Jump to content

teehil

Jäsen
 • Viestit

  37
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Kotka

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

894 profiilin katselua
 1. Kuvaus: Uudesta cyclosta irroitettu 440mm tanko. Nopea punnitus tuotti tuloksen 280g. Muista mitoista en osaa sanoa, kuvista voi ehkä päätellä jotain. Hintapyyntö: 10 Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 2. teehil

  Tunturi Tango. Kotka.

  Kuvaus: Tunturi Tango. 3 vaihteinen Nexus. 26 tuumaiset renkaat. Made in Finland. Puhdistettu, tarkistettu ja todettu ehjäksi. Runko kooltaan isohko, joten ehkä alkaen 165cm pitkälle kuskille. Runkolukko ja 1 avain. Rungon koko: c-t 570 Hintapyyntö: 60 Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 3. teehil

  MYYTY - Felt cynic 20"

  MYYTY.
 4. teehil

  MYYTY - Felt cynic 20"

  Kuvaus: Huollettu ja puhdistettu. Kaikinpuolin kunnossa ja siisti, paitsi satulassa pari pientä reikää ja tummunut. Uudet polkimet ja vaijerit. Takajarrulle yksi vaijeri gyron tilalla. Takana tapit, eteen ei enää löytynyt. Pari pientä naarmua rungossa. Kampien kulumiin laitoin pari tippaa valkoista maalia. Takana hyvä ulkorengas, edessä kulunut. Pojalle ostettiin tämä uutena muistaakseni v. 2013. Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 5. teehil

  MYYTY - Nishiki Giro 53cm Kotka

  Myyty!
 6. teehil

  MYYTY - Nishiki Giro 53cm Kotka

  Nosto ja lisäkehut Perushyvä cyclocrossi lähes uudenveroisena. 2x9 vaihteisena varaosat halpoja ja toimintavarmuus hyvä talvellakin, kun ajaa lumessa. Mukaan saa halutessaan yhden 30mm leveän schwalben winter nastarenkaan. Omasta mielestäni kapea nastarengas on paras jäällä ja lumessa. Nykyiset asetukset n.170cm pitkälle. Menee pidemmälle ja hiukan lyhyemmällekin. Mieltymyksistä riippuen. Spessun Romin evo satula, jokunen vuosi sitten oli hinta satasen paikkeilla. Jos ei kylmää arkaile niin cyclolla saa jatkettua ajokautta vauhdikkaana läpi vuoden. Sopii myös paremmin niille jotka tarvitsevat leppoisamman ajoasennon maantiepyörään verrattuna.
 7. teehil

  MYYTY - Nishiki Giro 53cm Kotka

  Kuvaus: Nishiki Giro 53cm rungolla. Sora osasarja. 2x9 vaihteet. Juuri puhdistettu, huollettu ja ajamattomat ketjut vaihdettu. Schwalbe marathon racer 30mm renkaat. Hyvät lokasuojat mukana. Pienet kulumat satulaputkessa laukun takia ja vasemmassa jarrukahvassa naarmut(paikaltaan kaatunut). Muuten todella hyväkuntoinen. Ajettu tänä vuonna muutama tuhat km. Kuitti löytyy, tänä vuonna liikkeestä ostettu. Mukaan alkuperäinen valkoinen satula ja musta Specialized romin (ei kuvassa). Rungon koko: 53 Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: yv.
 8. Vieläkö on myynnissä?
 9. teehil

  Pois

  . Hintapyyntö: . Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: .
 10. teehil

  MYYTY - Nishiki Arrow ladies mixte 51.5cm. Kotka.

  Up. Eihän näin hyvää ja nättiä pyörää kannattaisi edes myydä, mutta tilanpuute vaivaa. Tästä jollekin max.170 senttiselle sopiva kulkuväline.
 11. teehil

  Pois

  Kuvaus: . Hintapyyntö: Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: yv.
 12. Kuvaus: Nokian 54-622, 29" nastarenkaat ja merida 53-622 ensiasennusrenkaat. Molempia käytetty viikon verran. Nastat tallessa ja uutta vastaavat. Vähän likaiset vain. Kesähintaan molemmat parit yht. 20e. Kesäkumit saa siis kaupanpäälle jos haluaa. Jäivät turhiksi pyörän myynnin jälkeen. Tähän hintaan en jaksa lähetellä, mutta kotkasta 100km säteellä voi onnistua jopa ilmainen kuljetus. Riippuu omista menoistani, joita on vähän joka suuntaan. Hintapyyntö: 20 Paikkakunta: kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 13. teehil

  MYYTY - Nishiki Arrow ladies mixte 51.5cm. Kotka.

  Nyt vain kuvan kokoonpanolla muuten, mutta toisilla kammilla (välitykset 42-18).
 14. Kuvaus: Nishiki Arrow ladies. Mixte runkoinen. Sinkuloitu bmx rattaalla. Välitykset 50/18 tai 42/18, valinnan mukaan. Uudet renkaat 35-622. Uudet tankonauhat ja satula. Pyörä kasattu uudestaan ja huollettu. Runkolukko ja 1 avain. Alkuperäiset polkimet vielä vaihtoa vailla, muuten tosi hyvä. Ei natise tai kolise mistään. Tästä hiljainen ja pehmeästi kulkeva menopeli. Rungon koko: 51.5 Hintapyyntö: ... Paikkakunta: kotka Yhteydenottotapa: Yv
 15. teehil

  Pois

  Kuvaus: . Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa: Yv.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.