Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

tewms

Jäsen
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. tewms

    Kehitysehdotukset

    Päätit kirjoittaa loppuun viestisi liittyen (keskustelun neutralisointimielessä tunteja sitten poistettuihin) "valheisiin ja syytöksiin", ottamatta kuitenkaan kantaa näihin mainitsemiisi valheisiin ja syytöksiin. Ainoa mitä teit oli tilanteen manipulointia itsesi eduksi, ja mistä syystä? Joku ei tykännyt millä tavoin kohtelit negatiivista näkemystä sivuston toimivuudesta, langassa jossa näkemyksiä nimenomaan pyydät. Hohhoijaa.... Sut nähtiin kolmesti, ja sä yrität pelastaa omaa naamaas millä keinoilla tahansa jatkamalla sun tarinan kierrettä ja kusetusta. Mulla ei ole admineita, en pysty haastamaan sun diktatuuria eikä tätä mun kannalta ole mitään järkeä jatkaa. Ainakin tästä kaikesta vänkäämisestä oli se hyöty että tiedän että sä et keinoja kaihda jos sua vastaan asetutaan. Onnea ja menestystä, eiköhän noi temput osu omaan nilkkaan ennemmin tai myöhemmin, varsinkin kuin näin naurettavan pienestä tilanteesta lähdet valehtelemaan ja maalaamaan sivustosi käyttäjiä.
  2. tewms

    Kehitysehdotukset

    Poistin sen alle 5min sisään julkaisusta (yli 3h ennen tätä äskeistä viestiäsi) koska päätin etten jaksa vääntää asiasta kun siitä seuraa vaan tätä. Hienosti yrität esittää sitä mukamas juuri äsken poistetuksi. Säälittävää manipulointia kun vielä itse kävit lukemassa sen erikseen vaan tätä avautumistas varten (temppu johon peruskäyttäjällä ei edes ole mahdollisuutta). Hienoa asemasi väärinkäyttöä diskurssin kontrolloimiseksi itsesi hyväksi. Johda sivuas miten johdat mutta älä aliarvioi käyttäjiä, varsinkaan langassa jossa pyydät itse ehdotuksia. ja kun kirjotat "EDIT:" niin ei se mikään editti ollut koska tuohon ei editoinnista jäänyt merkintää, kuten vaikka tähän alle jäi nyt minulta. Et siis mitään viestiä lukenut muuta kun admineillasi, ja yritit lavastaa tilannetta. Surullinen tapaus.
  3. tewms

    Kehitysehdotukset

    Ei tarkoiteta. Ostetaan ja Myydään värit ovat liian lähellä toisiaan jotta ne vilkaisematta erottaisi toisistaan ja listan lukeminen olisi yhtä vaivatonta kuin ennen. Aiemmin tiesit millä osastolla selaat, ja katse keskittyi suoraan ilmoituksen otsikon lukemiseen. Nyt joudut joka kerta selvittämään vilkaisemalla minkätyyppinen ilmoitus on kyseessä. En ole fani. Ratkaisu on siis että nyt käyttäjä joutuu tekemään ja tallentamaan itselleen hakuja ja filttereitä, vaan jotta saa kaikki myynti-ilmoitukset yhdestä osastosta esille, tekemään toisen haun osto-ilmoituksille toiselle osastolle. Ja jos välillä tykkää selata tiettyjä komponentteja, siihenkin pitää nyt tehdä ja tallentaa jälleen uusi haku... Osastojen yhteenliittämisen seurauksena loppukäyttäjänä teen ja tallennan ison määrän eri hakuja jotta käytännön tasolla saan poistetut osiot takaisin..... Tää ei mun mielestä ole mikään kehitys vaan hitonmoinen päänvaiva käyttäjälle. Kysyn edelleen, mikä oli syy ja mitä yritettiin korjata tekemällä nämä muutokset? Oletan että jotain todella oleellista meni minulta ohi, mutta vielä en ole kuullut muuta kuin puolustelua ja epäkäytännöllisiä niksejä.
  4. tewms

    Kehitysehdotukset

    Tää uus järjestelmä – jossa myynti- vaihto- ja osto-ilmoitukset on samassa listassa, lähes samalla tägin värillä – on aivan hiton hidasta/työlästä/turhauttavaa selata läpi... Oliko tälle kehityssuunnalle joku todella järkevä pointti jota mä en ymmärrä tai jäi huomaamatta? Olisi ihan ok jos sieltä voisi valita itse piilottavansa tietyn tägin alle luokitellut viestit, koska harva tulee myymään sekä ostamaan, sekä vaihtamaan tavaraa yhdellä ja samalla visiitillä. Uskallan nyt sanoa näin, hittovie... Jävlar.
  5. tewms

    Myyty

    Tuollahan on melkein ajokelit jo! Tästä menopeli nyt muuton alta pois. Tarjouksia kuunnellaan!
  6. tewms

    Myyty

    nostetaanpa vielä
  7. tewms

    Myyty

    Jossain luin että "superlämmin marraskuu". Tää kaipais ajoa
  8. tewms

    Myyty

    Nostetaanpas niin kauan kunnes ensilumet sataa etelään. Vielä löytyy teräksistä sulavaa menopeliä sileälle.
  9. tewms

    Myyty

    Odotetaanko kevääseen vai haluuko joku tän varastoonsa talveksi? (up)
  10. tewms

    Myyty

    Ylös, tarjouksiakin otetaan vastaan ottaen huomioon vuodenajan. e: myyntitekstiä tarkennettu
  11. tewms

    Myyty

    Joitakin kyselyitä tullut mutta pyörä edelleen myytävänä. Ei eteläsuomeen tule lunta tänä talvena! (up)
  12. tewms

    Myyty

    Vielä olis tarjolla, lumetkaan ei ole vielä pudonneet!
  13. tewms

    Myyty

    langan nosto ja hinnan pudotus
×
×
  • Luo uusi...