Jump to content

raksumus

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Kauppareissulla törmäsin surulliseen Cuben fillariin. Ei näytä siltä, että pyörän oikea omistaja jättäisi pyöräänsä tohon tilaan. https://www.dropbox.com/s/n3mzkbcaum9hxoi/20141006_161218.jpg?dl=0
  2. Minkä painoiselle tolppa on mitoitettu? (sinun paino ja subjektiivinen arvio jouston napakkuudesta)
  3. Menee täysin offtopikkiin tämäkin, mutta tarkoitin tosiaan, että siinä 180€:ssa (tarkistuksen jälkeen 196€, sori) on noi samat nakit mukana. Ne on Saksassa 34€/kpl uutena (Ice Spiker 304 Spikes 2,1" Wire). Vanteet on 128€/setti. (Red Power SL Disc 6-Bolt)
  4. Itselläni on jo SLX:n jarrusetti, olisin ollut vain 180mm levyjä vailla, kun renkaat pöllittiin pyörästä. Entä onko tohon settiin tarjota 9-vaihteista takapakkaa kylkiäisiksi? Katselin netistä, niin nahkahousujen maasta saman setin saa uutena 180€:lla, joten vähän täytyisi tämän hinnan tippua, että kannattaa käytettyä harkita.
  5. raksumus

    OSTETTU!!!

    Uudet renkaat ostettu varastettujen tilalle Saksasta.
  6. Laitoin postia toissapäivänä. Mutta jos meni hukkaan, niin: mitkä ice spikerit noi on (leveys, nastojen määrä)? Onko jarruilla paljon hintaa? Nekin kiinnostaa mikäli on 180mm?
  7. Mikä sulla on tilanne tämän kanssa? Vieläkö voisi kysellä kuvia? samu_il(ät)yahoo.com
  8. Työmatkapyöräilyä Tampereella polkeva tarvitsisi lisää pehmennystä itsensä ja routavaurioiden väliin, kun sohvan paksuinen pappapenkki ei enää ristiselälle riitä. Kaikki ehdotukset huomioidaan, joten rohkeasti postia, mutta kuten aina: "kuva olis kiva".
×
×
  • Luo uusi...