Jump to content

Mikal123

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Riihimäki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: YT Malli: Capra Lyhyt kuvaus: täysjousto 27.5" Rungon koko: L Kuvaus: Myydään vuoden 2018 YT Capra Al Comp punaisin yksityiskohdin. Pyörä on muuten täysin toimiva, mutta todennäköisesti kaipaa uusia polkimia. Pyörän ostin itse käytettynä 2022 kesällä. Tämän jälkeen voimansiirto uusittu täysin polkimia lukuun ottamatta 5/23, keskiö ja ohjainlaakeri uusittu 6/23, jarrupalat ja jarrulevyt uusittu 6/23. Rungossa ei juurikaan kulumisen jälkiä ole. Uusi haarukka vaihdettu 5/23. Vanhassa haarukassa (Rockshox lyrik RC3 170mm) hieman öljyvuotoa vaimentimen yläosasta. Toimii kuitenkin melko hyvin. Vanhan haarukan voi saada mukaan. Uudessa haarukassa muutama naarmu, jotka hiottu heti tasaiseksi. Mukaan saa myös toisen parin vanteita kumeineen, schwalbe nobby nic-ulkorenkaan, tubeless-nestettä, sileää hiomapaperia, uudet laakerit takakolmioon, alkuperäisen kuitin sekä voiteluaineita ketjuille. Ei pakkomyynnissä. Osalistaa: Haarukka: Fox 36 Float Factory Fit 4 160mm Takaiskari: Rockshox Super Deluxe RC3. Takapakka: GX Eagle 12 vaihteinen, 10-50 hampainen. Takavaihtaja: X01 Eagle Jarrut: Sram Code R. 203mm levyt edessä ja takana. Satulatolppa: Crankbrothers dropper. Lisää voi kysyä tekstiviestillä tai yksityisviestillä. Lisää kuvia voin laittaa esimerkiksi whatsapilla. Vain nouto Riihimäeltä ellei toisin sovita. Ei postitusta. Hinta: 2900€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Puh. 0443636334
  2. Merkki: Kaikki merkit. Malli: Kaikki mallit Lyhyt kuvaus: vähintään 27.5" Täysjousto Rungon koko: M tai L Kuvaus: Hakusessa 27.5" tai 29" täysjousto. Voi olla alamäkipyörä tai sitten ihan enduroa. Vähintään 140mm joustoa edessä, vähintään 11 vaihdetta (paitsi jos alamäkipyörä). Ei tarvitse ehdotella mitään ikäloppuja pyöriä. Hakusessa vain täysin toimivia yksilöitä. Kaikki huoltokirjat ja kuitit plussaa, mutta eivät pakollisia. Hintaa n. 2000€. Ilmoittelen vain kiinnostukseni mukaan takaisin. Asun itse Riihimäellä, joten kohtuullisen matkan päästä voin pyörän hakea. Hinta: 2000€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Yhteydenotot YV, tai s-postiin [email protected] voi myös laitella tietoa kuvineen. Voi myös laittaa linkkiä jo olemassa olevaan ilmoitukseen.
  3. Merkki: Stereo Malli: Subwoofer Lyhyt kuvaus: BMX Rungon koko: 20" Kuvaus: Myydään 20" BMX. Pyörä toimii täydellisesti eikä rungossa ole naarmuja kuin muutama. Pyörä on ollut minulla useita vuosia, mutta en ole sillä ajanut varmaan edes 20 kertaa. Myydään siis tarpeettomana pois. Pyörään on juuri vaihdettu uusi eturatas (CINEMA), uudet kammet (BSD), keskiö, polkimet ja pegit. Mukaan saa myös kampien mukana tulleet osat ja työkalun. Hinta: 300€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Puh. (Nolla)443636334 (tekstiviestillä)
  4. Merkki: Stereo Malli: Subwoofer Lyhyt kuvaus: BMX Rungon koko: 20" Kuvaus: Myydään 20" BMX. Pyörä toimii täydellisesti eikä rungossa ole naarmuja kuin muutama. Pyörä on ollut minulla useita vuosia, mutta en ole sillä ajanut varmaan edes 20 kertaa. Myydään siis tarpeettomana pois. Pyörään on juuri vaihdettu uusi eturatas (CINEMA), uudet kammet (BSD), keskiö ja pegit. Mukaan saa myös kampien mukana tulleet osat ja työkalun. Hinta: 300€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Puh. (Nolla)443636334 (tekstiviestillä)
  5. Merkki: Kona Malli: Entourage DL Lyhyt kuvaus: Täysjousto 26" Rungon koko: M Kuvaus: Myydään Kona Entourage. Pyörässä kaikki toimii, mutta kahta pienintä vaihdetta käytettäessä ketju saattaa pomppia rattaalta toiselle, kaikki vaihteet kuitenkin toimivat. Haarukassa pientä naarmua, mutta toimii silti moitteettomasti. Pyörä on ollut itsellä lähinnä temppuilukäytössä kaupunkialueella, joten metsäreittejä ei ole paljoa vedelty. Olen n. 178 cm pitkä, ja pyörä sopii minulle hyvin. Pyörää on säilytetty sisätiloissa Pyörään on vaihdettu n. 1 vuoden aikana headset, vaijerit, vaijereiden letkut, satulatolppa, jarrulevyt, sekä renkaat. Takaiskari on huollettu viimevuoden lopussa Fillariosassa. Haarukkaan vaihdettu öljyt viimevuoden lopussa. Pyörään on vaihdettu n. viikko sitten uusi takavaihtaja, kasetti, eturatas, vaihdevipu ja ketjut. Rungossa on muutamissa kohdissa kuviolliset tarrasuojat. Rungossa on hankaumia muutamissa kohdissa, mutta yllättävän vähän. Uusi takavaihtajan korvake on juuri asennettu. Ostaja saa mukaansa kahdet uudet Michelin renkaat, yhden sisäkumin, ja kasan eri jousia iskareiden säätämiseksi. Osalistaa: Headset: Cane Creek Forty Haarukka: Rockshox Lyrik RC2 160mm Takaiskari: Fox Van R Jarrut: Avid Code R (203 mm edessä ja takana) Vaihteisto: Shimano Zee Hinta: 1000€ Paikkakunta: Riihimäki Maakunta: Kanta-Häme Yhteystiedot: Puh. (Nolla)443636334 (tekstiviesti) Tai yv.
×
×
  • Luo uusi...