Jump to content

Marko_R

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Lisätiedot

 • Location:
  Nokia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvaus: Myydään otsikon mukainen hiilikuiturunkoinen maastopyörä. Alkuperäisistä spekseistä poiketen pyörässä on tällä hetkellä 1x11 voimansiirto AbsoluteBlack 32T ovaalilla eturattaalla. Toinen 34T eturatas mukaan. Takapakka vaihdettu kokoon 11-42. Alkuperäiset 2x11 voimansiirron osat (etuvaihtaja, vaihdevipu ja eturattaat) ostajalle mukaan. Mahdollisuus ostaa toiset kiekot pyörän mukana: navat: etu DT Swiss 350 CL 15/100, taka DT Swiss 350 CL 12/142, pinnat: Sapim CX-RAY, nippelit: DT pro lock messinki, Tarkempia speksejä: https://rtech.fi/cube-reaction-gtc-sl-2016-maastopyora.html https://www.cube.eu/en/products/mtb-hardtail/reaction/cube-reaction-gtc-sl-2x-carbonnflashyellow-2016/ Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Hintapyyntö: Yhteydenottotapa:
 2. Kuvaus: Myydään toimiva Jamis 26" polkupyörä. Runkokoko 44cm (satulaputken pituus). Viime syksynä vaihdettu renkaat, jarrupalat, vaijerit ja vaijerikuoret. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Nokia Hintapyyntö: 70 Yhteydenottotapa: o4o-757o57o
 3. Kuvaus: Myydään lasten maastopyörä 24" renkailla . Mekaaniset levyjarrut, vaihteet 3x8, lukko rungossa. Vaihde- ja jarruvaijerit, sekä vaijerien kuoret vaihdettu keväällä. Pieniä käytön jälkiä, mutta kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Nokia Yhteydenottotapa:
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.