Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Juhismayn

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Nostoa ja hieman lisätietoa kysymysten pohjalta! Pyörän paino on hiukan alle 13kg. Olen ensimmäinen omistaja ja ostosta löytyy tosite. Pyörällä ei ole kaaduttu ja kaikki osat ovat melkein uutta vastaavassa kunnossa. Renkaat on valmiiksi tubeless ja kuviointi ei ole kulunut. Kaksi viikkoa sitten pyörää pestessä se valui seinää pitkin ja raapaisin kaksi 0,5x0,5cm täplää runkoon. Lisäkuvia ja tietoa laitan mielelläni kysyttäessä. Harkitaan vaihtoa + käsirahaa S/M hardtail pyörään. Myös sähköistä saa tarjota.
  2. Nosto ja alennus - 2999€! Nyt on selvitty leikkauksestakin niin vierailut ja testiajot on helpompi hoitaa :) Rohkeasti yhteyttä!
  3. Merkki: Giant Malli: Trance Pro Advanced 2 2020 Lyhyt kuvaus: Täysjousto 29" Rungon koko: M Kuvaus: https://www.giant-bicycles.com/us/trance-advanced-pro-29-2 Hiilikuituinen runko, kevyet tubeless kuitu-renkaat, hissitolppa, srammin eagle voimansiirto ja maestron/foxin herkkä-jousitus tekee tästä pyörästä jokapaikan menopelin. Pyörä loistaa vaativalla trailillä isoine renkaineen ja kiipeää keveytensä takia loistavasti. Sulkemalla jouston pyörä syö tasaista tietä vaivattomasti. Giant valmistaa kaikki osansa omalla tehtaalla, joten pyörät ovat taattua laatua eikä hinnalla pilattuja. Ostettu Heinäkuun alussa cyclecenteristä ja ajettu noin 300km. Hieman laiskat jarrut kertaalleen huollettu samaisessa paikassa ja toimivat nykyään hyvin. Myydään, koska joudun olkapääleikkaukseen ja harrastukseen tulee pitkä tauko. Ollut jo telakalla hetken olkapään takia. Sijainti Ruskeasuolla. Nouto. https://www.giant-bicycles.com/us/trance-advanced-pro-29-2 Colors Copper Frame Advanced-Grade Composite front and rear triangles, 115mm Fork Fox 34 Rhythm, 130mm, GRIP damper, Boost 15x110 QR, tapered Shock Fox Float DPS Performance Handlebar Giant Contact TR35, 780x35mm, 20mm rise Stem Giant Contact SL 35 Seatpost Giant Contact Switch dropper with remote, 30.9 Saddle Giant Contact (neutral) Pedals N/A Shifters SRAM NX Eagle Front Derailleur N/A Rear Derailleur SRAM NX Eagle Brakes SRAM guide T Brake Levers SRAM guide T Cassette SRAM NX Eagle, 11x50 Chain SRAM NX Eagle Crankset TruVativ Descendent 6k DUB, 30t Bottom Bracket SRAM DUB, press fit Rims Giant TRX-1 29 Composite WheelSystem Hubs Giant TRX-1 29 WheelSystem Spokes Giant TRX-1 29 WheelSystem Tires [F] Maxxis Minion DHF 29x2.3, EXO, TR [R] Maxxis DHR II 29x2.3, EXO, TR, tubeless Hinta: 3200€ Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: [email protected] ja yksityisviesti
×
×
  • Luo uusi...