Jump to content
immudium

X MYYTY - 48v 15Ah Panasonic runkoakku ja laturi, 1.5v takuu *hinta nyt vain 490e!"

Recommended Posts

EDIT 5.7.2018: Hintaa taas laskettu, nyt pyynti vain 490 eur ja laturikin tulee mukaan!

 

Myydään uudenveroinen Greencyclestä 18.12.2017 ostettu 48v 15Ah runkoakku Panasonic-tehokennoilla. 2v takuu, joten takuuta jäljellä 18.12.2019 asti. Kuitti mukaan. Akulla ajettu 519km 4.7.2018 asti (ja enempää ei kilometrejä tule kun uusi akku on jo hankittu) ja sitä on käytetty oikeaoppisesti, eli ei ladattu koskaan kylmänä, ei olla ajettu täysin tyhjäksi eikä olla ladattu täysin täyteen kuin kerran tai kaksi. Säilytetty myös aina lämpimissä tiloissa eikä olla kaatuiltu akun kanssa. Akkuun laitettu liimattava 8mm lämpöeriste, joka suojaa sitä pakkaselta ja kolhuilta. Ostajan toivomuksesta voin sen myös poistaa.

Myynnin syy: akku ei mahdu etukolmioon takajousituksen vuoksi kuten ei mikään muukaan valmis akku. Takarenkaan päälle se ei sovi täysjoustopyörään, kun joustaessa ottaa renkaaseen kiinni, eikä painopiste muutenkaan ole optimaalinen, niin tilalle hankittu etukolmioon sopiva mittatilausakku. 

Mukana älylaturi, kuitti, akun käyttöohjeet, kisko ja avain jolla akun saa irroitettua kiskosta. Greencyclessä tämä maksaa 849 eur. Tarkemmat speksit linkistä https://www.greencycle.fi/product/212/48v-runkoakku-panasonic--tehokennoilla

Sijaitsee Varkaudessa, lähetys onnistunee myös matkahuollon kautta. Noutaessa mahdollisuus testata akun toimivuus sähköpyörän kanssa.

 

Hintapyyntö: 650 eur 600 eur 550 eur 490 eur

Paikkakunta: Varkaus

Yhteydenottotapa: e-mail henriimmonen85@gmail.com, puh 0443472902

akku1.jpg

akku.JPG

pyörä.JPG

 

näyttö.JPG

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään

×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.