Jump to content

äyni

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Shimano Malli: XT M8000 Lyhyt kuvaus: Takajarru (+etu-) Kuvaus: Myynnissä Shimanon BR-8000 XT-takajarru. Vaatii ilmausta, kahvassa pientä jälkeä, muuten pitäisi olla ihan hyväkuntoinen. Letkua n. 10 cm lyhennetty, eli n. 1600 mm pitkä. Uudet täysin käyttämättömät jarrupalat, mukaan toinen pari käyttämättömiä paloja, pakkaus avattu kuitenkin. Halutessaan mukaan saa myös samanlaisen etujarrun, josta toinen sylinteri haljennut ja kahva vähän mutkalla, kahvan mutkaisuus ei vaikuta käyttöön. Hinnasta saa myös esittää tarjouksia, posti kantaa minne vaan vastaanottajan laskuun. Maksu mieluiten MobilePaylla, tilisiirto onnistuu myös. Hinta: 50 Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: vaino . forss (ät) gmail . com
  2. Kuvaus: Myynnissä muutaman vuoden vanha Burley Kazoo. Käytön jälkiä on, mutta edelleen vallan toimiva laitos. Kyse on yhdestä parhaista peräpyöristä, kevyt ja hyvin miellyttävä vetää perässä. Tämä tulee kiinni tarakkaan, joka tulee mukana. Tarakka käy kyllä useimpiin pyöriin, mutta oman käyttöni jäljiltä tarakasta runkoon menevät tangot (rack stays) on typistetty kovin lyhyiksi. Nämä on kuitenkin mahdollista uusia, alkuperäisvaraosia saa, ja varmasti voi myös korvata ei-alkuperäisillä. Alkuperäiset on mutkaiset, mutta ihan suoratkin toimii useimmiten, ja ovat jopa monesti helpommat saada kohdilleen. Myös noita tarvittavia tarakoita on saatavissa uusia (Burley moose rack), joten tämän saa kiinni tarvittaessa myös useampaan pyörään. Tätä voi tietysti tulla katsomaan. Hintapyyntö: 100 €
  3. Kuvaus: Lahjoitan noutajalle ihan kelvollisessa kunnossa olevan Wald 1372 M -etukorin. Ei priimakunnossa, on pientä muodonmuutostakin. Mutta hyvässä käyttökunnossa, ihan yhtä hyvä kuin uutenakin, eli vähän lötkö rimpula. Jos tankokiinnikkeisiin oli olemassa useammankokoiset kumisetit, niin niitä muita ei ole tallella, vain yhdet. Ollut kiinni vakiotangossa. Hintapyyntö: ilmainen noutajalle, postitettuna 15€ postikuluineen Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: sähköposti: vaino . forss (ät) gmail . com tai puhelimitse: 0505 597 7265
  4. Kuvaus: Giro Republic lx -nahkakengät. N. vuoden verran noilla on ajeltu kaupunkiajoa pl. talvi. Pohjan kulutuspinnat on aika kuluneet, kuten ymmärtääkseni nopeasti tuppaa näiden kanssa käymään. Mielestäni ei juuri kävelyyn vaikuta, mutta saahan noita uusia ostettua. Kärjissä muutama naarmu, muuten ulkonäkö on mielestäni kivan sisäänajettu. Hyvin huollettu ja hyvänä pidetty kenkäpari, juuri lankattu ja rasvattu / vahattu. Mielestäni erittäin hyvä ja mukava kenkä silloin, kun ei halua pitää jalassaan rumia popoja (aina!). Mukana tulee halutessa omavalmisteiset rst-suojalevyt klossien alle (Joo, rst ruostuu myös jonkin verran sopivissa olosuhteissa). Olivat myös mielestäni tarpeen nostamaan klossia reilun puolisen milliä CB eggbeatereiden kanssa käytettäessä. Voin laittaa pakettiin samaan hintaan jostain kummasta mulle päätyneet käyttämättömät SPD-tyyppiset klossit. En tiedä valmistajaa, enkä yhteensopivuutta minkään polkimen kanssa (valmistaja ei ainakaan ole Shimano). Klossissa lukee 98A. Koko: 45 / UK 10 / US 11 Jalkani on 277 mm pitkä ja leveimmillään paljaalla jalalla lattialle astuen 108 mm leveä, ja koen, että ovat just sopivat. Saa tulla sovittamaan. Hintapyyntö: 65€ / tarjous + postikulut Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: sähköposti: Puhelin:
  5. Kuvaus: Hyväkuntoiset CB Eggbeater 2:set, muutaman kuukauden arkiajoa nähneet premium-klossit ja parit erilaiset ”pubipedaalit” Polkimet olleet vajaan pari vuotta ympärivuotisessa kaupunkiajossa (kaksi talvea). Huollettu ja hyvänä pidetty. Klossit on luonnollisesti naarmuiset, kun niitä on käytetty, mutta hyvin noissa on käyttöikää vielä jäljellä. Parit erilaiset flättisysteemit polkimien kanssa käytettäväksi. Toiset alumiiniset, kiinnittyy klosseilla, niissä kiinni nyt kiinalaiset halpaklossit. Toiset ”Pub Pedals” -merkkiset muoviset, liu’utetaan polkimen ympärille. Hintapyyntö: 50 € / tee tarjous + postikulut.
  6. Kuvaus: Hyväkuntoinen Pelago Parisien ohjaustanko. Ollut ehken vuoden verran kiinni fillarissa, muutamia naarmuja, jälki soittokellon pannasta. Hintapyyntö: 10 € + postikulut. Mieluiten nouto hankalan muodon vuoksi.
  7. Kuvaus: Alfine ketjunkiristin Alfine- tai Nexus-napojen kanssa käytettäväksi, kun rungossa on pystysuora drop-out. Korvaa samalla oikean puolen prikan. Pystysuora (ketjun kiristys) ja sivuttaissäätö (kohdistus ketjulinjaan), ei jousikuormaa, vaan portaaton kiinteästi paikoilleen jäävä ruuvilukitteinen säätö. Kunto on hyvä, rissa vaihdettu alkuperäistä pienempään. Hintapyyntö: 5 + mahdolliset postikulut. Paikkakunta: Tampere Yhteydenottotapa: Sähköpostilla: puhelimitse:
  8. Kuvaus: Pari vuotta käytetyt kohtuukuntoiset Avidin hydrauliset DB-3 -levyjarrut jarrulevyineen, sekä Avidin / SRAMin Pro Bleed Kit olisi nyt myynnissä. Etujarrun letku n. 900 mm ja takajarrun n. 1550 mm pitkä. Molemmissa jarruissa on jonkin verran jarrupalaa jäljellä, mutta en voi mennä takuuseen siitä, että olisivat pysyneet täysin puhtaina vaihtaessani jarruja. Todennäköisesti kuitenkin ovat. Mukaan avaamaton pakkaus Avidin jarrupaloja. Jarrukahvoja on sen verran modattu, että julmetun iso reach-säädön sormiruuvin kanta on tullut sahattua pois ja tilalla on nyt talttakanta. Ei mahtunut toimimaan, kun otti grippiin kiinni. Samoin tuli epähuomiossa aikoinaan tuo setti otettua pannoilla, joihin olisi saanut vaihdevivut kiinni, ja ne vaihdevipujen korvakkeet on nyttemmin sahattu pois. Jarrulevyt: 2 x 160 mm Avid G2CS, 6-pulttinen kiinnitys. Levyissä on kiinni Shimanon Centerlock-adapterit, mutta alkuperäiset käyttämättömät pultit on mukana. Mukana IS-Post -adapterit eteen ja taakse, taka-adapteri käyttämätön. Toinen adapterien kiinnitykseen tarkoitettu pulttipari on kadonnut johonkin, muuten kaikki pultit ja mutterit pitäisi olla paketissa mukana. Kunto on ihan kelvollinen. Jarrut pitää ja toimii, mutta kosmeettisesti eivät aivan virheettömät naamuja ja pinttynyttä likaa. Sen verran on kaaduttukin, että toista vipua on jouduttu vääntämään takaisin oikeaan asentoon, mutta ei kamalan paljoa. Mitään rankkaa ajoa noilla ei ole ikinä harrastettu, ovat olleet ympärivuotisessa kaupunkikäytössä. Takajarru on vastikään bleedattu, etujarru joskus syksyllä. Samassa paketissa olisi myös erittäin hyväkuntoinenn Avid / SRAM Pro Bleed Kit. Erittäin hyvä setti noiden jarrujen bleedaukseen. Paketissa mukana ruiskujen ja letkujen lisäksi valikoima bleed blockeja, pari torx-avainta, erilaisia o-renkaita ja tiivisteitä niin jarruja kuin bleed kitiä varten, pari muuta oleellista työkalua sekä muutama helmi ja letkun päätynippa (en tiedä yhteensopivuudesta ko. jarrujen kanssa, mutta tuon paketin mukana ovat tulleet). Jarrunestettä (DOT 5.1) Tulee mukana pieni liru pullon pohjalla, sillä ehkä bleedaa etujarrun kertaalleen. Suosin noutajia, mutta voin toki postittaakin. Rahat etukäteen ja postikulut ostajalle. Hintapyyntö: 65€ (saa tarjota vapaasti jotain muutakin summaa, mutta tuolla lähtee varmasti ja heti.)
×
×
  • Luo uusi...