Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Driv3r

Jäsen
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän Driv3r kaikki viestit

  1. Merkki: Haibike Malli: Hardnine 6 29” 2021 Lyhyt kuvaus: Jäykkäperä Rungon koko: L Moottorin teho: 630wh Runkonumero: 0000 Kuvaus: Myydään uutena syksyllä 2021 ebikebrothersilta ostettu Haibike Hardnine 6 29”. Pyörä myös huollettu aina samaisessa liikkeessä. (ensihuolto syksy -21 ja kausihuolto kevät -22) Ajettu nyt noin 2100km. Tänä keväänä vaihdettu ketjut, rataspakka ja kampien laakerit sekä etujarrupalat. Ei vaadi kuin kovaa ajoa. Ollut itsellä työmatka käytössä syksyn 2021 ja kevään 2022, joten ei ole juurikaan käytön jälkiä tullut kuin polkimiin. Pyörä löytyy Helsingistä, Arabianrannasta. Kuitit onnistuin hukkaamaan, mutta luulenpa että saan ne liikkeestä pyydettäessä. Tarkemmat speksit tuolta: https://ebikebrothers.fi/product/1135/haibike-hardnine-6-2022-sahkopyora Hinta: 2500€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestit alkuun.
  2. Merkki: Focus Malli: Variado 3.0 2012 Lyhyt kuvaus: Maantiepyörä Rungon koko: S / M Kuvaus: Hakusessa olisi Focus Variado 3.0 vuosimallia 2012 ja väriltään valkoinen. Kokoa S tai M. Huom! -Älä tarjoa muita- Huom! Hinta: 250€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Tarjoa privalla! Ja kuvat on aina mukavia.
  3. Merkki: Giant Malli: Revolt Advanced 1 Lyhyt kuvaus: Gravel Rungon koko: M Kuvaus: -MYYTY- Hinta: Myyty Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: *
  4. Merkki: Crud Malli: Roadracer mk3 Lyhyt kuvaus: Lokasuojat esim maantiepyörään Kuvaus: Myydään uudet ja käyttämättömät Crud Roadracer mk3 lokasuojat. Nopea ja helppo asentaa esim maantie- tai gravelpyörään tai cycloon. Hankin itse cycloon asentamista varten mutta pyörä vaihtuikin, joten nämä ovat nyt ylimääräisenä. Vain nouto. Hinta: 35€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: x
  5. Kuvaus: Myydään siisti ja hyvässä kunnossa oleva Troy Lee Design ajoasu. Ei kaaduttu, ei juuri käytön jälkiä. Paidassa voi olla joku ketjurasva tahra joka ei lähde pesussa pois, muttei se ole vauhtia (tai sen puutetta) haitannut. Ajoasu settiin tulee paita, (koko ilmeisesti L, en löytänyt lappua) shortsit (koko 34) ja hanskat (koko L/10) Ollut 175cm / 75kg kokoisella. Hintapyyntö: 50€ plus kulut jos tarvitsee lähettää. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numerot.
  6. Kuvaus: Myydään Race Face maastopyöräily ajoasu. Paidassa jonkun verran rispautumaa ja shortseissa ketjurasvaa, joka ei lähde pesussa pois. Asu ostettu Hi5Bikes:sta vuonna 2015. Asiansa ajava puku käytön jäljistä riippumatta. Asuun sisältyy paita, (koko L) shortsit, (koko L) ja hanskat (koko L) Ollut 175cm ja 75kg kaverilla. Hyvin istui! Hintapyyntö: 40€ Paikkakunta: Helsinki (kaupat vain Face-2-Face) Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numeroita.
  7. Kuvaus: Hyväkuntoiset Fiveten maastopyöräilykengät. Pohjassa jonkun verran käytön jälkeä, mutta ehjät ja kohtuu siistit. Ostettu 2015 Hi5Bikes:sta. Koko (lisää myös otsikkoon): 43 EUR Hintapyyntö: 50€ / asiallinen tarjous! Paikkakunta: Helsinki (kaupat vain Face-2-Face) Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numeroita.
  8. Kuvaus: Myydään todella vähän käytetyt polvisuojat. Ollut jalassa ehkä viisi kertaa. Ei kaaduttu. Ostettu 2015 Hi5Bikes:sta. Hintapyyntö: 50€ / asiallinen tarjous! Paikkakunta: Helsinki (kaupat vain Face-2-Face) Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numeroita.
  9. Kuvaus: Myydään siisti ja ehjä MET Parabellum kypärä pois hyllystä pölyttymästä. Kypärän valmistusajankohta NOV 2014 ja ostettu kyseisenä vuonna Hi5Bikes:sta. Hintapyyntö: 40€ / asiallinen tarjous! Paikkakunta: Helsinki (kaupat Face-2-face) Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numeroita.
  10. Driv3r

    MYYTY - VARATTU

    Ei ole tullut perille...
  11. Kuvaus: Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
  12. Kuvaus: Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon) Yhteydenottotapa:
  13. Vaihtotarjouksia on tullut sen verran, että pitää täydentää ilmoitusta, eli vaihdossa otan ainoastaan vastaavan Capran, mutta L-koon rungolla.
  14. Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen ja siisti YT Capra AL. Pyörä ostettu keväällä 2016 huhti - toukokuun paikkeilla ja ajettu yksi kesä. Ollut kohtalaisen vähällä käytöllä, mutta kumminkin niin, että pientä käytön jälkeä on päässyt syntymään lähinnä polkimiin ja kampiin sekä ketjuohjurin tacoon. Pyörä on ketjunohjuria (e13 TRS) ja leveämpää tankoa (Easton Havoc 800mm) ja lyhyempää hissitolppaa (RockShox 340mm / 100mm) lukuun ottamatta alkuperäisessä kunnossa. En lähetä pyörää mihinkään vaan kaupat tehdään Face-To-Face. Rungon koko: M Rengaskoko: 27.5 Paikkakunta: Helsinki Hintapyyntö: -MYYTY- Yhteydenottotapa: -MYYTY- HUOM! Kuvissa vielä vanha hissitolppa paikallaan! Olen 175cm ja sanoisin että pyörä sopii pienemmälle kuljettajalle. Itselleni runko on pieni. Ja tästä linkistä lisätietoja osista: https://www.bikerumor.com/2015/11/20/the-2016-yt-capra-al-aims-for-wallet-friendly-shredding/
×
×
  • Luo uusi...