Jump to content

Antza44

Jäsen
  • Viestit

    84
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Käyttäjän Antza44 kaikki viestit

  1. Voin punnata huomenna. Veikkaisin 14 kiloa. Toinen vanne on ns ghetto tubeless ja toinen sisurilla. Edit. punnittu 14.98kg näytti kalavaaka. Eipä tuo paino ole menoa haitannut.
  2. Merkki: Scool Malli: Lasten fatbike 4" renkailla Lyhyt kuvaus: noin 130-148cm kuskille Rungon koko: 24" Kuvaus: Tästä vaikka pukinkonttiin hyvä pikku Fatti. Pyörässä seuraavat uudet ajamattomat osat: Shimano BR-315 hydrauliset levyjarrut, SLX 10 Triggerit, SLX etuvaihtaja, Deoren 11-36 pakka, e13 eturattaat, Truvativ tanko, Truvativ stemmi 60mm ja (XT10 takavaihtajalla + KMC 10 ketjulla ajettu muutama kerta). Vaihdoin nämä osat toisen pojan ajojavarten, kun isompi kasvoi ulos, mutta eipä tuo ajanut metriäkään tällä. Pyörä ollut minulla uudesta asti. Pyörällä ei ihan kauheita ole ajettu varmaan noin 300km. Renkaina Spessun 4" Ground Controllit jotka toimii varsinkin lumella kivemmin, kuin orkkis Vee Mission Command renkaat jotka kuuluu kauppaan. . Pyörähän on siis voimansiirroltaan ja jarruiltaan ihan toistamaata, kuin kaupasta tulleilla osilla. Joitain pieniä käytön jälkiä luonnollisesti on, mutta kunto on Hyvä. Kaupat tehdään mielusti kasvotusten, mutta ei lähetyskään ihan pois suljettu ole. Olen itsekkin valmis jonkun verran autoilemaan kaupan tekoa varten. Maksu: Mobile Pay, Siirto tai Käteisellä Kysy rohkesti lisää, jos joku mietityttää. Hinta: 530€ Paikkakunta: Hollola Maakunta: Päijät-Häme Yhteystiedot: Yv
  3. Antza44

    Myyjävaroitus

    Aimmassa tapauksessa myyjällä oli aika vanha nimimerkki. Positiivista palautettakin oli ja todistettavasti oli tehnyt onnistuneitakin kauppoja, vaikka viestit saattoi olla omintakeisia. Sitten loi uuden nimimerkin ja kyseinen herra oli helppo tunnistaa viesteistä samaksi ja uudelle nimimerkille oli jo kerjännyt positiivista palautetta. Lisäksi asiantuntemus löytyi pyöräkamppeista. Suosittelen tekemään heti rikosilmoituksen, jos selkiää, että on tullut huijatuksi. Poliisi pistää ainakin pankkitilit jäihin, niin rahavirta loppuu. Ylläpidolle viesti tietysti myös. Ylläpito poistaa nämä kusettajien nimimerkit. Suosittelen siis tääläkin käyttämään harkintaa, jos tavara ja raha ei vaihda kasvotusten omistajaa. Vastapuolihan olisi syytä pystyä aina tunnistamaan jollain, jos etäkauppaa tekee. Huijarit harvemmin antaa nimiä, osotteita ja puhelinnumeroita mitkä täsmää toisiinsa. Rahojen takaisin saanti näiltä huijareilta on yleensä aika toivotonta, mutta em. konsteilla ainakin vaikeuttaa huijauksia.
  4. Antza44

    Myyjävaroitus

    Reilu vuosi sitten oli ainakin useampi tapaus täälä. Tee ilman muuta rikosilmoitus heti. Viimeksi asia lähti nopeasti poliisilla eteenpäin. Ties vaikka sama henkilö.
  5. Merkki: Bell Malli: Sidetrack 50-57cm Lyhyt kuvaus: Kypärä lapselle Kuvaus: Hyväkuntoinen Bell Sidetrack kypärä kokoa 50-57cm. Maksutapoina: Mobilepay, Pivo, Siirto ja riihikuiva. Hinta: 20€ Paikkakunta: Hollola Maakunta: Päijät-Häme Yhteystiedot: YV tai o4o-7o5I53o
  6. Merkki: Poc Malli: VPD Air+ Tee Lyhyt kuvaus: Uusi käyttämätön L suojapaita Kuvaus: Kyseessä siis tämä paita L kokoisena https://www.pocsports.com/eu/vpd-air%2B-tee/20335.html Tilasin järeämmän Pocin paidan, mutta kun sitä ei ollut toimittivat tämän, joten tämä joutaa eteenpäin. Tämä paita toimiinee lenkkiajossakin ja rinta suojan saa halutessaan pois, niin kevenee entisestään antaen silti selälle hyvän suojan +olkapäät. Tänään Lauantaina 27.6 mukana Sappeella. Hinta: 195€ -> Tiukkahinta 165€ Paikkakunta: Hollola Maakunta: Päijät-Häme Yhteystiedot: Yv
  7. Merkki: Pole Malli: Taiga Lyhyt kuvaus: L kokoinen runko. Kuvaus: Välttämättä en tarvitse edes jäykkää keulaa vaan pelkkä runkokin riittää. Kammet joudun ostamaan jokatapauksessa, mutta ne ei ole välttämättömät. Tarjoa. Hinta: € Paikkakunta: Hollola Maakunta: Päijät-Häme Yhteystiedot: YV tai o4o-7o5i53o
  8. Myydään Orbea MX Team 24" 10.3kg painava lasten maastopyörä lokareilla ja hyvillä Nokian nastarenkailla. Nastat: https://www.motonet.fi/fi/tuote/382123/Suomi-Tyres-polkupyoran-nastarengas-47-507 Lokarit: https://www.xxl.fi/sks-germany-rowdy-20-24-lokasuojasetti-musta/p/1042363_1_style?gclid=EAIaIQobChMI-r303fDY5gIVDMKyCh0MdQbsEAQYAiABEgJUafD_BwE&gclsrc=aw.ds Vaihteisto on Shimanon Deore 10, joka on hyvässä kunnossa. Jarruiksi on vaihdettu kunnon Avid Single 7 Digit jarrut. Maastopyörässä on luonnollisesti joitain käytönjälkiä, mutta pyörä on hyvässä kunnossa ja ajoa vaille. Orbean koko suositus on 135-155cm, mutta sanoisin että on sopiva 123cm alkaen tuonne 150cm huitteille. Pyörä majailee Hollolassa. Kaupat tehdään näin aluksi kasvotusten. Autoilla voin itsekkin tarvittaessa inhimillisiä matkoja, jos kaupat on sovittu. Hinta 340€. Yhteys.
  9. Tästä vaikka pukin konttiin Scool 20" Fatbike. Pyörä ollut yhdellä juniorilla käytössä. Koko on sopiva noin 123cm alkaen - suunilleen 140cm asti. Pyörään vaihdettu susi huonojen makaanisten levyjarrujen tilalle Maguran MT2 hydrauliset levyjarrut. 9 Pakka on vaihdettu laajemmaksi, jossa isoin ratas 36, joten mäkiäkin pääsee ylös. Alla kunnolliset Specialized Ground Control 4" renkaat. Joitain käytön jälkia pyörässä on. Teknisesti kaikki toimii ja voimansiirto on hyvässä kunnossa. Tuosta voi katsella alkuperäisiä specsejä: https://www.bikester.fi/scool-xxfat-20-9-lasten-polkupyora-harmaa-vihrea-471214.html Pyörä sijaitsee Hollolassa ja kaupat tehdään nyt ainakin alkuun kasvotusten. Itse olen valmis autoilemaan vastaan inhimillisiä matkoja. Hintapyyntö: 290€ Paikkakunta: Hollola Yhteydenottotapa:
  10. Bontrager Barbegazi.lle olis käyttöä edelleen.
  11. Älkää missään nimessä maksako mitään etukäteen!!! Tässä ei nyt toteudu hyvät kauppatavat mihin olemme saaneet täätä tottua. Nyt näyttäs vahvasti sille, että rahat kelpaa ja yhteyden pito loppuu, kun rahat on siirretty. Luvattua tavaran postitusta ei tapahdu ja seurantanumeroa ei ole annettu sovitusti. Tavarat maksettu 5.11.19 Tiistaina päivällä. Luvattu postittaa Tiistaina ja toimittaa seurantanumero. Olen jättänyt YV viestiä ja koittanut tavoittaa saamastani puhelin numerosta soittamalla ja viestillä. Minulle tarjosi tuotteita osto ilmoituksen perusteella. Ilmeisesti joku Levin Zeropoint vuokraamon vai minkä lie jäämistöä. Yhteyden pito oli ensiluokkaista ennen maksua ja maksun saatua kiiteltiin kaupoista vielä, mutta sitten alkoi hiljaisuus. Eilen KE on DynaRider ollut täälä onlinessä vastaamatta minun tiedusteluun postituksesta ja seurantanumerosta. Allekirjoutuksessa oleva numero +358......... menee vastaajaan ja ollut whatsApp in mukaan hereillä viimeksi Ma klo 21.36. Minulle YV.llä DynaRider antama numero menee samoin vastaajaan ja ollut whatsApp in mukaan hereillä viimeksi eilen Ke klo 16.59 Jos joku paikallinnen tuntee tätä porukkaa / tätä tarinaa tästä ZeroPointista, minkä jäämistöä täälä kauppaavat voisi valottaa meitä tästä aiheesta. Edit. Soitin tuonne Levin ZeroPoint vuokraamoon ja siellä ainakin pyörii kaikki normaalisti. Muita tuolla nimellä kulkevia pyörä firmoja ei Suomessa ole. En myöskään Ruotsinpuolelta moista löytänyt. Jos asianosaiset kauppiaat lukee tätä ja on aikeissa saattaa kaupat luvatusti loppuun mistä maksut on jo saatu, niin nyt korkea aika ilmaantua takaisin esiin ja alkaa antaa selitystä ja seurantanumeroja postituksista. Jokunen rikosilmoitus on jo kuulemma tehty ja lisää tulee.
  12. Ostan Bontrager Barbegazi 27.5"/ 4.5" 120TPI. Tarjoa. Paikkakunta: Hollola Yhteydenottotapa: YV
  13. Kuvaus: Tubeless ready etukiekko hakusessa +65mm leveä, 26" tai 27.5". 15x150mm etunavalla ei muuten väliä mikä on. Kuitukiekot voin ostaa koko settinä, jos on tarjolla kunnon takanavalla 12x197mm (DT, i9 tai Hope) järkihintaan. DT.n Br2250 etukiekkoa saa Saksasta 260€, joten samaan hintaluokkaan on turha alumiini etukiekkoja tarjoilla. Paikkakunta: Hollola Yhteydenottotapa:
  14. Antza44

    3" 29+ Renkaita

    Hiphei tarjotkaa 3" rouheampia kumeja.
×
×
  • Luo uusi...