Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY - Myydään: Suunto Ambit 3 Peak Sapphire


juuskoski

Recommended Posts

Kuvaus: Vuonna 2015 ostettu Suunnon sen aikainen lippulaivamalli. Todella hyvä kello monipuoliseen urheiluun. Mukaan tulee laturi ja sykevyö.

 

Ohessa Verkkokauppa.com linkki nykyiseen vastaavaan: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/8648/dxhvh/Suunto-Ambit3-Peak-GPS-kello-musta

 

Aktiiviurheilijan ja seikkailijan valinta on Suunto Ambit3 Peak GPS-kello. Uudistunut ja entistäkin monipuolisempi GPS-kello pitää sisällään aikaisempien mallien ominaisuudet ja mukaan on lisätty joukko uusia ominaisuuksia. GPS-kello yhdistyy laitteisiin Bluetooth Smart-teknologialla. Uusi tekniikka mahdollistaa monipuolisemmin lisävarusteiden yhdistämisen laitteeseen, sekä yhdistämisen mobiililaitteisiin. Sisäistä muistia on lisätty tuplasti joten voit ladata enemmän mukaan urheilusovelluksia. Aktiivisuusmittauksen avulla saat palautetta palautumisajoista harjoitusten välillä. Aktiivisuusmittaus hyödyntää normaalia aktiivisuuttasi sekä urheilusuorituksiasi. Saat palautteen myös normaalista aktiivisuudestasi ja sen seuranta on Ambiet3 Peak-kellon avulla helppoa.

Sykevyö soveltuu erinomaisesti uimiseen ja on kooltaan entistäkin huomaamattomampi. Uinnin jälkeen sykevyöhön tallentuneet tiedot siirtyvät GPS-kelloon. Voit yhdistää sykevyön myös iPhone-puhelimeen uuden ladattavan sovelluksen avulla.  Sykevyön tiedot saat näkyviin iPhonen näytölle.  Myös GPS-kello on yhdistettävissä iPhone-puhelimeen jonka jälkeen tärkeät informaatiot näkyvät puhelimesta kellon näytöllä. Suuret ominaisuudet mahdollistavat sinun pääsevän suuriin suorituksiin.

Puhelimeen asennettavan Movescount-sivuston avulla kelloa voidaan muokata omien mieltymysten mukaan ja siihen voidaan asentaa erilaisia lisäsovelluksia. Movescount-sivustolta voidaan tarkastella harjoitusten yhteenvetoja sekä tarkkoja tietoja ja jakaa näitä halutessa eteenpäin. Näet kulkemasi reitin kolmiuloitteisessa maastokartassa ja voit tehdä näistä nopeutetun näyttävän yhteenvetovideon.

Ambit3 välittää ranteeseesi iOS/Android-puhelinten notifikaatiot ja muistutukset, tuoden älykello-ominaisuuksia monipuoliseen urheilukelloon!

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Safiirilasi
  • Akun kesto jopa 200 h GPS-käytössä (Ultra-moodi)
  • Vesitiivis 100 m asti
  • Auringonnousu/ auringonlasku
  • Lämpötila
  • Kompassi
  • Korkeus

 

Hintapyyntö: 150€

Paikkakunta: Vantaa

Yhteydenottotapa: [email protected] tai nolla neljä nolla 5422833

Suunto1.jpg

Suunto2.jpg

Suunto3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...