Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

TaruH

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tuusula

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: White Malli: RR pro 19 Lyhyt kuvaus: maantiepyörä Rungon koko: 54/L Kuvaus: Myydään Whiten maantiepyörä kokoa 54cm/L. Pyörä on alumiinirunkoinen, haarukka hiilikuitua. Pyörä on ollut käytössä muutamana kesänä, sillä on ajettu yhteensä noin 2000km. Pyörä hyvässä kunnossa, mutta käytönjälkiäkin (joitakin pieniä naarmuja) löytyy muutamia. Pyörässä on Shimanon 105- vaihteisto (vaihteita 22) ja takavaihtaja on Ultegraa. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä: https://www.xxl.fi/white-rr-pro-19-miesten-maantiepyora-musta/p/1143982_1_Style Mukaan saa halutessaan Whiten oman hieman lyhyemmän stemmin. Myynnissä myös muualla. Hinta: 350€ Paikkakunta: Tuusula Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti.
  2. Tutkailen noita ominaisuuksia vähän ja palaan huomenna asiaan. T. Taru
  3. Merkki: Sidi Malli: Genius Lyhyt kuvaus: Maantiekengät Kuvaus: Myyntiin täysin uudenveroiset Sidin maantiekengät kokoa 42. Valmistajan mukaan sisämitta 26.5cm. Nämä olleen käytössä vain parilla lenkillä, kun eivät sopineetkaan omaan jalkaan. Myyn ilman klosseja. Hinta: 50 Paikkakunta: Tuusula Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  4. Merkki: Bianchi Malli: Infinito xe 105 Lyhyt kuvaus: Bianchi infinito xe 105 2020 Rungon koko: 55 Kuvaus: Erittäin hyvässä kunnossa oleva hiilikuitumaantiepyörä Bianchi infinito xe vuosimallia 2020. Pyörässä on 105-osasarja, ketju on vaihdettu ultegraksi. Renkaat Michelin Pro 4 endurance, vaihdettu viime kesänä. Rungon koko on 55, sopiva noin 175-180cm riippuen kehon mittasuhteista. Pyörällä on ajettu noin 4000km. Pyörää on pesty ja puhdistettu säännöllisesti. Pyörä on huollettu vuosittain liikkeessä, viimeisin huolto tehty noin viikko sitten, joten pyörä on valmiina uuteen kauteen. Olen pyörän ensimmäinen omistaja, kuitin saa siis myös mukaan. Myydään ilman kuvassa näkyviä polkimia ja kelloa. Yhteydenotot yksityisviestillä. Halukkaille voin laittaa myös lisäkuvia. Hinta: 1800€ Paikkakunta: Tuusula Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...