Jump to content

Hilttana

Jäsen
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Rovaniemi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 321 profiilin katselua
  1. Mikä tuossa on takaiskarin mitta?
  2. Kuvaus: Ostetaan osallistuminen Syöte MTB 2017 tapahtumaan. Hintapyyntö: - Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: YV tai sähköpostilla.
  3. Kuvaus: HK 1214 RS- neulalaakereita 2kpl, 12x18x14 Hintapyyntö: 10 euroa + postikulut Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: YV Eli otsikon mukaiset laakerit olisi joutilaana, oli ulkohalkaisija väärä, niin ei voinut asentaa. Tarkoitus oli vaihtaa takalinkustoon uudet laakerit. Toisessa sivussa painauma, joka syntyi asennusyrityksen seurauksena, tuntuu silti pyörivän akselin ympärillä. Toinen täysin käyttämätön, eli molemmat saa nyt yhden uuden hinnalla. Noissa on tiiviste vain toisella puolella.
  4. Nyt syystarjouksena hinta postikuluineen 125 euroa!
  5. Kuvaus: RockShox Monarch RT3 200x57 HV- kannulla, vm.2014 Hintapyyntö: 125 Syystarjous 115 euroa postikuluineen Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: YV tai 040-5261876 Eli tuommoinen olisi kaupan. Oli ensiasennuksena Rose Granite Chiefissä, hankin sitten vähän erilaisen iskarin ja olen pitänyt tuota varaiskarina, nyt ajattelin laittaa tuon kiertoon. Huollettu noin 1400km kohdalla Fillariosassa, jossa simmitys mid-lowsta mid-midiin. Ilmatilanpiennennys tehty aiemmin. Huollon jälkeen iskarilla ajettu ehkä 1000km, ei ole huollettu sen jälkeen. Mutta toimii ja kukkuu ihan normaalisti, eikä ole putkessa naarmuja. Kuvia saa pyydettäessakin, yritän laittaa niitä myös tänne palstallekin. Ei muuta kuin kaupoille ja tinkaamaan!
  6. Onko minkä kokoiset akselit noissa? Entä kumin leveys ja renkaan halkaisija? -Hilttana-
  7. Tere! Vieläkö tuo on myynnissä? Onko mitä mallia, onko ROAM 1? Minkälainen tuossa on kuvien ja videoiden siirto, onko kaapelilla vai miten?
  8. MYYTY!!!! Kuvaus: RockShox Sektor coil 150mm tapered vm.2014- keula, remotella varustettu. Rengaskoko 26". MYYTY!!!! Hintapyyntö: 140 euroa Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: YV, sähköposti Eli otsikon keula olisi myytävänä. Ajettu 2 kesää + tänä vuonna n.300km, yhteensä n.2700- 2800km. Keulaa ei ole huollettu, siinä on luonnollisesti pieniä käytön jälkiä, mutta on toiminut hyvin ja liukuputkissa ei ole mitään. Etäsäätövipu on tällä hetkellä jumissa, en ole sitä tutkinut sen tarkemmin, kun en ole tarvinnut lukitusta. Minulla on siihen uusi vipu olemassa, sen saa luonnollisesti mukaan, jos kaupoille päästään. En muista, että kuinka paljon keulassa on ohjainputkea jäljellä, mutta mittaan sen ja lisään ilmoitukseen myöhemmin. Samoin kuvia saa sähköpostiin, jos kiinnostusta on. Terveisin, Janne Väisänen
  9. Jouluhulinat päälle; 20 euroa koko koko setti + postit päälle!
×
×
  • Luo uusi...