Jump to content

Jarke

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

419 profile views
 1. Hei. Tarjolla on 2018 mallin Univega Vision etujousitettu naisten sähkömaastopyörä, jolla on ajettu 44 km. Moottori on Bosch Performance line cx. Ostin sen tänä keväänä ja takuu on 24 kk. Pyörä on 18.5 tuumainen ja väri on valkoinen. Olen myymässä sitä koska hybridsähköpyörä sopisi minulle paremmin ja maastoon riittää tavallinen maasturi. Asun itä-Helsingissä Kivikossa, saa tulla katsomaan ja kokeilemaan, jos pyörä kiinnostaa. Hinta on 1950 euroa.
 2. Hei. Tarjolla on 2018 mallin Univega Vision etujousitettu naisten sähkömaastopyörä, jolla on ajettu 44 km. Moottori on Bosch Performance line cx. Ostin sen tänä keväänä ja takuu on 24 kk. Pyörä on 18.5 tuumainen ja väri on valkoinen. Olen myymässä sitä koska hybridsähköpyörä sopisi minulle paremmin ja maastoon riittää tavallinen maasturi. Asun itä-Helsingissä Kivikossa, saa tulla katsomaan ja kokeilemaan, jos pyörä kiinnostaa. Hinta on 1950 euroa.
 3. Kuvaus: Uusi sähkömaastopyörä ajettu 80 km. Koko on 48 cm. Sopii 165 - 180 cm pituiselle. Takuu 24 kk. Kuitti luonnollisesti löytyy. Myynnissä koska luomumaastopyöräily sopii mulle paremmin. Lokasuojat ei kuulu kauppaan ja vaihdan myös alkuperäiset renkaat ja satulatolpan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L, 48 Moottorin teho:250 w, 75 nm Hintapyyntö: 1850 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa: yv, 041-7480482
 4. Hei. Kuinka vanha pyörä tämä on? Onko jotain akuuttia huollon tarvetta?
 5. Kuvaus: Ostin renkaat viime syksynä ja niillä ei ole paljoa ajettu. Luovuin sähköpyörästä, niin näille ei ole käyttöä. Hintapyyntö: 40 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: 050viisi428537
 6. Moi! Kuinka vanha pyörä on? Oletko sen ostanu käytettynä? Ja kuinka paljon sillä on ajettu?
 7. Moi! Nämä vielä löytynee..? Tarjoaisin 100 euroo.
 8. Ok, kiitos. Miksi nuo jäi ylimääräiseksi? Missä asut? Minä Kivikossa.
 9. Mittaisitko siis akselivälin ja sen satulaputken yläpäästä siihen johon stemmi kiinnittyy. Putkien keskikohdasta keskikohtaan. Sekä keskiö(satula)putken korkeuden. Kiitos jo etukäteen!
 10. Ei siitä taulukosta paljoa saanut irti. Kuinka pitkä sinä olet? Miltä pyörän koko on tuntunut? Kauanko se on sinulla ollut? Ja mistä ostit? Onko esittää aluperäistä kuittia? Saisinko myös tarkempia kuvia sähköpostiini? Pyörässäkö on siis voimansiirto alkuperäinen? Eli 6 v vanha. [email protected] Etsiskelen tosissani täysjoustomaasturia ja "vanha" 26 tuumainen menisi kyllä minulla. Tähän saakka oon ajanut etujousitetulla, joka on vaan hieman vanhempi, kuin sinun Canyon.
 11. Hei! Paljonko olet tällä ajanut? Ja onko ollut kovassa käytössä? Oletko sen eka omistaja? Saisinko myös mittoja? Akseliväli ja satulaputken pituus ja satulaputkesta etuhaarukkaan. Minä en kaikkia virallisia nimiä tiedä. Olen 180 pitkä.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.