Jump to content

Jupina74

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Itä-suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Ghost kato n.100km ajettu takuutodistus ja 3 ilmaista huoltoa. Acera vaihtajat,tektro nestejarrut,54 runko,29"renkaat. Pois täpärin tieltä olisi kiire saaha. 340€ olisi pyynti. Pyörä on uutta vastaava.
  2. Jupina74

    27.5+ L/XL

    Ghost kato 2,9 tektron nestelevyjarrut,acera vaihtaja,29"renkaat L runko,ajettu alle 100km. 3 ilmaosta huoltoa ja takuut voimassa. Kiire olisi myydä. H.350€ ja voi veilä neuvotella.
  3. Hei,kiinnostaisiko lähes uusi ghost kato 2,9 29" renkaat 2*10 leveät,nestelevyjarruilla ja lukittavalla etujousituksella. Tosi hyvä pyörä poluille,pyörässä on takuu ja huoltosopimus 3-vuotta. Ajettu alle 100km,kun ei ollutkaan ihan minun köyttötarkoitukseen sooiva. Niin myyn jollekkin jolle riittää käytössä. 3kk sitten ostettu ja hinta on 380€ josta voidaan keskustella. Mutta olisi kiire saada uuden alta pois. Jos on kiinnostusta niin laita viestiä [email protected]. niin laitan kuvia runko on kokoa L. Yst. Petri Saarinen
  4. Jupina74

    Ei tarvetta

    Tämmöinen
  5. Jupina74

    Ei tarvetta

    Olis myytävänä ghost kato 24-vaihdetta,etu-jousitettu säädettävällä keulalla. Nestelevyjarruilla,acera takavaihtaja,etu-vauhtajaa en muista nyt. Jarrutki on shimanot. On itelle liian iso 174cm olen,pyörä on ostettu 4kk sitten ajettu alle 100km. 3 ilmaista huoltoa jäljellä ja pitkä takuu. Hinta olisi 500€ puoleen hintaan huipou pyörä. Pyörä on pohjoisessa,mutta matkahuollolla sen saapi.
  6. Hei,olisin halukas ostamaan pyöräsi. Miltä kuulostaisi 500€? Jos saatais vaikka jotenki neuvoteltua kaupat..
  7. Heippq. Miten olisiko cannondale synapsy carbon 6 kiinnostusta? Vähän käytetty ja hyvin pidetty..
  8. Hyväkuntoinen hiilkuitupyörä,vähän ajettu eikä ole kaaduttu. Vaihteet ja jarryt shimano 105,pieniä käytön jälkiä. Koko on 52 Hintapyyntö: realistisia tarjouksia otetaan vastaan. Ja vaihdossa voi tarjota jäykkäperäisiä miesten ja naisten-maastopyöriä Itä-suomi.S-postilla. [email protected]
×
×
  • Luo uusi...