Jump to content

Jesse James

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

876 profiilin katselua
  1. Myydään F.Moser runko. 57,5cm pystyy, 55cm emäputken keskeltä pystyputken keskelle. Oria special tt 0,9 putkea Kunto erittäin hyvä. Näyttää ajamattomalta. Maksoin komponenttikirppiksellä 70e ja myyn samaan hintaan eteenpäin. Sijaitsee Helsingin Pasilassa. Yhteydenottotapa: Yv Mieluiten nouto.
  2. Tarkennetaan vielä: Mielellään koeajaisin ja näkisin juuri sen kyseisen pyörän mitä olen ostamassa. Koeajoksi riittää ympyrä tai pari pihassa.
  3. Tota oon jo katellut ja värikin on hyvä. Mutta: Tosin jos muita varteenotettavia tarjouksia ei tule, palaan asiaan.
  4. Laajennetaanpa "vähän" haravaa: Ostetaan säännöllisesti huollettu, 2012->, 26" Orange alpine 160 tai vastaava laadukas maastopyörä. Myös runko+iskari+keula- setti kelpaa. Kriteereitä: Loivahko keulakulma, bsa keskiö, joustoa takana 140-160mm ja edessä 150-160mm, ei Canyon, Cube tai vastaava, ei sininen. Keulana saisi olla esim pike, fox34 ehkä jopa fox36? Pakkasenkestävästä hissitolpasta plussaa. Pituutta mulla on 177cm. Paikkakunta: Eteläsuomi (koeajo olisi kiva ja itse asun Helsingissä) Yhteydenottotapa: Yv tai jesseoner ät gmail com
  5. Jesse James

    Ddg Shooter

    Hintoja alas, ilmoitus ylös.
  6. 26 etukiekko 20mm no name navalla, kehänä kevyt Mavic cx717. 35e VARATTU 26 etukiekko 20mm no name navalla, järeällä Alexrims dm24 kehällä, hyväkuntoisella Michelin 2.8 tubeless renkaalla ja sisurilla 50e VARATTU Nouto Länsi Pasilasta, en mielellään postita. Yksityisviesti tavoittaa ja voin ottaa lisää kuvia tarvittaessa.
  7. Jesse James

    Ddg Shooter

    Ddg Shooter: S kokoa. Runko murtunut top tuben ja seat tuben välisestä hitsaus-saumasta. korjattu Tattarisuon metalliverstaalla imeisen hyvin, koska kestänyt hyppimistä dirttillä ja kovaakin maastoajoa. 50e Voin räpsiä lisää kuvia jos on tarvis. Sijaitsee Helsingissä, en mielellään postita. Yksityisviesti tavoittaa..
  8. Myyty: Garmin edge 800 pyörätietokone varustettuna koko Euroopan kartoilla, sykemittarilla ja kadenssianturilla. Itse laite on ollut ajossa kokonaiset 204,07km, eli kuin uusi. Kadenssianturi ja sykevyö ovat käyttämättömiä. Hinta: 270e Paikkakunta: Helsinki
×
×
  • Luo uusi...