Jump to content

Elisass

Jäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Elisass kaikki viestit

  1. Hintapyyntöä tarkistettu.
  2. Kuvaus: Muutaman kuukauden käytössä ollut suora satulatolppa Thomson Elite, väri musta. Ollut käytössä joitain kuukausia, pinta vähän kulunut satulalaukun takia. https://www.bike-components.de/en/Thomson/Elite-Seatpost-p31208/ Hintapyyntö: Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
  3. Kengät edelleen myynnissä.
  4. Hintapyyntöä tarkistettu.
  5. Elisass

    Poistettu

    Poistettu
  6. Kuvaus: Myydään Selle Italia SLR satula. Koko S eli leveys 131mm. Ollut käytössä pari kuukautta, joten pientä käytönjälkeä havaittavissa mm. tekstien haalistumisena ja jälkinä pinnassa. Hintapyyntö: 60 Paikkakunta: Jyväskylä Yhteydenottotapa:
  7. Kuvaus: Myydään Laken MXZ400 talvipyöräilykengät. Käytetty viime talvena vain muutamia kertoja sisäpohjallisten kanssa, joten kengät ovat uudenveroisessa kunnossa sekä sisältä että ulkoa. Koko (lisää myös otsikkoon): 42 Hintapyyntö: Paikkakunta: Jyväskylä Yhteydenottotapa: SMS tai whatsapp
  8. Fizik Arione R3 Versus Evo 2018 Koko Large. Kunto uudenveroinen, ollut käytössä muutamalla lenkillä. Hp. 80e Satula sijaitsee Jyväskylässä. Myös postitus onnistuu ostajan maksamana. Yhteydenottotapa: WA-viesti/SMS numeroon (Satula kuvissa oikealla, vasemman puoleinen myyty jo)
  9. Kuvaus: Myydään Focus Corrente -fitness/hybridipyörä. Pyörässä on Shimano Tiagra voimansiirto (3x9), Tektro Auriga Comp nestelevyjarrut. Mukaan peruspolkimet, soittokello, lokasuojat ja yksi juomapulloteline. Pyörään on juuri vaihdettu uudet ohjaustangon gripit. Pyörä on vuodelta 2009 ja se on ollut erittäin satunnaisessa työmatka- ja lenkkiajossa. Perushuolto tehty hiljattain ja sen jälkeen ajettu kaksi lenkkiä. Kunto siisti, pientä käytönjälkeä toki näkyy. Pyörä on ollut onnistuneesti käytössä 172 senttisellä, mutta sopinee parhaiten hiukan pidemmälle kuskille. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Hintapyyntö:
×
×
  • Luo uusi...