Jump to content

matwe

Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Vantaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvaus: Myyn hyväkuntoisen SANS-merkkisen akkulaturin, sopii 48 voltin li-ion akuille. Tuli aikanaan tämän akun mukana; https://www.ecosmobike.com/products/new-electric-bike-48v-li-ion-battery-116-ah-with-rear-rack-4892-battery-126.html Hintapyyntö: Paikkakunta:
 2. matwe

  MYYTY

  Kuvaus: Bafang BBS01/02 eturatasadapteri + 38T nw ratas. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 3. Kuvaus: Otsikon mukainen käyttämätön vapaaratas myytävänä. En ole varma käykö myös 142/12 navalle, voi olla että käy, mutta minä en uskalla luvata. Valmistajan tuotenumero HWYABM00S5573S. Tämä tuli DT Swiss H 1900 Spline BOOST vannesetin mukana, itse ajan toistaiseksi Shimanon vapaarattaalla ja pakoilla, joten tämä on minulle tarpeeton. Hintapyyntö: Paikkakunta: Vantaa/Hki Yhteydenottotapa:
 4. Kuvaus: Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 5. matwe

  MYYTY

  Kuvaus: Hiilikuitusatula, made in China myynnissä. Kevyt (115 g) hyvä satula, ei kuitenkaan ollut minun takapuolelleni sopiva. Testattu 40 km matka eli kunto uudenveroinen. Sijainti Itä-Vantaalla, mutta kulkee Helsinkiin päärataa apitkin. Nouto Kalasatamasta onnistuu myös. Voin myös lähettää muualle Suomeen. Hintapyyntö: 20 Paikkakunta: Vantaa/Hki Yhteydenottotapa: yv. tai sms whatsapp, nro: nol viis nol 521 3934
 6. Kuvaus: Otsikon mukaiset ketjut myytävänä. Avaamaton pakkaus. 10 Speed ja 114 lenkkiä. Paino 271 g. Hintapyyntö: 15 Paikkakunta: Hki/Vantaa Yhteydenottotapa:
 7. Kuvaus: Paikkakunta: Yhteydenottotapa: YV
 8. Kuvaus: Bafang/8FUN BBS02/01 52t alkuperäinen eturatas ja ketjusuoja. Käytetty n. 100 km. Hintapyyntö: 5 eur Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yv
 9. Kuvaus: UUSI Specialized Stout kammet 175 mm Hintapyyntö: 45 Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: yv, puh. nol_viis_nol 5213934 Kammet purettu uudesta Specialized Fuse Compista, ei ole ajettu siis metriäkään. Kampisarjaan tulee mukaan akselille tulevat spacerit. Ratas on 30t narrow wide. Kammet käy mielestäni myös BB30- keskiöön. Lisäkuvia: https://urly.fi/10Pc Toimitus: voin lähettää ostajan piikkiin (mikähän Smart postipaketti tuohon nyt sopii?). Pk-seudulla toimittaa jonnekin sopimuksen mukaan riippuen omista kulkemisistani. Kulkee tarvittaessa pääradan vartta välillä Rekola-Pasila. Kalasataman metroasema myös hyvä treffipaikka.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.