Jump to content

teehil

Member
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Kotka

Recent Profile Visitors

1,375 profile views
 1. Kuvaus: Helkama Cc5. 2x11 Shimano 105. Ostettu helmikuussa ja ajettu n.150km. Mukaan ohjekirja ja takuulaput. Nyt juuri sopiva 170 senttiselle, asetuksia muuttamalla käy hiukan lyhyemmälle tai pidemmälle. Rungon koko: 52 Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 2. Kuvaus: Myydään pitkin hampain Nishiki mixte-rouva, koska liian vähän käyttöä näin hyvälle pyörälle. Kaikki paikat puhtaita ja kunnossa. Mikään ei rämise tai nitise. Uudet vaijerit/kuoret, ketjut ja bilteman satula. Hyvät arayan kapeat alumiinivanteet pikalinkkunavoilla. Hyvät schwalben renkaat. 2x6 vaihteet kitkavivuilla. Runkokoko pysty n.53, vaaka n.55cm. Paljon alle 170cm kuskille en suosittele, jos jarruille tarvii miellyttävästi ylettää. Tämä pyörä oli mukana Aallonmurtaja tv-sarjan 1.kaudella Merin pyöränä. Pieniä muutoksia sen jälkeen tehty. Mm. vivut, satula ja väri tummentunut mustalla lakalla. Rungon koko: 55 Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 3. Kuvaus: Aika lähelle uudenveroiset yhdistelmäpolkimet. Viime vuoden lopulla ostetut ja muutama lenkki ajettu. Nyt jäi ylimääräisiksi. Käyttämättömät klossit mukaan. Hintapyyntö: 20e+pk. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 4. Kuvaus: Haibike Hardseven seet 1.0 plussarenkainen (2.8) maasturi. Ostettu 9/2018 ja sen jälkeen satunnaista maastoilua jokunen sata kilometriä. 3x9 vaihteet. Kammissa hiukan käytönjälkiä. Keula alkuperäinen, joka kyllä asiansa hoitaa, mutta halpis. Vaihtajat Deore/Alivio. Nestelevyjarrut. Takavaihdevaijeri muutettu yläkautta kulkevaksi. Ehjä ja siistikuntoinen pyörä. Takuukuitti ja ohjekirja mukaan. Mukaan Shimanon maastolukkopolkimet. Kuvan yhdistelmä polkimet pidän itse. Runko 45cm. Itse 172cm ja pelivaraa lienee hiukan molempiin suuntiin. Rungon koko: M/45cm Rengaskoko: 27.5+ Paikkakunta: Kotka Hintapyyntö: - Yhteydenottotapa: Yv.
 5. Kuvaus: Uudesta cyclosta irroitettu 440mm tanko. Nopea punnitus tuotti tuloksen 280g. Muista mitoista en osaa sanoa, kuvista voi ehkä päätellä jotain. Hintapyyntö: 10 Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 6. Kuvaus: Tunturi Tango. 3 vaihteinen Nexus. 26 tuumaiset renkaat. Made in Finland. Puhdistettu, tarkistettu ja todettu ehjäksi. Runko kooltaan isohko, joten ehkä alkaen 165cm pitkälle kuskille. Runkolukko ja 1 avain. Rungon koko: c-t 570 Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 7. Kuvaus: Huollettu ja puhdistettu. Kaikinpuolin kunnossa ja siisti, paitsi satulassa pari pientä reikää ja tummunut. Uudet polkimet ja vaijerit. Takajarrulle yksi vaijeri gyron tilalla. Takana tapit, eteen ei enää löytynyt. Pari pientä naarmua rungossa. Kampien kulumiin laitoin pari tippaa valkoista maalia. Takana hyvä ulkorengas, edessä kulunut. Pojalle ostettiin tämä uutena muistaakseni v. 2013. Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: Yv.
 8. Nosto ja lisäkehut Perushyvä cyclocrossi lähes uudenveroisena. 2x9 vaihteisena varaosat halpoja ja toimintavarmuus hyvä talvellakin, kun ajaa lumessa. Mukaan saa halutessaan yhden 30mm leveän schwalben winter nastarenkaan. Omasta mielestäni kapea nastarengas on paras jäällä ja lumessa. Nykyiset asetukset n.170cm pitkälle. Menee pidemmälle ja hiukan lyhyemmällekin. Mieltymyksistä riippuen. Spessun Romin evo satula, jokunen vuosi sitten oli hinta satasen paikkeilla. Jos ei kylmää arkaile niin cyclolla saa jatkettua ajokautta vauhdikkaana läpi vuoden. Sopii myös paremmin niille jotka tarvitsevat leppoisamman ajoasennon maantiepyörään verrattuna.
 9. Kuvaus: Nishiki Giro 53cm rungolla. Sora osasarja. 2x9 vaihteet. Juuri puhdistettu, huollettu ja ajamattomat ketjut vaihdettu. Schwalbe marathon racer 30mm renkaat. Hyvät lokasuojat mukana. Pienet kulumat satulaputkessa laukun takia ja vasemmassa jarrukahvassa naarmut(paikaltaan kaatunut). Muuten todella hyväkuntoinen. Ajettu tänä vuonna muutama tuhat km. Kuitti löytyy, tänä vuonna liikkeestä ostettu. Mukaan alkuperäinen valkoinen satula ja musta Specialized romin (ei kuvassa). Rungon koko: 53 Hintapyyntö:. Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: yv.
 10. teehil

  Pois

  . Hintapyyntö: . Paikkakunta: Kotka Yhteydenottotapa: .
 11. Up. Eihän näin hyvää ja nättiä pyörää kannattaisi edes myydä, mutta tilanpuute vaivaa. Tästä jollekin max.170 senttiselle sopiva kulkuväline.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.