Jump to content

chuihkari

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Porvoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Quadlock Malli: iPhone SE Lyhyt kuvaus: suojakotelo ja sadesuojus Kuvaus: Myydään vähän käytetty Quadlock -suojakotelo ja sadesuojus iPhone SE:lle. Luuri vaihtui ja nämä jäivät tarpeettomiksi. Voin postittaa, toimituskulut 5,90€ seurannalla tai 4,60€ kirjeenä. Hinta: 25 Paikkakunta: Porvoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä
  2. Merkki: Whyte Malli: S-150 C RS Lyhyt kuvaus: 29" Enduro/Trail Rungon koko: XL Kuvaus: Myydään hiilikuituinen Enduro/Trail-pyörä. Suht siistikuntoinen, vaikkakin jonkin verran löytyy käytönjälkiä, sekä naarmuja ja kiveniskemiä rungostakin, mutta näissä ei ole mitään vakavaa kuitenkaan. Olen pyörän toinen omistaja ja suojateippasin pyörän heti alkuun aika kattavasti AMS:n teipeillä, joten rungon jäljet ovat pääosin peräisin edeltävältä omistajalta. Kampien päissä on jälkiä ja kulumaa, takavaihtajassakin on naarmuja, mutta toimii hyvin. Jarrukahvoissa on jälkiä parin isomman pannutuksen jäljiltä, mutta toimivat normaalisti. Alkuperäinen kokoonpano paitsi takakiekko on uusi (Novatec napa & vapari). Alkuperäisen saa mukaan, siinä uusi vapari ja laakerit. Alkuperäinen kehä on rikki, mutta uusi ehjä kehäkin löytyy jo asennusta vailla valmiina. Dropperi vaihdettu edeltävän omistajan toimesta, kun vanha vioittunut, nykyinen 150mm KSI Lev. Myös gripit vaihdettu, nyt kiinni Ergon GE1. Tarkkoja kokonaiskilsoja en osaa sanoa, sillä edeltävä omistaja ei ole pitänyt tarkkaa kirjaa ajoistaan. Omista ajoista ja huolloista olen pitänyt tarkkaa kirjaa. Omat ajot pääosin sekalaista maastoa, mutta myös parkeissa ehdin käymään vajaa 10 kertaa, kunnes se touhu sai jäädä. Pyörä pidetty puhtaana lenkkien jälkeen ja perus huoltotoimenpiteet säännöllisesti. Isommat huollot hoidettu ajallaan osaavissa liikkeissä. - Hiljattain vaihdettu uusi takapakka (GX, 10-25t) ja uusi vapari (Novatec). - Täyshuolto, ml. keula- ja iskarihuolto tehty heinäkuussa 2023. (BAS-shop, Malmi) - Renkaina nyt alla suht hiljattain vaihdetut Nobby Nicit. Mukaan saa myös n. 450km ajetun DHF:n ja alle 200km ajetun Aggressorin. Pyörässä toimii myös 27,5+ rengastus. Tarkemmat tiedot ajoista ja huolloista saa kysymällä. Tällä hetkellä ajan pyörällä muutaman lenkin viikossa. Alkuperäinen ostokuitti löytyy. Kuvien polkimet, juomapulloteline ja kännykkäteline eivät kuulu kauppaan. Lisäksi mukana tulee alkuperäinen satula, eri kuin kuvissa, sekä DMR V12 flättipolkimet saa halutessaan kylkiäisenä. Parit ylimääräiset vaihtajankorvakkeetkin tulee mukana. Vaihdan/myyn, koska omat ajot nykyään lähes yksinomaan polkuja, joten hieman kevyempi ajettava olisi sopivampi. Vaihdossa voikin ehdottaa 190 cm ajajalle sopivaa, fiksua modernin geometrian n. 100-120mm täpäriä. Myös kohtalaisen edullista sähkötäpäriä voi ehdottaa, sillä sellainen on toinen vaihtoehto poluilla porhaltamiseen. Koko ollut itselleni varsin sopiva. Tästä suoraan alle poluilla ja parkeissa toimiva täpäri kovaan ajoon! Lisätietoja ja arvosteluja: https://www.pinkbike.com/news/whyte-s-150-carbon-rs-review.html https://www.whyteusa.bike/products/s-150-carbon-rs https://cdn.shopify.com/s/files/1/0127/9963/9610/files/S-150C_RS_review.pdf?6856357241929861735 Hinta: €2100 Paikkakunta: Porvoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä, jatko hoituu sitten puhelimitse ja meilitsekin.
  3. Merkki: Giant Malli: 29" TRX-1 Lyhyt kuvaus: Carbon takakiekko + XD-vapari Kuvaus: Jonkin verran elämää nähnyt Giantin 29" TRX-1 hiilikuituinen boost takakiekko DT:n 360 XD-vaparilla. Mukana tulee myös suht loppuun ajettu Sramin Eagle-pakka. Kiekossa käytönjälkiä & pintanaarmuja, myös vannenauhassa on jonkin verran nirhaumia, mutta näistä huolimatta kyseessä täysin soiva peli. Ollut juuri käytössä litkutettuna (Valtaosa jäljistä johtuu erittäin turhautuneesta ja kyvyttömästä renkaan asentajasta.) Myydään pois tarpeettomana, kiekko on turhankin järeä omiin nykyisiin ajoihin, eikä itselläni ole käyttöä kolmelle takakiekolle yhdessä pyörässä. 😅 Kiekko päätyi omaan pyörään käytettynä pidemmällä reissulla, kun lauenneelle vaparille ei löytynyt varaosaa ja piti saada pyörä ripeästi ajokuntoon, jottei reissun muut lenkit jää ajamatta. Vaparilla ajettu n. 415km/40h. Saman verran kiekkokin rullannut oman pyörän alla. Kuvista poiketen venttiiliin löytyy kyllä kaikki osat, muutoin kiekko myydään kuvien kunnossa. Jarrulevyä ei tule mukana. Hinta: €200 Paikkakunta: Porvoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviesteillä, jatko keskustelut hoituvat kyllä meilitse tai whatsappillakin.
  4. Merkki: Propain Malli: Tyee/Rage/Spindrift/Hugene Lyhyt kuvaus: 2 kpl Takavaihtajan korvake Kuvaus: 2 kpl uusia Propainin takavaihtajan korvakkeita. Sopivat erinäisiin Hugene, Rage, Spindrift ja Tyee malleihin. Kyseessä on siis tämä tuote: https://www.propain-bikes.com/en/product/parts/spareparts/hangers/derailleur-hanger-propain-hd-incl-nut/ Täysin käyttämättömiä. Myydään lähtökohtaisesti settinä. (Osta kaksi samantien, koska näitä menee solmuun kuitenkin.) Hinta sisältää toimituskulut. (Postipaketti) Hinta: 25€ Paikkakunta: Porvoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviesteinä.
  5. Merkki: Takakiekko Malli: 29", 135mm, QR Lyhyt kuvaus: n. 21mm sisäleveys Kuvaus: Hankittu toisaalta. Haussa 29" takakiekko, 135mm QR, n. 21mm sisäleveys. Tarpeena korvata hieman vanhemman mallinen maastopyörän haljennut takakehä. Tällä hetkellä takana Sramin NX PG 1130 11/42 pakka. Hinta: € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot: yv
×
×
  • Luo uusi...