Jump to content

Tomppa33

Jäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Etelä-suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 083 profiilin katselua
  1. Merkki: Specialized 29er Malli: crave expert 2015 Lyhyt kuvaus: / vaihto Fatbike Rungon koko: L Kuvaus: Tarjoan vaihdossa otsikon mukaista kovaperää, vaihdossa etsin läskipyörää. Eniten mielenkiintoa herättää: Trek farley 5 / Canyon dude ja vaihdosssa tilanteen mukaan annan väli rahhoo. Lisää vaihdokin speksit huomenissa kuvien kera. Tyrkkäähän yv:tä jos ajatus vaihdosta herättää mielenkiintosi. :) Hinta: xxx € Paikkakunta: Lappeenranta Maakunta: Etelä-Karjala Yhteystiedot: yv. Vaihdetaan yhteistiedot jos aletaan ihan oikeasti vääntämään kauppaa.
  2. Moro! https://www.evanscycles.com/specialized-crave-expert-2015-29er-mountain-bike-EV212223 tuollaista mulla olis tarjolla vaihdossa, kiinnostaako?
  3. Kuvaus: Hakusessa otsikon mukaista kovaperä 29er kitkaa. Ehkä ja toimiva ehdottomasti. 2011 ja uudemmat kiinnostaa, hinta max n700€. Toki tarjoa rohkeasti Paikkakunta: LPR Yhteydenottotapa: yv tai [email protected] x ja 2 merkit pois niin viestit tulee perille.
  4. Uppiata keikkaa muutaman vedätys yrityksen jälkeen. Pyörä Lahdessa talvisäilytyksessä, 800€. Ihan ite lähetin Iphonea käyttäen Tapatalkilla.
  5. Vastailin... Pyörä siirtyy Lahteen huomenna torstaina! Päivitetään samalla hinta 840€. Ihan ite lähetin Iphonea käyttäen Tapatalkilla.
  6. Uppista keikkaa, tästä täydellinen paketti hämäriin ajoihin. 105€ uusi hinta ja tuote matkaa Lahteen huomenna. MYYTY!
  7. Up! Vieläpä löytyy, tarjouksia järkeviä sellaisia kuunnellaan ja myös vaihto pelikannettavaan mahdollinen.
  8. MYYTY: 29.10.2013 akkulasta ostettu Fenix BT20 setti. Mukaan tulee kaikki alkuperäinen paketteja myöten,- Fenix BT20 Super-KIT.- 2 kpl 18650 Keeppower Panasonic 3400 mAh.- 1 kpl Xtar WP2 II Li-Ion akkulaturi.- 1 kpl Fenix BT20 fillarinvalo 750 lm. Akut vaihdettu takuuna uuteen 12.9.2014, olivat kuoleentuneet kun ovat olleet niin vähällä käytöllä. Lamppu yms virheettömiä, käytetty vain noin 4-5 tuntia kuten kuvistakin huomaa. Hintapyyntö 115€ + (posti 10€ tarvittaessa). Tuotteet löytyy Imatralta mutta posti kuljettaa tarvittaessa. Järkeviä tarjouksia myös kuunnellaan. Yhteydenotot mieluiten suoraan mail: [email protected], jätä äksät pois.
  9. Uppis keikkaa, 870€. Järkevät tarjoukset myös huomioidaan.
  10. Palautetaan pyörä takaisin myyntiin kun sitä aikaa ei sitten kuitenkaan riitä tarpeeksi. Pyörälle kerkesi tulla 80km lisää nautinnollisia kilometrejä. Pyörä tällä sijaitsee nyt Imatralla, pyörän kuljetus onnistuu erikseen sopimalla mahdollisesti Imatra - Lahti välille. Päivitetään hintaa tuohon 900€ ja parhaiten saa sähköpostilla kiinni.
  11. Pyörä on tilattu ja ostettu Saksasta 24.8.2013. Tuollanen ratikka olis kaupan kun ei vaan yksinkertaisesti aika riitä polkemiseen. Pyörällä ajettu noin 350-400km minkä jo kuvistakin huomaa. Pyörä pesty aina lenkin jälkeen ja huollettu säännöllisesti. Eikä pyörällä ole kaatuiltu. Pyörä on viettänyt pitkät lepo aikansa aina sisällä lämpöisessä. Meikäläinen 183cm ukkeli ja oikein passseli koko miulle. Uusi vapaaratas vaihettu paikalleen tänään kun sain takuuna uuden saksasta. Paljon siis kilometrejä sen tiimoilta luvassa. Pyörä on lähes orginaali, vaihdetut palikat: polkimet, juomapullontelineet, keykäsemmät sisus kumit ja satulanputken kiristin. Stemmi myös vaihdettu lyhyenpään (90). Ketjut, rattaat ja renkaat orginaalit, niistäkin huomaa vähäiset kilometrit. Etuhaarukka: Rock Shox Reba RL 29 (jousto 100mm) Jarrut: Avid Elixir 1 180/160 Etu ja takavaihtaja: Shimano SLX Takapakka: Shimano Deore Renkaat: Schwalbe Nobby Nic No ne moitteet, kammissa housuista kulumaa ja kiven osumia. Runkoputkessa kuljetustelineen aiheuttamia maalin kulumia, näistä kuvat alla myös. Mukaan tulee lokarit (X Blade & Shockblade Set MTB 29), vara sisurit ja vaihtajankorvike. Pyörä sijaitsee Lahdessa, mahdollinen toimitus eerikseen sopien. Hintapyyntö 930€ Nouto mielellään. Yhteydet tähän ketjuun, yv taikka sähköpostiin [email protected] (postakaa 2 ja x merkit osoitteesta) parhaiten tavoittaa sähköpostilla.
  12. Moro! Kaikki lenkkikengät (nike,adidas,asics) on miulla kokoa 44. Yhdet normi kengät on kokoa 43. Tuosta vois päätellä että 44 jalkaan pitäis olla aika passeli. Mie en ihan varma oo lestistä mutta miusta siellä on tilaa reilusti. Oisko normaalia / leveä, en uskalla varmaks sanoa. En nyt äkkiseltään keksi syytä miksi ei voisi maantiellä käyttää. Aika saman näköisiä nuo kengät tielle tai maastoon on.
  13. Myydään keväällä ostetut ja ylimääräisiksi jääneet Shimanon lukkokengät, kerran testatut! Hinta näille kengille 52€ / posteineen 60€. Lisäksi myynnissä on lukkopolkimet, ajamattomat kerran laitettu kiinni ja otettu irti! Shimano M520 Clipless SPD MTB Pedals väri valkoinen ja hinta 25€ / postilla 30€. Koko setti 73€ noudolla, tuotteet sijaitsee Lahdessa. Sovittaessa kuljetus mahdollinen lähialueille. Postitus onnistuu silloin kulut (8€) ostajalle. Pistäppä yv:tä tai viestiä ketjuun jos kiinnostuit.
×
×
  • Luo uusi...