Jump to content

Marko_R

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Nokia

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: Myydään otsikon mukainen hiilikuiturunkoinen maastopyörä. Alkuperäisistä spekseistä poiketen pyörässä on tällä hetkellä 1x11 voimansiirto AbsoluteBlack 32T ovaalilla eturattaalla. Toinen 34T eturatas mukaan. Takapakka vaihdettu kokoon 11-42. Alkuperäiset 2x11 voimansiirron osat (etuvaihtaja, vaihdevipu ja eturattaat) ostajalle mukaan. Mahdollisuus ostaa toiset kiekot pyörän mukana: navat: etu DT Swiss 350 CL 15/100, taka DT Swiss 350 CL 12/142, pinnat: Sapim CX-RAY, nippelit: DT pro lock messinki, Tarkempia speksejä: https://rtech.fi/cube-reaction-gtc-sl-2016-maastopyora.html https://www.cube.eu/en/products/mtb-hardtail/reaction/cube-reaction-gtc-sl-2x-carbonnflashyellow-2016/ Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
  2. Kuvaus: Myydään toimiva Jamis 26" polkupyörä. Runkokoko 44cm (satulaputken pituus). Viime syksynä vaihdettu renkaat, jarrupalat, vaijerit ja vaijerikuoret. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Nokia Hintapyyntö: 70 Yhteydenottotapa: o4o-757o57o
  3. Kuvaus: Myydään lasten maastopyörä 24" renkailla . Mekaaniset levyjarrut, vaihteet 3x8, lukko rungossa. Vaihde- ja jarruvaijerit, sekä vaijerien kuoret vaihdettu keväällä. Pieniä käytön jälkiä, mutta kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Nokia Yhteydenottotapa:
×
×
  • Luo uusi...