Jump to content

MakkeH

Jäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Elite Malli: Turbomuin & misuro b+ Lyhyt kuvaus: suoravetotraineri Kuvaus: Myydään ehjä Elite turbomuin suoravetotraineri. Mukaan Campa ja Shimano vapaaratas, Misuro B+ älypalikka ja kiinni oleva Campan 10-pakka. Hinta: - Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: -
  2. MakkeH

    Myyty.

    Kuvaus: Myydään Campagnolo Reparto Corse jarrulänget, etu+taka. Toimivat ja siistikuntoiset. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  3. MakkeH

    Myyty

    Kuvaus: FSA stemmi, 31,8mm tangolle. 120mm ja +/- 6astetta. Ollut pyörässä kiinni yhden lenkin ajan, eli kuin uusi. Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  4. Kuvaus: Myydään Campagnolo Reparto Corse alukiekot. Mukaan Conti Ultra Sport 2 renkaat, linkut ja uudenkarhea Campan 10-pakka. Näillä ajeltu paljonkin, mutta toimivat hyvin. Hintapyyntö: 40€ Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  5. MakkeH

    Myyty.

    Kuvaus: Shimano R500 alukiekot jouten. Tästä vaikka talvipyörään pomminkestävät kiekot. Näillä ajeltu yksi kesä ja puolikas talvea. Näyttivät olevan melko suoratkin ja laakeritkin pyöri. Mukaan linkut, vannenauhat, joku shimano-vapari näytti olevan kiinni. Hintapyyntö: Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  6. MakkeH

    Myyty.

    Kuvaus: Shimano SL-BS64 tangonpäävaihtajat, vaikkapa johonkin vintage-projektiin? Vivuissa takavaihtajalle 7 naksua,(8vaihteiselle?) tai kitka, etuselle kitka. Toisen vivun kumissa on vekki, ei vaikuta toimintaan. Hintapyyntö: Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
  7. MakkeH

    Myyty

    Kuvaus: FSA Omega kampia, Kuvissa etummaiset ovat 175 mm ja takana 170mm., bcd 110mm, 19 mm akselilla Ensimmäiselle mukaan halutessa vähän kulahtaneet 50 ja 34 rattaat ja huono keskiölaakeri. Hintapyyntö:myyty Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  8. MakkeH

    Myyty

    Kuvaus: Myydään uskollinen työmatkaratsu. Rungon koko: vaaka 59 cm, pysty 61cm Vaihteina 2 x 5 Shimanot, kammet Ofmega 175 mm Renkaat uudet Panaracer Pasela 28c Keskiölaakeri uusi Stronglight Uudehkot ketjut, vaijerit, jarrupalat, uudet tankonauhat, Pyörä on kokolailla käyty läpi, vaatii vain uuden kuskin. Kuvan säädöillä on ajellut tyytyväisenä 177 cm kuski. Mukaan on vielä toiset alkup. kiekot, vaihtajia, takapakka, kammet, eturattaat ja jarrulänget Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 59? Hintapyyntö:
×
×
  • Luo uusi...