Jump to content

juessi

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Brand: 45NRTH Model: Kahva -nastarengas Short description: 27.5 x 2.1 (sisäänajettu) Description: 1 kpl. Renkaan koko 27.5 x 2.1" (53-584). Ja on oikeasti 53 milliä leveä, ainakin 23-milliselle vanteelle asennettuna. Mahtui just ja just mun Schindelhauer Gustav -pyörään, jossa on alun perin 47-584 WTB Horizon -renkaat. Oon ostanut renkaan Velobia Bike Co. -verkkokaupasta 22.10.2019, hintaan 75 €, kuitti löytyy. Luomu-Gustavin jäi jo viime talvena niin vähälle käytölle sähköpyörän hommaamisen jälkeen, että jaksa siihen täksi talveksi edes vaihtaa nastarengasta. En tiedä renkaan tarkkoja ajokilometrejä, mutta veikkaisin että noin 50 km. Eli, on vasta sisäänajettu. Ja siis ajoin oikeasti nätisti, eli on kunnollinen sisäänajo. Kaikki nastat tallella. Ja sen voisin kai myös mainita, että pyörä ei ollut viime talvena ulkosäilytyksessä, joten rengas on senkin myötä hyvässä kunnossa. Tosi hyvä yleisrengas talveksi, paljon parempi kuin vaikka Schwalbe ISP, mun mielestä. Ensisijaisesti nouto Tampereelta, koska oon laiska :-) Price: 65 € (nouto Tampereelta) City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: 040 5813 290
  2. Kuvaus: Toinen on rengas käyttämätön, toinen ollut sähkökatumaasturissani edessä viime viikon (ajettu noin 78 km). Hommasin renkaat lokakuussa pyörämyyjän vinkin mukaisesti. Pari viikkoa myöhemmin törmäsin netissä itselleni uuteen nastarengasvaihtoehtoon (45Nrth Kahva). Ostin yhden sellaisen. Ajattelin, että ISP edessä ja Kahva takana vois olla hyvä yhdistelmä. Mutta, kyllä ISP on liian krouvi työmatka-ajoon. Niinpä vaihdoin myös eteen Kahvan. Olen ajellut tosi nätisti nämä kilometrit, joten käytettykin rengas on vain hyvin sisäänajettu ja kaikki nastat on tallella. Hintapyyntö: Itse maksoin renkaista Verkkokauppa.comista 79.90€. Pyytäisin käyttämättömästä renkaasta 70 euroa ja "sisäänajetusta" 60 euroa. 125 eurolla molemmat. Päälle toimituskulut, tai vaihtoehtoisesti nouto Tampereelta. Tämä Evolution-versio on siis se kalliimpi taittuvakylkinen (vrt. Performance-versio, joka kiinteäkylkinen ja halvempi). Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: Sähköpostilla ([email protected]) tai tämän palstan kautta.
  3. Löytyiskö näille uutta omistajaa, jos lasken hintapyyntöä vitosella. Eli, 30 euroa kappale tai 60 eurolla molemmat. Ja päälle siis toimituskulut, tai vaihtoehtoisesti nouto Tampereelta.
  4. Kuvaus: Renkaat olivat kesäkuussa ostamassani sähkömaasturissa oletusasennuksena, mutta vaihdatin niiden tilalle toiset "asfalttikäyttöön sopivat" renkaat. Eli, nämä Rocket Ronit ovat vain seisoneet hyllyssä. Ajattelin, että josko käyttäisin noita talvella takarenkaana, mutta päädyin laittamaan sähköpyörääni nastat sekä eteen että taakse. Laitan siis nämä uudet/käyttämättömät Schwalbe Rocket Ronit nyt myyntiin. Hintapyyntö: Netistä näitä näköjään saa neljällä kympillä, joten laitan hintapyynnöksi 35 euroa kappale tai 65 eurolla molemmat. Päälle postikulut, tai vaihtoehtoisesti nouto Tampereelta. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: sähköpostilla ([email protected]) tai tämän palstan kautta.
  5. Kuvaus: Löytyi loppukesästä omalle perseelle sopivampi satula, joten myön tämän pois hyllystä pölyttymästä. Ollut käytössä kesä-lokakuun 2018 ja huhti-elokuun 2019. Kilometrejä en osaa arvioida 🙂 Satula on muuten ihan priimakunnossa, mutta kuten liitteenä olevasta zoomatusta kuvasta näkyy, "takakulmassa" on pieni nirhauma. Hintapyyntö: Oon ostanut satulan 27.05.2018 Bike-Discountista hintaan 109,31 euroa (kuitti löytyy), joten olisko sopiva hintapyyntö vaikka puolet tuosta. Eli, 55 euroa + postikulut. Tai vaihtoehtoisesti nouto Tampereelta. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: sähköpostilla ([email protected]) tai tämän palstan kautta.
×
×
  • Luo uusi...