Jump to content

hennaharv

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkki: Jupiter Malli: voyage Lyhyt kuvaus: napavaihteinen Rungon koko: 27 Kuvaus: Hyvässä kunnossa oleva naisten jupiter voyage. Pyörä on huollettu äskettäin ja toimii moitteettomasti. Myydään pois uuden tieltä. Hinta: 100 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: 0408102080 tai yksityisviesti
 2. Merkki: jopo Malli: Helkama Lyhyt kuvaus: yksivaihteinen pyörä Rungon koko: 45cm Kuvaus: Hyvässä kunnossa oleva Jopo helkama 45cm väriltään vaaleanpunainen. Jopossa on kori sekä edessä ja halutessaan voi taakse laittaa Basil merkkisen vaaleanpunaisen korin. Pyörä sopii 136cm ylöspäin. Myydään vähäisen käytön vuoksi. Hinta: €175 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: +358465870986 tai yksityisviesti.
 3. Merkki: jopo Malli: Helkama Lyhyt kuvaus: yksivaihteinen pyörä Rungon koko: 45cm Kuvaus: Hyvässä kunnossa oleva Jopo helkama 45cm väriltään vaaleanpunainen. Jopossa on kori sekä edessä ja halutessaan voi taakse laittaa Basil merkkisen vaaleanpunaisen korin. Pyörä sopii 136cm ylöspäin. Myydään vähäisen käytön vuoksi. Hinta: €160 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: +358465870986 tai yksityisviesti.
 4. hei! vieläkö Jopolle tarve? olen laittamassa myyntiin, mutta huomasin sinun ilmoituksen. Jopo on melkeinpä uudenveroinen, vaaleanpunainen ja korilla varustettu. laitan kuvan kun olen saanut vastausta tähän!
×
×
 • Create New...