Jump to content

Makeisa

Jäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Ylistaro

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Evs Malli: Option Lyhyt kuvaus: Kyynärsuojat Kuvaus: Myydään kerran mäessä käyneet evs option kyynärsuojat, käytännössä uudet. Koko aikuinen Postitus onnistuu ostajan piikkiin jos ei muuta sovita. Hinta: 15 Paikkakunta: Seinäjoki Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  2. Merkki: Fox Malli: Titan Lyhyt kuvaus: Sport polvisuojat Kuvaus: Myydään kerran mäessä käyneet hiukan järeät foxin titan sport polvisuojat. Kunnoltaan käytännössä käyttämättömät, ei naarmuja eikä kaaduttu kertaakaan. Koko Aikuinen/ suojan pituus n.33cm Postitus onnistuu ostajan piikkiin jos ei muuta sovita. Hinta: 15 Paikkakunta: Seinäjoki Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  3. Merkki: Alpina Malli: Mythos 2.0 Lyhyt kuvaus: Kypärä Kuvaus: Uutta vastaavassa kunnossa oleva alpina mythos 2.0 kypärä! Pari kertaa päässä ollut joten ei uudelle häpeä, ei kolhittu. Koko M/52-57cm Postitus onnistuu ostajan piikkiin jos ei muuta sovita. Hinta: 20 Paikkakunta: Seinäjoki Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  4. Merkki: Fox Malli: Speedframe Pro Lyhyt kuvaus: MIPS Kuvaus: Myydään kerran maastolenkillä päässä ollut foxin huippu speedframe pro kypärä mipsillä! Kypärää ei ole kolhittu mihinkään ja on kunnoltaan kuin uusi eli niin sanotusti ei uudelle häpeä! Myydään koska ei oikein ollutkaan hyvä pieneen päähän niinkuin aluksi luulin. Koko M/55-59cm Mukaan tulee uudet vaihto pehmusteet. Postitus onnistuu mutta postikulut tulee ostajalle jos ei erikseen muuta sovita. Hinta: 95 Paikkakunta: Seinäjoki Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  5. Vieläkin tarve jos jollain olisi tuotenumeroita vastaavat osat.
×
×
  • Luo uusi...