Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Mika T.

Jäsen
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 643 profiilin katselua
  1. Merkki: Gore Malli: C3 WS Bibthights+ Lyhyt kuvaus: pitkät pyöräilyhousut, koko M Kuvaus: Vähän käytetyt Goren kylmän kelin ajohousut. Täysin ehjät. Ehkä 5 lenkkiä ajoin näissä ennenkuin totesin, että ovat sitten kuitenkin vähän liian tiukat itselle. Voin postittaa vastaanottajan laskuun. Tuossa linkki tuotesivulle josta löytyy kokotaulukko: https://www.gorewear.com/eu/fi-en/c3-gore-windstopper-bib-tights-100337.html?dwvar_100337_color=9908&cgid=gw_men_bottom_bibshorts#start=6&cgid=gw_men_bottom_bibshorts Oma vyötärön ympärysmitta on 85 cm, näissä suositus max 84 cm... Hinta: 90 euroa. Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  2. Merkki: Fun Works Malli: Boost Trailride 35 Lyhyt kuvaus: 27.5"+ plussakiekot Kuvaus: Actionsportsin 27.5"+ -kiekot 15x110mm/12x148mm boostiakseleille. Navat ja vanteet Fun Worksia, pinnat muistaakseni DT Comp Race ja nippelit DT Prolock Alloy. Vanteen sisäleveys 35mm. 6-pulttikiinnitys jarrulevyille. Melko vähälle ajolle jääneet, ehkä semmoiset 400km ajoa yhteensä. Kaikin puolin hyvässä kunnossa. Toisen vanteen reunassa pieni kolhu, josta vain kosmeettista haittaa. Painoa kiekoilla n. 1800g. En postita, eli kaupat onnistuvat vain naamatusten pääkaupunkiseudulla. Hinta: €180 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  3. Merkki: Fulcrum Rapid Red 900 Malli: 28" Centerlock 12x142/12x100 Lyhyt kuvaus: Gravelkiekot Kuvaus: Fulcrumin OEM-malliston tubeless-yhteensopivat gravelkiekot shimanon HG11 vapaarattaalla. Ajettu n. 150 km. On suorat, kaikin puolin hyvässä kunnossa. Valmiiksi tubeless-teipatut. Vanteiden sisäleveys on mukavat 22mm, joten muhkut 45mm renkulatkin toimii ihan hyvin näillä kiekoilla. Vapaarattaassa pienet jäljet pakasta. Muutamasta pinnasta on myös lähtenyt maalia - ilmeisesti säilytyksessä päässyt vähän hankaamaan muihin kamoihin. Centerlock-kiinnikkeet on ulkoisilla kierteillä, mukaan tulee tietenkin natsaavat lukkorenkaat. Ja kaupanpäällisinä laitetaan pakettiin vielä kiekkojen alkuperäiset jarrulevyt. Kiekkojen tarkemmat speksit löytyy Fulcrumin sivuilta osoitteesta https://www.fulcrumwheels.com/en/support/ruote-oem-en/rapid-red-900. Näitä en valitettavasti ala postittelemaan, eli kaupat onnistuu vain pk-seudulla. Hinta: €180 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  4. Merkki: RockShox Lyrik Select 180mm Malli: Charger RC Debon Air 29" Lyhyt kuvaus: keula Kuvaus: Kuin uusi. Ajettu noin 50 km. sitten lojunut säilytyksessä. Kysessä siis 42mm offsetilla varustettu 15x110mm boostikeula. Kaulaputkea jäljellä 19,5 cm. Sopii helposti M- ja L-koon nykyrunkoihin. 29" kiekoille mutta käy oivallisesti myös 27.5"+ virityksiin. Teipit on vaihdettu räyhäkkäämpiin, mutta mukana tulee Slik Graphicsin setti alkuperäisillä väreillä. Kuvissa näkyvä jarru ei tietenkään kuulu kauppaan. Voin postittaa ostajan laskuun alkuperäisessä laatikossa, mutta mieluummin kaupat ihan naamatusten. Hinta: €350 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  5. Hintaa tarkistettu! Nyt lähtee hyvä panssari halvalla.
  6. Kuvaus: Leattin näppärä rintapanssari jossa on kiinteä niskasuoja. Jäänyt vaille käyttöä, kunto on uutta vastaava. Koko on S/M eli se pienin, itse olen 174 cm pitkä ja ihan mukavasti sopii päälle. Hintapyyntö: 200 euroa Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yksityisviestillä
  7. Kuvaus: Pinkki Heli-bikes KST Lady-rungon ympärille kasattu naisten pyörä. Viety juhannusaaton ja juhannuspäivän välisenä yönä. Kuvasta poiketen satulatolppana oli varastushetkellä musta Thomson ja ohjaustankona 70-senttiseksi lyhennetty RaceFacen dh-tanko. Ja satula oli Selle Italian joku naisten malli, ei tuo kuvan Charge. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: suoraan poliisille. Rikosilmoitus on tehty.
  8. Kuvaus: Oranssi-musta On-One 456 evo carbon-rungon ympärille kasattu työmatkapyörä. Viety juhannusaaton ja juhannuspäivän välisenä yönä. Kuvasta poiketen fillarissa oli varastushetkellä Maxxis Detonator-sliksit ja WTB:n Silverado-satula, Ergonin tupit pienillä nousukahvoilla. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: suoraan poliisille. Rikosilmoitus on tehty.
×
×
  • Luo uusi...