Jump to content

tyrvis

Jäsen
 • Viestit

  62
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Joroinen

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tyrvis

  MYYTY - Shimano XTR PD-M980 -polkimet

  Käytetyt, mutta ehjät ja ok-kuntoiset Shimano XTR-polkimet SPD-klossille. Malli: PD-M980. Pientä naarmua on, mutta sisällä laakeripinnat yms hyvässä kunnossa. Klosseja ei valitettavasti löydy mukaan. Hp. 50€/tarjous Postit ostajan piikkiin. Sijainti: Etelä-Savo, Joroinen YV:llä tavoittaa.
 2. Kyllä saa. Mm. Etu- ja takahaarukoista löytyy myös reiät lokasuojien kiinnitystä varten.
 3. Erittäin hyväkuntoinen Bergamont Dolce CX -cyclo. Pyörä vuosimallia 2015. Ajettu parin ensimmäisen kesän aikana yhteensä n. 500km, jonka jälkeen pyörä ollut vailla ajoa. Säilytetty aina sisätiloissa. Myydään putsattuna ja huollettuna. Runkokoko 51cm, eli sopii n. 162-175cm kuskille. - Hiilikuitukeula - Shimano 105 -osasarja. 2x10 vaihteisto. - Tektro V-jarrut, lisäjarrukahvoilla. - Mukaan Shimanon polkimet, joissa toinen puoli SPD-lukolla ja toinen puoli flätti. Pyörä Joroisissa, Etelä-Savossa. Sovittaessa voi työreissujen mukana kulkeutua PK-seudulle. Hintapyyntö: YV:llä lisätietoja.
 4. Hakusessa riser-tanko. 31,8mm stemmille. 20-30mm nousulla. Leveys 760-780mm. Mielellään kuitua, alumiini ehkä myös.. YV:llä tavoittaa.
 5. tyrvis

  Flättipolkimet

  Hakusessa laadukkaammat flättipolkimet. Esim. Crank Brothers Stamp tai RaceFace Aeffect tms. Yv:llä tavoittaa.
 6. tyrvis

  MYYTY

  Varaan. Mikä sisämitta?
 7. tyrvis

  MYYTY

  Laitoin YV.
 8. tyrvis

  MYYTY -

  Myyty
 9. tyrvis

  Myyty

  Myyty
 10. tyrvis

  Vaihdettu

  Vastasin yksityisviestillä.
 11. tyrvis

  Vaihdettu

  Up.
 12. tyrvis

  Vaihdettu

  Vaihdettu.
 13. tyrvis

  Tapatalk tuen lisääminen

  Ok, luin tuon aiemman ja tosiaan ihmettelin miksi kuitenkin mulla toimi. No mutta tämä selventi, että ei enää toimi. Kiitos vastauksesta. Surffailemme selaimen kautta siis. ✌️
 14. tyrvis

  Tapatalk tuen lisääminen

  Vielä muutama viikko sitten Fillaritori toimi Tapatalkin kautta. Nyt ei enää löydy Tapatalkista lainkaan. Oli loistava ominaisuus. En tiedä käyttäjämääriä Tapatalkin kautta, mutta jos perusteita tämän toiminnon palauttamiselle olisi, niin hieno homma! ...vai onko minulla ainoastaan ongelmaa Tapatalkin kanssa, kun ei skulaa?
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.