Jump to content

Ozmopolite

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Brand: Pashley Model: Guv'nor Short description: klassista brittiä Frame size: 22,5" Description: Nelisen vuotta itselläni ollut kuvernööri, jota en ole käyttänyt juurikaan nyt puoleentoista vuoteen. Viisivaihteinen Sturmey Archer (RX-RD5 5V 36 Hole) napa vaihdettu aiemman yksivaihteisen paikalle. Omistajan kirja mukaan. Munkkivuoressa. Classicbikessa sanotaan, että "22.5″ runko sopii sisäjalan pituudelle = 84-96 cm -> 180- 200 cm". Itse olen 174 cm pitkä ja sopii hyvin, joten ei mikään kiveen kirjoitettu suositus. Price: € 550 City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: nolnelnol 5796078 tai ossi.ollinaho(ät)geemailpistecom
  2. Brand: Pelago Model: Stavanger Short description: retkipyörä Frame size: 56 tai 53 Description: Etsinnässä 56 (tai jopa 53) tuumainen Stavanger. Hankokin kävisi. Tai jos on joku muu mahtavan kiva retkipyörä. Takatarakka olisi kiva ja lokasuojat eli pyörä, jolla voisi lähteä pidemmällekin retkelle, vaikka sinne Stavangeriin. Price: 500-1200€ City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: [email protected]
  3. Kuvaus: Käyttämätön Pashleyn nahkainen ohjaustankolaukku Hintapyyntö: 150 Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: yksityisviesti/nolnelnol5796078 Käytännössä käyttämätön (ollut pyörässä, mutta pyörällä ei ole ajettu) Pashleyn laukku, englantilaista käsityötä. Liikkeessä 250 euroa. Tyyris vieläkin, mutta täydellinen viskipullon kuljetukseen. Voidaan mahdollisesti vaihtaa myös sivulaukkuihin.
  4. Kuvaus: Olisiko jollain jäänyt varaston perukoille käyttämättä tai liian vähälle käytölle Pashleyn 20,5 tuumainen Guvnor? Jos on, niin ostaisin sen mielelläni. Paikkakunta: Helsinki Jo löytyi!
  5. Morjes, Etsin hyväkuntoista miesten Jaguaria Mieluiten 50-luvulta. Alkuperäisosilla, jos mahdollista Voi olla hieman kunnostettavaa, mutta mielellään jo ajokunnossa. Jos siis varaston perältä löytyy tahi ihan vaikka käytöstä myyntiä odotteleva herrasmiespyörä, niin otahan yhteyttä. Kirjoita (ossi.ollinaho (at) gmail.com) tai soita nollaneljänolla viisiseitsemänyhdeksän 6078. Kuva olis kiva, mutta live-testaus tietenkin aina parempi. Helsingissä asustelen.
×
×
  • Luo uusi...