Jump to content

Spuge

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Pirkanmaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Kestävä 14-15cm leveä satula Malli: . Lyhyt kuvaus: . Kuvaus: Joku likimain pomminkestävä jakkara läskille maastofillariin retkille pitäisi löytää,leveys luokkaa 140-150mm ja kiskot tulisi olla umpicromoa, onttoja kromoja ja titaanikiskoja olen saanut poikki. Ehkä jokin umpiteräskin välttäisi. Pikkuset nirhaumat tai pinttynyt epäilyttävä tahra ei vie yöuniani joten tarjoa huoletta kuvan kera tai ilman. Penkki tulisi letkeään polkuajeluun. Värillä ei niin oo väliä kun et mitään neonvihreää ,pinkkiä tai muuta todella räikeää tyrkytä. Mutta muuten mustat,punaset,normisiniset,camot ja väriraitajutut voi olla ok jos pikimustaa ei ole tarjota. Hinta: 0-40e Paikkakunta: Ylöjärvi Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Pistähän enshätiin yksäriä.
  2. Merkki: . Malli: . Lyhyt kuvaus: 35-50mm riser+stemmi,31.8mm. Kuvaus: 35-50mm raiseri hakusessa, leveys 75-80cm luokkaa, ei tarvi olla uudenveroinen,hintalappu on tärkeämpi kuin jotkut hiertymät ja naarmut,kunhan nyt on muodossaan ja kestää ajoa. Merkki yhdentekevä,jos nyt ei Yosemite kumminkaan :). Mutta ei tarvi olla viimesintä huutoa saati palvottua merkkiä. Stemmikin uupuu,sillä saisi olla pituutta 70-80mm ja pitää olla nousua hiukan,15-30 astetta. Tämänkään värillä,naarmuilla ja hiertymillä ei ole mitään merkitystä kunhan on ehjät kierteet ja muutenkin turvallinen käyttökunto kevyeeseen polkuretkeilyyn. Hinta: 0-40e Paikkakunta: Ylöjärvi Maakunta: Satakunta Yhteystiedot: Yksärillä tavoittaa alkuun.
  3. Terve ja sori viive reagoinnissa. Tossa on pari satkua pyynnissä ja hintakatossani eroa 😆
  4. Moi, onko tämä ltd vai lite, ovhsta päätellen ltd mutta voitko varmistaa ?
  5. Merkki: Perusfätti, koko L/XL, n.700e Malli: White 8fat ltd, Scoop Silverback ? Lyhyt kuvaus: Perusvehje Rungon koko: L-XL Kuvaus: Hakusessa max n.600-700 e läskipyörä läpiakselein,kestävät tubeless ready vanteet,1 tai 2 x,esimerkiksi White Fat8 LTD XL tai L, Silverback Scoop single tai Fatty( Silverback ehkä kokoa xl),en ole nirso naarmujen tms visualisten vikojen suhteen. Olen 191 pitkä,pitkäselkäinen lyhytjalkainen. Käyttö olisi alottelua,työmatkaa talvella,kevyttä polkuhöntsäilyä ja retkiajelua. Penkkien ja stemmien avulla sovittelu omaan makuun on tuttua,kuten muukin maastofillarien huolto ja korjailu mutta en etsi sinällään rikkinäistä,josko joku pieni halpa puute ei haittaakaan. Inseam kengittä noin 82cm Hinta: max 600-700e Paikkakunta: Ylöjärvi Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviestillä.
  6. Merkki: X Malli: X Lyhyt kuvaus: Ostetaan maantiepyörä/projekti Rungon koko: 58-60 Kuvaus: Haussa jokin fillari, jonka runkokoko täsmäilis 78-80cm inseamiin / 190cm mutta lyhyet jalat, eli joku 58-60cm on ollut ennen aika passeli kokoluokka. Vaakaputkea nyt kompensoi stemmilläkin mut oisko se joku 58cm oltava kumminkin. Terästä, ei alumiinia. Ja keskiö ehdottomasti mallia jonka voi huoltaa/vaihtaa helposti saatavin osin, ei mitään 35x1mm ranskalaisia siis,enkä kyllä helpolla innostu Fauberistakaan. Mutta kiilakammetkin voi tulla kyseeseen ehkä. En haluaisi ehkä täysin retkipyörää, kun ymmärrän maantie/harjotuspyörienkin päälle hieman. Mutta tarjota sopii kuvankin kera. Tarkoitus on kyhäillä raskaalle kuskille kunnonkohotus/päiväretkilaite mutta visuaalinen mieltymys on silti riisuttuja mantsapyöriä ja harkkareita, sinkuloita ym kohtaan, en juuri arvoa anna lokareille, tarakoille ja geelisatuloille, vaan mielummin paremmille vaihteille ja jarruille. Työn määrä ei sinällään pelota, eikä ruostepilkut tai pieni hitsauksenkaan tarve. Kumminkin maalanneen laitteen niin hieno maalipintakaan ei ole prioriteetti mutta voinhan jättää maalaamattakin. Tuhdit kantavat kiekot ja renkaat sen sijaan on arvossaan. Puutteita saa olla, ei haittaa joku penkin tai tangon poiissaolo kunhan esim satulatolppa puuttuessaan on kotomaasta löytyvää yleistä kokoa. Kuningaskulkuri? Jokin Crescent? Union? Monark? Jupiter? Nishiki? Joku suuri teräsrunkoinen 26" maasturikin saattaa silti tulla kyseeseen. Hinta: € noin 250 maksimissaan. Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviesti, kiitos.
×
×
  • Luo uusi...