Jump to content

panzza

Jäsen
 • Viestit

  20
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Lempäälä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. panzza

  Univega Vision 6.0 2014, fatbikeen

  Edelleen hakusessa fättäri, ei tarvitse olla hipo- malli. Nestelevyt saisi olla
 2. panzza

  Univega Vision 6.0 2014, fatbikeen

  Nostetaan ylöspäin, fatbike hakusessa suuntautumisen muutoksen vuoksi.
 3. Kuvaus: Bmx 20" kiekot Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: YV tai sähköposti Tarvittaisiin molemmat kiekot bmx:iin. Itselle takakiekko ja pojan pyörään etukiekko. Renkaita ei tarvita. Etukiekossa 10mm akseli ja takasessa 14mm. Ehjiä pitää olla. Tampereen lähiseudulta.
 4. Kuvaus: 2xBmx Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Yv tai s.posti Saa tarjoilla min. 20,5" toptubella varustettua bmx:ää pirkanmaalta, ei tarvitse olla huippuhintainen, laadukas saisi olla. Saa olla projektikin tai pelkkä runko ja haarukka. 20" kiekoilla oltava. Myös lyhyemmällä toptubella oleva kiinnostaa pojalle. Eli kaksi haussa, jos saisi vanhan harrastuksen elvytettyä jälkikasvun kanssa. Ja siis parkki/streetti pyöriä, ei racing. Kuvia on myös mukava katsella.
 5. panzza

  Tapered-keula 1 1/8" emäputkeen???

  Tämä oli hyvä linkki, selvensi paljon. Huomenna fillari palasiksi ja mittaamaan emäputken sisähalkaisijaa.
 6. panzza

  Tapered-keula 1 1/8" emäputkeen???

  Kuvaus: Tyhmä kysymys Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Tähän alle Eli kysymys, onko millään tasolla mahdollista sovittaa tapered keulaa normi 1 1/8" emäputkeen? Siis olettaen, että on ylipäätään tilaa rungossa. Eli onko noinpäin adapterilaakereita, toisinpäinhän löytyy, tapered- runkoon saa 1 1/8" putkellisen keulan.
 7. panzza

  Univega Vision 6.0 2014, fatbikeen

  Kuvaus: Univega Vision 6.0 Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Sähköposti tai yv 2014 mallinen Univega Vision 6.0 27,5" renkailla, vaihdossa fatbike 182cm kuskille. Laatumerkki oltava, en etsi Bilteman malleja. Oma käsitykseni Univegan hinnasta pyörii n. 700e kieppeillä, joten hintaluokkana sama vaihtarille. Univega on vakio-osilla, kuitenkin mielestäni ihan kohtuu hyvillä palikoilla kasattu. Tektro Gemini nestelevyt, alivio etuvaihtaja, xt takavaihtaja, rst omega 100mm keula. Satula, tolppa, tanko ja stemmi kaikki conceptia. Kuvia saa pyytämällä ja jos tarjoat vaihtoa, myös vaihdokista kuvia haluaisin nähdä.
 8. panzza

  MYYTY - White 4Fat Lite (L/19") / Ylöjärvi (Tampere)

  Onko kiinnostusta vaihtokauppoihin?
 9. panzza

  BMX-projekti

  Mikä mahtaa olla pyörä ollut alunperin? Siis merkki ja mahdollisesti vuosimalli? Rungon toptuben mitta? Onko 20" kiekoilla?
 10. panzza

  O: Edullinen bmx

  Kuvaus: Haussa olisi suht edullinen, n.150e max. hintainen bmx harraste ja parkki käyttöön. Pegit saa löytyä molemmista päistä, mutta niiden puute ei ole kaupan este. Jokin laatumerkki, esim. Felt, wtb, Mongoose yms. Toptube saisi olla vähintään 20,5". Mielellään takajarrulla. Pirkanmaalta noudetaan. Paikkakunta: Lempäälä Yhteydenottotapa: Puhelimella 040 1834481, myös txt.
 11. panzza

  MYYTY

  Onko vikoja ja jos, minkälaisia? Kulutusosat kunnossa?
 12. Myydään tai vaihdetaan hiukan iäkkäämpi spessun big hit downhill/freeride pyörä. Kunto on ikään nähden todella hyvä, takarengas kaipaa vaihtoa, on aivan loppu. Muuten todella hyvässä kunnossa, jotain pientä naarmua toki on. Keskiön ja kammet on vaihtanut edellinen omistaja, truvaticcia ja el toroa. Etupää on marsun bomber super t pro ja sen huolsin talvella, takaiskari on foxin vanilla rc ja se on kunnossa. Jarrut edessä hope ja takana shimano. Kysy lisää jos on kysyttävää. Vaihdossa käy saman hintaluokan jäykkäperä, oltava laatupeli ja sovittava 185cm pitkälle kuskille. Nestejarrut oltava ja kunnon keula. Tarjoa. Yhteydenotot yv:llä tai suoraan 040-1834481. Nyt on taas kamerakin, eli saa kuvat sähköpostiin osoitteen ilmoittamalla. Hintapyyntö 550€ ja kaikki minkä saa tingittyä, ei tarvitse maksaa. Löytyy Lempäälästä, Pirkanmaalta.
 13. Olisi ylimääräinen Specialized Big Hit -03, L- kokoinen eli voi olla aavistuksen kyllä iso. Marsun 170mm keula ja foxin vanilla rc. Hope etujarru ja shimanon taka. Takapakka kulunut mutta toimii vielä, takarengas on aika kulunut. Lempäälässä ja hp 550e.
 14. panzza

  M: Mongoose bmx

  Vielä löytyy, vaihdossa käy myös dh fullface kypärä ja 182cm pitkälle sopivat polvi- ja kyynärsuojat. Kypärän oltava n. 62cm kokoinen.
 15. Ostetaan uusi tai hyvä käytetty Maxxis high roller rengas, koko 24"x2.5". Pirkanmaalta jos löytyisi, olisi helpompi noutaa. Tarve Lempäälässä. Yhteydenotot yv:llä tai puh. nolla neljä nolla 1834481.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.