Jump to content

oct

Jäsen
  • Viestit

    177
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän oct kaikki viestit

  1. Itse olen ~174cm ja jalan sisämitta fillaritavalla mittaamalla on muistaakseni ~83cm. Koen pyörän koon itselleni melko sopivaksi ja esim. standover on oikeinkin sopiva, mutta reachiin olen kaivannut enemmän pituutta. Ohjaamo on siis itselleni hieman "lyhyen" tuntuinen - saattaa olla tottumusjuttukin. Tämän perusteella voisin arvella, että pyörä olisi hyvä, ellei jopa parempi itseäni lyhyemmälle ajajalle. Toisaalta edellinen omistaja oli minua silmäarviolta 10cm pidempi... Koeajamalla selviää parhaiten. Jos lisää kysyttävää, niin jatketaan yksityisviestitse. 👍
  2. Merkki: Schwalbe Malli: Ice Spiker Pro 60-559 Lyhyt kuvaus: paljon käytetyt 26x2.35 kumit Kuvaus: Schwalbe Ice Spiker Pro nastarenkaat, koossa 60-559 eli 26 x 2.35". Näillä on ajettu monta talvea, joten ovat reilusti käytetyssä kunnossa. Kuvista näkyy nappulakuvion ja nastoituksen tila. Renkaissa on tyypillistä halkioitumista, jotka näkyvät renkaat täytettyinä tai sitten viimeisen kuvan osoittamalla tavalla rengasta puristamalla. Toisessa renkaassa on kaikki nastat, toisesta puuttuu kolme nastaa. Hinta sisältää molemmat renkaat. Kuluman asteesta huolimatta uskoisin, että näillä olisi vielä käyttövuosia edessä, jos ei tarvita ihan kriittistä nastapitoa. Tai ehkä haluat vain kokeilla, mahtuuko tämän kokoiset renkaat fillariisi? Realistisesti kunto on mielestäni tyydyttävä, mutta julistettakoot ihan varmuuden vuoksi kuntoluokitukseksi "huono". Joka tapauksessa, mieluusti ainoastaan nouto, mutta voin minä nämä postittaakin - postikulut taitaa tosin nostaa loppuhintaa kenties liiankin merkittävästi... Hinta: 20 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse.
  3. oct

    Kehitysehdotukset

    Kiitos, jätän viestin nykytilaansa.
  4. oct

    Kehitysehdotukset

    Kyllä, linkeistä lisätyt. En tiedä vaikuttaako asiaan, mutta poikkeuksellisesti linkkasin sellaisiin kuviin, jotka jo olivat fillaritorin palvelimella - osoitteet olivat muotoa https://cdn2.fillaritori.com/monthly_2023_10/jne. jne. En osaa sanoa tekeekö samaa myös upattujen kuvien kanssa tai muualta linkattujen kuvien kanssa.
  5. oct

    Kehitysehdotukset

    Vaikuttaisi siltä, että kaikkien kuvien poistaminen ilmoituksista ei ole mahdollista. Jos liitän ilmoitukseen esim. kolme kuvaa (linkistä) ja sitten myöhemmin muokkaan ilmoitusta poistaen kuvat ja tallennan, niin yksi kuva jää silti näkyviin. Uudelleenmuokkaminen ei auta. Tein em. tapauksessa sitten sellaisen kikkailun, että lisäsin 1x1 pikselin kokoisen "näkymättömän" kuvan ja tällä tavalla pystyin poistamaan haluamani kuvan ja jättämään yhdeksi "pakotetuksi" kuvaksi sen 1x1 pikselin kuvan. Yleisesti ottaen kannatan kuvien paikoilleen jättämistä, myös myytyihin kohteisiin, mutta on lukuisia syitä miksi toisinaan yksittäisiä kuvia tai ihan kaikkikin kuvat täytyy poistaa ilmoituksesta.
  6. Merkki: Schwalbe Malli: Ice Spiker Pro Evo LS 29" Lyhyt kuvaus: nastarengaspari Kuvaus: Schwalbe Ice Spiker Pro, Evolution, Liteskin nastarenkaat. Koko 29x2,25" eli 57-622. Ostin hiljattain käytettynä, mutta jäi itseltä käyttämättä, joten myyntiin. Kaksi rengasta, myyn vain parina. Molemmat renkaat ovat erittäin hyvässä kunnossa, huomautettavaa vain että toisesta puuttuu yhteensä kolme nastaa, tämä otettu huomioon hinnassa - hinta sisältää siis molemmat renkaat. Renkaat ovat taitettavaa mallia, joten eivät tarvitse epäkäytännöllisen kokoista pakettia, jos menee postitteluksi. Nouto tai postitus, maksutapoina käteinen, tilisiirto tai Mobilepay. Lähettäessä postikulut lisätään hintaan. Hinta: 70 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse.
  7. Merkki: Kona Malli: Cadabra Lyhyt kuvaus: täysjousto 26" Rungon koko: 17" Kuvaus: Kona Cadabra täpäri, runkokoko 17". Uskoakseni vuosimalli on 2010. Ostin käytettynä kesällä 2022, paikalliselta henkilöltä. Edellinen omistaja oli ajellut vain muutamia kertoja. Parhaan tietoni mukaan hän oli ostanut pyörän paikalliselta fillarihuoltoyrittäjältä. No, eipä tullut minunkaan tällä ajeltua kovinkaan paljoa ja varastotila loppuu, joten pyörä myyntiin. Foxia edessä ja takana. En ole punninnut, mutta aivan naurettavan kevyt fillari. Kaikki toimii mainiosti, tosi hyvä kunto. Ei ole ihan alkuperäisissä osissa: stemmi on lyhempi ja tankona on 780mm kepakko. Etujarrulevy on päivitetty. Etuvaihtaja on poistettu kokonaan ja eturattaat vaihdettu paremmin tällaista ratkaisua palvelevaksi. 60mm kumit alla. Sijaitsee Porin keskustassa. Ensisijaisesti nouto, niin pääsee koeajamaankin. Lähettäminen on kaiketi nykyään melko hintavaa. Kuriiri hakee ja kuriiri toimittaa perille, mutta hommassa itseäni tökkii ehkä eniten se, että pyörä pitäisi ymmärtääkseni pakata ihan tietynlaiseen pahvilaatikkoon. En voi luvata että lähettäminen onnistuu, mutta jos totisesti haluat juuri tämän pyörän, niin mietitään... Erityisjärjestelyllä saatan kyetä tuomaan fillarin bussilla tai junalla. Ohessa muutama kuva, mutta voin ottaa lisää jos kiinnostaa jokin tietty yksityiskohta. Lisää kuvia täällä: https://imgur.com/a/BJBiEmQ Hinta: 600 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse täällä Fillaritorissa tai tori.fi-viestinä (ilmoitus löytyy myös sieltä)
  8. Merkki: ISM Malli: PR1.0 Lyhyt kuvaus: nenätön reikäsatula huonokunt. Kuvaus: ISM PR 1.0, nenätön reikäsatula. Tämä on jo vuosia vanha ja paljon ajettu, joten päällyste on repeilemässä. Näkisin että tällä olisi vielä käyttökilometrejä edessään tai vähintäänkin toimisi suuntaa antavana esimerkkinä ISM-satuloista, jos täyshintaista ei uskalla ihan vielä ostaa. Mieluummin kuitenkin vähättelen kuin liioittelen kuntoa, joten sanoisin että kuntoluokitus voisi olla "huono" Hinta: 20 € Paikkakunta: Kankaanpää Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestitse täällä Fillaritorissa. Tai tori-viestitse tori.fi -palvelussa (ilmoitus löytyy myös sieltä)
  9. Merkki: WellGo Malli: pedaalit Lyhyt kuvaus: platform, vinyyliä Kuvaus: Polkimet, merkiltään Wellgo. Vinyyliä ja heijastimilla varustetut. Täysin uudet. Koko n. 11cm x 10cm, korkeus 27mm. Hinta: 15 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestitse täällä Fillaritorissa. Tai tori-viestitse tori.fi -palvelussa (ilmoitus löytyy myös sieltä)
  10. Merkki: ISM Malli: PR 2.0 Lyhyt kuvaus: nenätön reikäsatula Kuvaus: MYYTY MYYTY MYYTY ISM PR2.0, nenätön reikäsatula. Vähän ajettu, kunto erinomainen. Hinta: 80 € Paikkakunta: Kankaanpää Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestitse täällä Fillaritorissa. Tai tori-viestitse tori.fi -palvelussa (ilmoitus löytyy myös sieltä)
  11. Merkki: Suntour Malli: SP12 Lyhyt kuvaus: joustotolppa 27.2mm putkeen Kuvaus: MYYTY MYYTY Suntour SP12 joustava satulatolppa. Pituus 400mm, menee 27,2mm satulaputkeen. Isompaankin menee toki erillisen sovitteen avulla. Mukana joustomekanismin päälle puettava neopreeninen suoja. Tällä on ajettu arviolta 500km, kunto on hyvä. Nouto tai postitus, jälkimmäisessä tavassa postikulut lisätään loppuhintaan. Maksutapoina käteinen, tilisiirto ja mobilepay. Hinta: 50 € Paikkakunta: Kankaanpää Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse täällä Fillaritorissa tai Tori.fi-viestillä (ilmoitus on myös siellä)
  12. Merkki: Felt Malli: Q220 Lyhyt kuvaus: 26" jäykkäperä ~170cm kuskille Rungon koko: 15,5" Kuvaus: MYYTY MYYTY MYYTY Felt Q220, uskoakseni vm. 2012. Rungon koko: 15,5", Felt merkitsee runkokoon tällä tavalla, kuvasta katsomalla selviää enemmän. Olen itse 174cm ja runko on just sopiva minulle. Yleensä ajelen M-kokoisilla rungoilla. Pirteän väriset Specializedin gripit. Oheistan kauppaan mukaan tulpat tangon päihin, vaikka kuvissa ei näykään. Ketju vaihdettu 2021 ja samalla kertaa pedaalit, sen jälkeen ajettu arviolta yhteensä n. 20km. Pyörä on ollut enimmäkseen varastoituna (lämmin ja kuiva varasto) ja kaipaa perushuoltoa. Renkaissa on kyllä kuviota, mutta kumissa on halkeamia. Kaipaa myös vanteiden tarkistusta, pientä säätöä vaihteille ja voitelua, ei siis mitään suurta remonttia. Tällaisellaankin fillari silti toimii. Hinta: 160 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksityisviestitse täällä Fillaritorissa tai Tori.fi-viestillä (ilmoitus on myös siellä)
  13. Merkki: Generic Malli: SRAM E1, E3, E5, E7, E9, CR... Lyhyt kuvaus: Tarvikejarrupalat SRAM, uusi Kuvaus: Jarrupalat, kolmannen osapuolen valmistama tarvikeosa. Uudet, avaamattomassa pakkauksessa. Yhteensopivuus: SRAM E1, E3, E5, E7, E9, CR, ER, XX, XO, DB1, DB3, DB5 Yksi pari hintaan 4 euroa, kaksi paria yhteishintaan 7 euroa. Nouto tai lähetys, maksutapoina toimivat käteinen, tilisiirto tai mobilepay. Lähetän ainoastaan Suomen sisällä. Lähettäessä postikulut 5,9 euroa lisätään hintaan. Hinta: 4 € per yksi pari, tai kaksi paria yhteishintaan 7 € Paikkakunta: Pori Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestitse
×
×
  • Luo uusi...