Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Tomppaq

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 308 profiilin katselua
  1. Brand: Ostetaan Fox/Marzocci/Rockshox Model: 29" 34-6/Lyrik/Yari yms. Short description: Myös rikkinäiset rokkarit. Description: Eli etsinnässä 160-170mm joustolla oleva keula pienellä et :llä. Ilma tai rauta jousella. Huom myös esimerkiksi irtonaisella tai rikkinäisillä liukuputkilla olevat Rockshox Lyrik/Yarit kiinnostaa. Lähellä Tamperetta kaupat mielellään kasvotusten. Tarjoa kuvan ja hinnankera alle ↓ Price: 20-500€ City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: Kommentteihin tai privalla.
  2. Brand: MYYTY Continental Model: Mountainking Short description: 27,5"x2.2 Black Chili 2KPL Description: Contin xc renkulat myynnissä, tuli ostettua työmatkapyörään. Työmatka piteni yllättäen, joten pyörä muutti muotoaan ja renkaat jäi ylimääräiseksi. ajettu joitain kilometrejä asvaltilla, mutta pääsääntöisesti ehkä 200km polkuja. Karvoja viella keskinastoissa jäljellä ja renkaiden kunto siisti. Price: 60€ City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: Yv :llä tavoittaa.
  3. Brand: Vitus Model: Sentier VRX (2019, XL) Short description: Jäykkäperä Description: Hyväkuntoinen siisti vaalea kerma/sininen Vitus Sentier VRX runko myynnissä XL kokoisena vm2019. Tästä mahtava jäykkäperä polkurymistelyyn, työmatkaan, miksei vaikka bikeparkkiin. Syö 27,5" plussakumia, eli kohtuulliset 29" kai mahtuu myös pyörimään. Itse olen about 170cm ja oli 150mm keulalla ja 27,5 renkailla mahti peli. Mutta suosittelen 175+ kokoisille henkilöille. Jotain pientä kolhua ja kulumaa rungosta löytyy. Muttei lommoja tai ratkeamia, mukaan headsetti, vaihtajankorvake, taka-akseli (148mm) ja tolppan kiristin. Price: 300€ City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: Yv tavoittaa!
  4. Moro! Elikkäs Tampereella joku kävi nyysimässä luotto commencalin. Mallina supreme dh v1 tai 2 eli jostain 09 tietämiltä. Pistäkää ihmeessä viestiä jos tulee vastaan tai vittuilkaa rankasti jos joku on myymässä samanlaisesta osia tai koko pyörää. Fillarista löytyi Boxxerin keula, renthalin tanko, saintin kammet ja lyhyt häkkinen vaihtaja, kierot Mavicin taka ja etukiekot, dhx 5 iskari joka oli ikänsä lopussa narrmutetulla välisäiliöllä/sylinterillä ja lukitteella kiinnitetyllä männällä, sekä avidin 2mäntäset jarrut. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: Yv
  5. Myyntiin itselle ostettu fillari, mutta harrastus ei ottanut tuulta allensa pienen rengaskoon vuoksi. Pyörällä ajettu viitisenkymmentä kertaa reilun 1,5 vuoden aikana pumptrackilla. Hyvän tuntoisilla osilla kasattu ja ajotuntumakin on käyttötarkoituksen mukainen. Muutama naarmu löytyy mutta ei mitään silmiin pistävää nämäkin tullut kuljetellessa tai säilönnän aikana. Hintapyyntö: 200€ Vaihdossa kiinnostaa M/pieni L alamäki/free rideri 160-200+ jousituksella. Hintaluokassa ~1000€ Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: S-postilla t.kilpelinen(ät)gmail.com tai Viestillä: nolla neljä neljä 2909438
×
×
  • Luo uusi...