Jump to content

Juha_K

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Kuvaus: AXO Turbo pyöräilykengät 80-luvulta Koko (lisää myös otsikkoon): 46 Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Myytävänä hienot AXO Turbo -ajokengät suoraan 80-luvulta. Hyvässä kunnossa on ja melkein kuin uudet. Pohjaan ruuvattu valmiiksi Shimanon klossit.
  2. Kuvaus: Beddit-unimittari, ks. http://www.beddit.com Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Myydään Beddit-unenseurantavempele. Katso: www.beddit.com. 80 sentin mittainen nauha laitetaan lakanan alle ja sitten aamulla luurista katotaan kuinka nukutti. Toimii vain iPhonessa, koska Apple osti taannoin tämän hienon suomalaisen huippukeksinnön. Uusi maksaa 150€, joten tämä vähänmaattu voisi maksaa vaikka puolet kolmanneksen siitä. On Helsingissä, mutta menee hyvin kirjekuoreenkin. Kysymykset ja vastaukset yksityisviestillä.
  3. Kuvaus: Olmo Triathlon maantiepyörä, ostettu 1987 Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 63 Hintapyyntö: 250€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki Yhteydenottotapa: Yksityisviesti Myydään Olmo Triathlon maantiepyörä 80-luvun lopulta. Ostettu Velosportista -87. Isojen poikien koko: pystyputki 63, vaakaputki 59 senttiä. Nykyspekseillä: stack 630, reach 400, mittanauhalla katottuna. Melkein saa olla 190+ senttinen kuski. Shimano 105 -osat. Oli ihan ensimmäisiä indeksoituja vaihteistoja aikoinaan. 52/42 ovaalit BioPace-eturattaat ja 24-13 takapakka. Rungossa on pieniä ruostuneita maalikolhuja ja satula on kulahtanut, mutta ehjä sekin. Tuubeissa ei ilma pysy. Pyörä laitettiin ajokuntoon muutama vuosi sitten, joten isompaa vikaa ei pitäisi olla. Sijaitsee Helsingissä ja Lauttasaaressa. Kyselyt yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...