Jump to content

Jarke

Jäsen
 • Viestit

  16
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

111 profiilin katselua
 1. Kuvaus: Tämä pyörä on vuodelta 1987. Sillä ei ole paljoa ajettu, mutta ajan patinan takia se kaipaa kunnostusta. Renkaat ja jarrupalat on alkuperäiset. Vaihteet toimii, mutta jarrut kaipaa herkistelyä tai uusimista. Takavanne on suora. Polkimet ja etuvaihtaja ovat tallessa. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: 80 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa: yv, 0viisi05428viisi3seitsemän
 2. Jarke

  Trek fuel ex 7 L 26" 130/120

  Moi! Kuinka vanha pyörä on? Oletko sen ostanu käytettynä? Ja kuinka paljon sillä on ajettu?
 3. Jarke

  MYYTY - Giant XC-1 27.5" Boost kiekkosetti

  Moi! Nämä vielä löytynee..? Tarjoaisin 100 euroo.
 4. Jarke

  27.5 SLX navat 180mm levyt, DT Swiss 444d kehät

  Ok, kiitos. Miksi nuo jäi ylimääräiseksi? Missä asut? Minä Kivikossa.
 5. Jarke

  27.5 SLX navat 180mm levyt, DT Swiss 444d kehät

  Moi! Onko nämä sulla vielä?
 6. Mittaisitko siis akselivälin ja sen satulaputken yläpäästä siihen johon stemmi kiinnittyy. Putkien keskikohdasta keskikohtaan. Sekä keskiö(satula)putken korkeuden. Kiitos jo etukäteen!
 7. Ei siitä taulukosta paljoa saanut irti. Kuinka pitkä sinä olet? Miltä pyörän koko on tuntunut? Kauanko se on sinulla ollut? Ja mistä ostit? Onko esittää aluperäistä kuittia? Saisinko myös tarkempia kuvia sähköpostiini? Pyörässäkö on siis voimansiirto alkuperäinen? Eli 6 v vanha. jarkko.kuru@gmail.com. Etsiskelen tosissani täysjoustomaasturia ja "vanha" 26 tuumainen menisi kyllä minulla. Tähän saakka oon ajanut etujousitetulla, joka on vaan hieman vanhempi, kuin sinun Canyon.
 8. Hei! Paljonko olet tällä ajanut? Ja onko ollut kovassa käytössä? Oletko sen eka omistaja? Saisinko myös mittoja? Akseliväli ja satulaputken pituus ja satulaputkesta etuhaarukkaan. Minä en kaikkia virallisia nimiä tiedä. Olen 180 pitkä.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.