Jump to content
Pentti. P

Shimano jarrut etu ja taka hydrauliset, maastokäyttöön.

Recommended Posts

Löytyy muutamia erilaisia perus nestejarrusarjoja Shimanolta varsinkin ja Tektroa myös, laita vaikka YV:tä niin tarkempaa tietoa, mites tarviitko levyjen kanssa? Voidaan laittaa 160/160 mukaan tai mahdollisesti 180 eteen 160 taakse. Noissakin hyvin säädetyissä ja säännöllisesti huolletuisda ihan sopivasti jarrutusvoimaa. Hinnat riippuen tarviitko levyjä 50-70e ja tietenkin mitä mallia ja ikä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laita vaikka YV:tä minkälaista olisit vailla. Meillä on varaston vanhat ja uudet ylimääräiset osat myynnissä ja nestejarrusarjoja tosiaan löytyy vielä perus malleja varsinkin, hyvin huollettu / säädetty kaikki. Sitten löytyy ainakin yhdet ~200e (varattu huomiseen) luokan trail/dh jarrut, parhaimmat vietiin käsistä samantien.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uudenveroiset mustat (ja myöskin uudet muutenkin 1-2v vanhat ilman käytönjälkiä ja säädetty hyvin) perus Shimanon BR-M315 nestejarrusetti mustana löytyy ja levy vaihtoehtoja mukaan paljon erilaisia ja myöskin laadukkaampaa jarrusettiä Tektron puolelta yms. Jos kiinnostaa laita YV tai viestiä 046 5408390

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.