Jump to content

maanma

Jäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Turk'u

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Specialized Malli: Tri spoke Lyhyt kuvaus: etu- ja takakiekko -setti Kuvaus: Siistissä kunnossa oleva rata ja TT käyttöön Vittoria tuubein varustettu harvoin tarjolla oleva Specialized tri spoke kiekko setti, jossa siis sekä etu- ja takakiekko. Takakiekko ei juurikaan jää aerodynamiikassa levylle ja on parempi sivutuulisissa olosuhteissa. Etukiekko on harvinaisuus. Etukiekko on tasapainotettu. Takakiekkoa käytetty SP11 pakalla kymmenlehtisenä. Täysi 11SP yhteensopivuus CS-HG700 tai CS-HG800 pakalla. Koeajo järjestettävissä Turussa. Samaa kiekkoa on myyty myös HED tuotemerkillä. Hinta: € 500 Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: yksityisviesti
  2. Kuvaus: Campagnolo Bora kiekot, TURKU - MYYTY Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 28" Hintapyyntö: tarjouksen mukaan - MYYTY Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): TURKU Yhteydenottotapa: [email protected]
  3. Omilla teillään Turussa bongattu 26" renkain 28" rungossa ylimaalattu Pannonia. Vastaukset kyselyihin lisätuntomerkkejä vastaan.
  4. maanma

    MYYTY:

    Paljonko kehällä tai navalla on ajettu. Mitähän setti painaa?
  5. maanma

    -----------

    Onko nää siis Shimano navoilla uudelleenpuolattu Venus kiekko setti? Jos näin niin mitä arvokasta kehän sisälle on sijoitettu?
  6. maanma

    Takavanne Shimano WH-RS10

    Minkä mittaisella akselilla tämä on varustettu? Mallia on valmistettu aika monenlaisena versiona. Kulkeutuuko johonkin eli onko esim. työmatkaliikennetta Pääkaupunkiseudulle? Kirjoittelen Turusta.
  7. Avain oli muistaakseni sellainen ohuehko teräslevy, jossa oli painettuja kohoumia. En muista oliko sillä väliä kummin päin sen laittoi. On sellainen muistikuva, että mun avaimessa olisi ollut ensin sisääntyöntyvässä päässä kaksi painaumaa symmetrisesti. Lukko aukesi avaintakääntämättä työntämällä. Reunakohoumat muistutti vähän sellaista kun kärkipihdeillä 0,5mm levyä reunasta vääntäisi hiukan ylös.
×
×
  • Luo uusi...