Jump to content

zchydem

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lieto
  1. zchydem

    Ostettu.

    Olisi http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/38230-m-canyon-nerve-al-89-29-koko-m-2013-täysjousto/ myynnissä. Hinnasta voidaan vielä keskustella.
  2. Myydään varsin hyväkuntoinen, pari vuotta vanha Trek Remedy 7. Kyseessä on täysjousto Fox Float RP-2/Propedal takaiskarilla ja etuhaarukka Fox 32 Float RL / 150mm joustolla. Pyörään on juuri vaihdettu Sram X9 takavaihtajaan rissat sekä uusi vaijeri kuorineen. Laitan kaupan päälliseksi mukaan vielä iskaripumpun. Pyörä sopii hyvin perus XC-ajoon, mutta myös kevyeeseen DH-ajoon, jos kovempi vauhti kiinnostaa. Pyörää on pidetty hyvin, eli se on joka ajoreissun jälkeen pesty ja sitä on huollettu aktiivisesti. Runko: Actual 17.5", virtual 18.5" Runkoko on tuntunut sopivalta näin 181cm pitkälle. Tarkemmat speksit: http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2011/archive/remedy7 Hintapyyntö: 1650€ Paikkakunta: Lieto/Turku
  3. Eli vähän uudempi kruunu Trek Remedy 7 vuosimallia 2011. Tarkemmat speksit löytyvät täältä. Fillariin on juuri vaihdettu uusi takavaihtajan vaijeri kuorineen ja muunneltu 2x10:ksi + lisätty bashring. Toki mukaan saa alkuperäisen eturattaan myös, joka on helppo laittaa uudestaan paikalleen, jos haluaa 3x10. Remedy on muutenkin hyvässä kunnossa ja aika vähän käytetty. Luovun siitä, koska olen DH puoli jää sen verran vähälle, että hommaan 29er tilalle. Mailia voi laittaa marko(piste)a(piste)mattila (at) gmail.com tai privana.
×
×
  • Luo uusi...