varastetut-osiot yhdistettyä? Pyörät liikkuu kaupungista toiseen ja niitä myydään verkossa. nyt ihan mahdoton tarkistaa täältä olisko samanlainen nyysitty jostain kun myyjien ilmoittamiin paikkakuntiin ei voi luottaa. Välillä tsekannut täältä kun facessa joku löytänyt pyörän, mutta varsinkin Pk-seudulla noi liikkuu nopeasti rajojen yli.

Link to comment
Share on other sites

Varastettujen erottelu omasta mielestä kyllä huonompi kuin ennen erottelua. Ei tule kuin ehkä omaa kaupunkia katsottua ja aika harvakseltaan niitä tuonne tulee. Tampereen osaan joku 1-4/kk, joten mielestäni mahtuisi hyvin yhteen osioon nykyisen silpun sijaan. Otsikkoon voi kaupungin tietty laittaa, niin helpottaa löytymistä.

 

Aika vähän viestejä noissa kaupunkien osioissa on. Turussa 3 tampereella reilu 10 ja muualla yhtä vähän. Hesassa tietty vähän enemmän. Eli jos välttämättä haluaa jaotella, niin Pks ja muu Suomi varmaan riittäisi tämänhetkisellä viestimäärällä.

Link to comment
Share on other sites

Fillaritorin lähettämät sähköposti-ilmoitukset uusista viesteistä eivät taida mennä monille perille tällä hetkellä, koska webbipalvelin joutunut roskapostilistalle:

 

reject: RCPT from web131.webhotelli.fi[77.86.254.74]: 554 5.7.1 Service unavailable; Client host [77.86.254.74] blocked using sbl-xbl.spamhaus.org; https://www.spamhaus.org/query/ip/77.86.254.74;

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...