Jump to content

Driv3r

Member
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1,893 profile views
 1. Merkki: Haibike Malli: Hardnine 6 29” 2021 Lyhyt kuvaus: Jäykkäperä Rungon koko: L Moottorin teho: 630wh Runkonumero: 0000 Kuvaus: Myydään uutena syksyllä 2021 ebikebrothersilta ostettu Haibike Hardnine 6 29”. Pyörä myös huollettu aina samaisessa liikkeessä. (ensihuolto syksy -21 ja kausihuolto kevät -22) Ajettu nyt noin 2100km. Tänä keväänä vaihdettu ketjut, rataspakka ja kampien laakerit sekä etujarrupalat. Ei vaadi kuin kovaa ajoa. Ollut itsellä työmatka käytössä syksyn 2021 ja kevään 2022, joten ei ole juurikaan käytön jälkiä tullut kuin polkimiin. Pyörä löytyy Helsingistä, Arabianrannasta. Kuitit onnistuin hukkaamaan, mutta luulenpa että saan ne liikkeestä pyydettäessä. Tarkemmat speksit tuolta: https://ebikebrothers.fi/product/1135/haibike-hardnine-6-2022-sahkopyora Hinta: 2500€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviestit alkuun.
 2. Merkki: Focus Malli: Variado 3.0 2012 Lyhyt kuvaus: Maantiepyörä Rungon koko: S / M Kuvaus: Hakusessa olisi Focus Variado 3.0 vuosimallia 2012 ja väriltään valkoinen. Kokoa S tai M. Huom! -Älä tarjoa muita- Huom! Hinta: 250€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Tarjoa privalla! Ja kuvat on aina mukavia.
 3. Merkki: Giant Malli: Revolt Advanced 1 Lyhyt kuvaus: Gravel Rungon koko: M Kuvaus: -MYYTY- Hinta: Myyty Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: *
 4. Merkki: Crud Malli: Roadracer mk3 Lyhyt kuvaus: Lokasuojat esim maantiepyörään Kuvaus: Myydään uudet ja käyttämättömät Crud Roadracer mk3 lokasuojat. Nopea ja helppo asentaa esim maantie- tai gravelpyörään tai cycloon. Hankin itse cycloon asentamista varten mutta pyörä vaihtuikin, joten nämä ovat nyt ylimääräisenä. Vain nouto. Hinta: 35€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: x
 5. Kuvaus: Myydään siisti ja hyvässä kunnossa oleva Troy Lee Design ajoasu. Ei kaaduttu, ei juuri käytön jälkiä. Paidassa voi olla joku ketjurasva tahra joka ei lähde pesussa pois, muttei se ole vauhtia (tai sen puutetta) haitannut. Ajoasu settiin tulee paita, (koko ilmeisesti L, en löytänyt lappua) shortsit (koko 34) ja hanskat (koko L/10) Ollut 175cm / 75kg kokoisella. Hintapyyntö: 50€ plus kulut jos tarvitsee lähettää. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Priva ja vaihdellaan sitten numerot.
×
×
 • Create New...