Jump to content

räpeltäjä

Jäsen
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 013 profiilin katselua
  1. Merkki: Cannondale Malli: Jekyll Lyhyt kuvaus: 26" kiekoille / L koko Kuvaus: Myydään ajanpuutteen / hetken päähän piston vuoksi täysjousto runko, ei ole pakko myynnissä. Seissyt varastossa muutaman vuoden. Naarmuja / pieniä kolhuja löytyy. Takaiskariin on tehty ilmakannu huolto juuri ennen varastointia, iskarissa on myös lukitus mahdollisuus mutta minun aikana sitä vipua ei ole ollut iskarissa kiinni. Ohjainlaakeri / adapteri paketti on nyt 1 1/8 suora emäputki. Tuohon saa hankittua ohjainlaakerin / adapterin paketin jolla saa myös tähän tapered keulan. Kysy lisää, jos tulee mieleen jotain. Oikeaa hintaa tähän vaikea laittaa kun näitä ei ole hirveästi myynnissä, joten tarjoa jos hinta tuntuu olevan pielessä niin mietitään sitten lisää. Ostopäätös vasta kun nähnyt rungon livenä. Hinta: €150 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  2. Merkki: Shimano Malli: Claris Lyhyt kuvaus: Kammet 110 / 175mm. Kuvaus: Myydään maantiepuolen kammet. Ollut kiinni siirtymäpyörässä (1x9). 9 speed / 34t ratas kiinni kammessa. Käytön jälkeä on. Kuvan bashring:in saa mukaan jos haluaa. Katson vielä jos löytyisi keskiö näille ? Ohessa linkki josta lisää tietoa. https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/claris-2400/FC-2450.html Hinta: €20 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun ja mieluummin nouto mutta lähetys on mahdollista?
  3. Merkki: Myyty. Malli: Xt Lyhyt kuvaus: Vaihde setti 3x9 Kuvaus: Myydään Shimano xt setti. Hinta: -- Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv:llä alkuun.
  4. Merkki: 24" Malli: Levyjarru Lyhyt kuvaus: Kiekkosetti Kuvaus: Myydään 24" kiekkosetti, vain levyjarrulle. Navat / kehät on merkittömiä eli en tiedä noiden merkkiä. Navat on perus qr 100/135. Kiekot on suorat ja navat rullaa hyvin. Vapaarattaaseen menee 8 - 10 rataspakka. Pikalinkut ja yksi 140mm jarrulevy mahdollisesti löytyy mukaan, jos haluaa. Hinta: €35 Paikkakunta: Vantaa Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yv
  5. Saitko rahat tilin kautta? Meinasin että tilinumerosta voisi saada nimen kanssa ja sitä kautta lisää tietoja?
×
×
  • Luo uusi...