Jump to content

SaleP

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kouvola

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Ridley Malli: Helium X Lyhyt kuvaus: maantiepyörä Rungon koko: XL Kuvaus: Erittäin hyvässä kunnossa oleva vuoden 2020 kevyt (7,4 kg kuvanmukaisilla osilla) maantiepyörä. Ollut käytössä vain muutaman kuukauden, ajettu muutama kisa. Runko ja osat virheettömässä kunnossa. Ohjaintanko, tankoteipit, rattaat ja kammet sekä stemmi ja satula täysin käyttämättömät. Lisätietoja: https://www.ridley-bikes.com/wp-content/uploads/2019/10/Helium-X-2018.pdf Hinta: 2700 € Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: sauli.pietikainen (at) gmail.com
  2. SaleP

    Ridley Helium X 2019 koko XL

    Vielä myynnissä, tee tarjous!
  3. SaleP

    Ridley Helium X 2019 koko XL

    Hintaa päivitetty! Nyt tasarahalla pyörä uuteen kotiin.
  4. Kausi paketissa, joten aika myydä tämän vuoden pyörät pois ensi kauden pyörien tieltä. Myynnissä Ridley Helium X, mustavihreä koko XL. Yhden kesän käytössä ollut maantiepyörä. Todella kevyt runko ja vakaa geometria. Pyörästä pidetty erinomaista huolta pesemällä ja huoltamalla säännöllisesti. Esimerkiksi kaikki laakerit ovat hyvässä kunnossa. Pyörän takahaarukassa on hieman ketjuniskemiä. Kaikki ovat kosmeettisia, ei rungon rakenteessa. Ultegran Di2 vaihteet ja jarrut. Rotor Aldhu -kampisetti (ajamaton). Mukana tulee alkuperäiset treenikiekot, polkimet eivät kuulu kauppaan. Hinta 2 750 € 2 600 € 2 500 € Pyörä on tällä hetkellä Kouvolassa, kulkeutuu mahdollisuuksien mukaan myös Lahteen tai Jyväskylään, sekä sopimuksen mukaan mahdollisesti muualle. Kerron mielelläni lisätietoja joko viestillä, soittamalla +358 50 3575594 tai sauli.pietikainen (a) gmail.com.
  5. PYÖRÄ MYYTY! Kausi paketissa, joten aika myydä tämän vuoden pyörät pois ensi kauden pyörien tieltä. Myynnissä Merida Warp TT-pyörä vm. 2017. Täydellinen Ultegran osasarja, Di2-sähkövaihteet. Myydään ilman kiekkoja ja polkimia. Runkokoko L, satulan saa noin 75-88 cm keskiöstä mitattuna. Pyörä on täysin virheettömässä kunnossa. Pyörä on tällä hetkellä Kouvolassa, kulkeutuu myös Lahteen tai Jyväskylään, sekä sopimuksen mukaan mahdollisesti myös muualle. Hintapyyntö 1 900 €. Hinta huippuedullinen, varmista pyörän saanti itsellesi tekemällä hyvä tarjous. Yhteydenotto +358 50 3575594 tai sauli.pietikainen (a) gmail.com Tällä pyörällä ensi kauden triathloneihin tai aika-ajoihin! Vahva ostosuositus näin puolentoista vuoden kokemuksella.
×
×
  • Luo uusi...