Jump to content

mivaa

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Trek Malli: Slash 8 Lyhyt kuvaus: 29" Enduropyörä Rungon koko: XL Kuvaus: Erittäin kyvykäs 29" enduropyörä kovaan ajoon ensimmäiseltä omistajalta! Pyörä ostettu kesällä 2021 Nummen Pyörästä. Pyörää ja iskunvaimentimia on huollettu säännöllisesti ja osia päivitelty. Keula: RockShox Lyrik Select+ Iskari: RockShox Super Deluxe, täyshuolto tehty ja tiivisteet vaihdettu 18.3.2024, ajamaton Kiekot: Pomminkestävät DT Swiss FR541 kehät (ostettu kesällä 2023), Bontrager navat Voimansiirto: Sram GX Eagle vaihtaja ja pakka (ostettu keväällä 2023), Sram X01 ketju Jarrut: UUDET KÄYTTÄMÄTTÖMÄT Sram Code R jarrut, palat ja levyt Renkaat: Maxxis Minion DHR DH, Maxxis Assegai DD, hyvin pintaa molemmissa, takana insertti Myydään ilman polkimia. Pyörä on hyvässä kunnossa ja valmis ottamaan vastaan kovaa ajoa. Pyörästä löytyy käytön jälkiä, mutta ei mitään toimintaan vaikuttavaa. Trekin sivujen mukaan pyörä sopii 188-195cm kuskille. Itse olen 190cm, ja ollut erittäin passeli. Pyörä on nähtävissä ja koeajettavissa Kaarinassa. Tervetuloa kaupoille! Hinta: €2200 Paikkakunta: Kaarina Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: Mikko Vaattovaara puh. 0neljäneljä0 668886 Saa laittaa viestiä ja soitella matalallakin kynnyksellä!
  2. Merkki: Focus Malli: Mares Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: XL Kuvaus: Ostetaan XL-kokoinen Focus Mares. Etsin hyväkuntoista yksilöä, jolla olisi vielä paljon kilometrejä annettavana. Ensisijaisesti Uusimaa, mutta muutkin sijainnit on ok. Hinta: Katsotaan pyöräkohtaisesti Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Mikko Vaattovaara Nolla neljä neljä nolla 668886 Laitan viestiä täällä tai vaikka Whatsapissa, kellonajalla ei väliä!
  3. Merkki: Focus Malli: Mares Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: XL Kuvaus: Ostetaan XL-kokoinen Focus Mares. Etsin hyväkuntoista yksilöä, jolla olisi vielä paljon kilometrejä annettavana. Ensisijaisesti Uusimaa, mutta muutkin sijainnit on ok. Hinta: Katsotaan pyöräkohtaisesti Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Mikko Vaattovaara Nolla neljä neljä nolla 668886 Laitan viestiä täällä tai vaikka Whatsapissa, kellonajalla ei väliä!
  4. Merkki: Breezer Malli: Radar Cafe Lyhyt kuvaus: gravel/commuter Rungon koko: 60cm Kuvaus: Hieman yli vuosi sitten (4.4.2019) käyttöön otettu commuter/gravel pyörä, joka on omiaan niin asfaltilla kuin poluillakin. Vuoden aikana käytin itse ympärivuotiseen työ/koulumatka-ajoon sekä lenkkeilyyn, johon pyörä sopii täydellisesti. Tämä pyörä ei uuden rinnalla kalpene. Rungon koko on 60cm ja sopii 185cm - 195cm kuskille. Ohjaustangoksi olen vaihtanut suoremman Cuben 660mm riser tangon, mutta alkuperäinen tanko tulee mukaan. Muuten pyörässä on alkuperäiset osat joista tarkempi lista täällä: https://www.breezerbikes.com/bikes/adventure/radar/radar-cafe Pyörä on juuri pesty, puunattu ja huollettu, eikä sillä ajeta enää kuin satunnaisia kauppareissuja. Koeajot ja katselut onnistuu sovittaessa, yhteydenotot ainoastaan puhelimitse, joko soittamalla tai tekstiviestillä/whatsapilla. Hinta: 650€ Paikkakunta: Kaarina Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: Puh: nolla44nolla-668886
  5. Hyvä fiksi/sinkula joka on viettänyt enemmän aikaa autotallissa kuin tien päällä. Vuosien varrella pyörä jäi minulle pieneksi kasvun loputtua vasta 190 senttiin. Pyörään vaihdettu: Cinelli Pepper ohjaustanko Wellgon polkimet ja sträpit Muuten kulkenut alkuperäisillä osilla. Pyörä tällä hetkellä sinkulana, mutta kiekosta löytyy myös kiinteävälitteinen ratas. Vaakaputkessa on ikävä naarmu kun pyörä on joskus kaatunut nojatessaan tolppaan, mutta menoa se ei hidasta pätkääkään. Alkuperäiset jarrut ja bullhorn tanko kuuluvat kauppaan! Pyörää on mahdollista käydä katsomassa ja koeajamassa. Kuvia saa lisää pyytämällä. Rungon koko: 54CM Hintapyyntö: 350€ Paikkakunta: Kaarina Yhteydenottotapa: WhatsApp, tekstari tai soitto, o44o668886
×
×
  • Luo uusi...