Jump to content

MYYTY - Mondraker Foxy Carbon 2015 27,5” M/17"


Mikke_F

Recommended Posts

Kuvaus: Erittäin siistikuntoinen Foxy runko ja Fox iskari. Runko on speksattu 140-160mm 27,5" keuloille. Takana on ollut käytössä 60-64 mm leveitä renkaita (mitattu) ja tuo 64mm on mielestäni suositeltava maksimileveys kun kiekko on suora.

 

Hiilikuituisessa etukolmiossa näkyy pieniä käytön jälkiä, mutta ei esim. mitään kolhuja tai kiveniskemiä alaputkessa, joka on ollut aina suojattuna. Alumiininen takakolmio on uusi ja ajamaton, takuuseen vaihdettu. Uusi perä näyttää olevan vahvempirakenteinen siitä kohtaa mistä alkuperäinen murtui.

Linkuston laakerit on tsekattu samalla kun perä on vaihdettu, kaksi laakeria vaihdettu ja loput täytetty uudelleen rasvalla.

Iskariin on hiljattain vaihdettu isompi "Air volume spacer", joten ilmakannun huoltovälikin on käytännössä vasta alussa. Iskarilla ajettu alle 50h eli tällä pitäisi olla huoletonta käyttöä hyvän matkaa edessä.

 

- Frame: Size M Forward Geometry Carbon / ALU Alloy rear 140 mm suspension, DT Swiss RWS axle 12x142mm. ISCG05 kiinnike, Seatpost diameter 31.6mm, Headset ZS44/28.6 ZS56/40 tapered.

- Rear shock: Fox Float DPS 3Pos-Adj Evol Performance Elite 200x57mm 22,2xM10 bushing

- Mukaan tulee iskarin spacer sarja, alkuperäinen headset, etuvaihtajan kiinnike, KCNC istuinputken panta ja kaksi Pilo CNC-koneistettua vaihtajankorvaketta.

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...