Jump to content

MYYTY - Santa Cruz V-10.3 runko, koko M, 26"


rav

Recommended Posts

Katkerin mielin ja säilytystilojen puutteessa on pakko luopua jostain kauniista. Siispä myyntiin alumiininen taideteos, Santa Cruz V-10.3, se viimeinen alumiinista tehty versio siis, vuosimalli 2009. Runkokoko M ja väri anodisoitu Jalapeno Green. On nähnyt paljon ajoa ja vielä enemmän rakkautta. Meikäläisen omistuksessa/ajossa on ollut vuodesta 2013, tälle vuotta ei ole enää sitten ollut kuin koristeena. Mitään toiminnallista vikaa ei ole, laakerit on kunnossa ja iskari (Rock Shox Vivid R2, mallivuodelta 2011) on huollon jäljiltä. Runko on ollut suhteellisen tarkkaan suojattuna (kuten kuvistakin näkyy), eikä visuaalisestikaan siis oikein osaa moittimaan alkaa. Ainoa kolo komiassa on vasemmalla puolella emäputken takana, siihen ODIn keulabumpperi painoi lommon heti herran vuonna 2013, vaan eipä ole vauhtia hidastanut, eikä takuulla hidasta jatkossakaan.

 

Tahdot tai et, rungon mukana seuraa Thomson Elite -satulatolppa, Superstar UNO -ohjainlaakeri, satulatolpan clamppi, taka-akseli, hiilikuituinen takalokari, toinen vaihtajankorvake sekä jokunen varalaakeri linkustoon. Iskariin sopivaa jousta ei valitettavasti löydy, joten sen hankinta ostajan täytyy sitten tehdä oman tarpeensa ja painonsa mukaan.

 

Mitä muuta? No, tämä ei ehkä edusta uusinta geometriaa tai hyväksy mitään 650b-rengaskokoa, mutta on silti ihan pirun toimiva. Geometrioita ja muita toisarvoisia speksejä voi tutkailla tuolta. Taustaksi voi kertoa, että allekirjoittaneella on mittaa 185cm, joten sen pitemmälle kaverille en tätä oikein lähtisi suosittelemaan. Itse olen kuitenkin sen verran vanhan liiton kaveri, että lyhyt ja ketterä on iskostunut selkärankaan aika syvälle. Tosipuheessa tästä saa lyhyempi kaveri/junnu ihan hemmetin kovan pelin. Offset-reduserit kun hankkii iskariin, loiveneekin vielä ihan kivasti.

 

Todistetusti tästä pystyy ilmaiskarilla rakentamaan aikuisen miehen käyttöä kestävän 14,5 kiloisen alamäkipelin, joten tuo runkokaan ei ihan kaamea malmikasa ole (runko ilman takaiskaria painaa alle 3,5 kg). Ja tuo perä. No se nyt vaan on 10" silkkaa kermaa. Ja jos nyt vertaa näihin (uudempiinkin) maestroihin, äfäsärriin mitä on tullut testailtua, niin VPP:llä nyt vaan tapahtuu polkimia pyöräyttämällä myös jotain muutakin kuin jousitusliikettä.

 

Laajemman kattauksen ja isompia kuvia kauppatavarasta löytääpi tuolta.

 

Tätä ei sitten vaihdeta mihinkään muuhun kuin euroihin. Eikä varailla. Toimitus mallilla rahat tilille ja runko matkaan.

 

Hintapyyntö: 380 eur plus mahdolliset postit

Paikkakunta: Jyväskylä

Yhteydenottotapa: YV tai sähköposti olli.taimisto(ät)iki.fi

 

V-10.3-0001.JPG

V-10.3-0002.JPG

V-10.3-0003.JPG

V-10.3-0004.JPG

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...