Jump to content

JesseHy

Jäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    etelä-pohjanmaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. JesseHy

    .

    Iltaa! Olisin erittäin halukas ostamaan tämän hopen space doctor setin. Haluatko pukata yv:tä?
  2. Yleensä jättäisin kommentoimatta jos jokin särähtää omaan silmääni, mutta nyt on pakko sanoa muutamasta asiasta. Toivottavasti hintapyynnössäsi on huomattavasti tinkimis/ liikkumisvaraa, sillä se on todella paljon yläkanttiin, kuten ovh jonka en usko olleen tonnia viime/ toissavuoden mallissa? Nopea googlaus kertoo jopa 2017- vuoden hinnaksi noin 650e. Ja tuota samaa 2018- mallia, eli myymääsi pyörää saa UUTENA suomesta 599€, kuten moni muukin nettisivu antaa ymmärtää. Aika kova hinta käytetylle pyörälle. Lisäksi ihmetyttää ettet itse tiedä pyörän osia tai mitä pyörää olet myymässä? Tähän on varmasti joku looginen selitys? Laittamissasi kuvissa on Shimano altus vaihtajavivut + etuvaihtaja, sekä takana deoren vaihtaja erikseen kuten myös nettisivujen tuote- info kertonee kyseiselle naisten pyörälle. Kyseinen kuviesi pyörä ei ole Ghost kato 7.9 Xt vaan Ghost Square Cross. Tuotekuvauksesi on kopioitu suoraan xxl:n nettisivuilta, mutta väärän pyörän kohdalta Mutta mikäs siinä, mahdolliselle ostajalle suosittelen tarkistamaan onko puhtaita jauhoja pussissaan, saatika oma pyörä mitä myydään. Toki mahtavan hinnan alennuksen jälkeen, sillä tuolla et sitä kaupaksi saa. Ei pahalla Ps: ei taida olla muutenkaan ihan täysijousto fillari. Linkkejä: - https://www.xxl.fi/ghost-square-cross-1-8-hd-deore-18-naisten-hybridipyora-harmaa/p/1145327_1_style - https://www.rei.com/product/125928/ghost-square-cross-18-step-through-womens-bike-2018 -(Myyjän esittelyteksti, tosin väärä pyörä) https://www.xxl.fi/ghost-kato-7-9-xt-18-maastopyora-unisex-harmaa/p/1145324_1_style
  3. Optiimi kuskin pituus tällä pyörällä on abaut 165-180cm välissä. Ohjainkannattamissa on 50mm pituutta ja muutama aste nousua ja itse näin +190 cm kuskina ajelen tällä täysin ongelmitta. Toki yhtä/ kahta kokoa isompi runkokoko olisi ollut itselleni optimaali.
  4. Nosto! Vielä kerkiää ostamaan lahjaksi pukinkonttiin, muuten vain omaksi iloksi jne! Lasketaan hintaa samalla 700euroon
  5. Kiitos mutta ei kiitos. Pyörä on myynnissä vain ja ainoastaan sen vuoksi, että taloon tuli juuri uusi alamäkifillari, jättäen Konan vähemmälle huomiolle. Joten vain myynti, ei vaihtoja. Hintakin on valmiiksi jämpti ja tiputettu jo pari sataa euroa siitä mitä aluksi mietin. Tuosta en enään jousta, sillä pyörä varusteltu laadukailla ja hyväkuntoisilla osilla.
  6. Kona Supreme Operator vm. 2011 myynnissä. Itse ostin pyörän keväällä täältä samaiselta kauppapaikalta. Yleisilme ja kunto hyvä, pieniä kolhuja löytyy, muttei mitään vakavampaa ole kysessä. Ainoat mainitsemisen arvoiset asiat ovat penkki, joka hieman vääntynyt törmäyksen yhteydessä. Myös "varajarrujen" eli Avidien takakahvaa on korjailtu edellisen omistajan toimesta. Kahvaa fiksattu "purkalla", on toimiva jne mutta suosittelisin vaihtamaan osat uusiin, tai koko kahvan. Tarkoituksena oli huolattaa jousitus kauden päätteeksi, joten tämä olisi hyvä tehdä. Keula on kuitenkin huolettu joitain satoja km sitten. Pyörä on pesty ja puunattu säännöllisesti. Noin kerran viikossa - kahdessa olen käynyt pyörää läpi, huoltanut jne. Eli kunnossa on pidetty. 200mm joustoa kummassakin päässä, edessä boxxer ilmakeula ja takana fox dhx rc4 iskari 350lb jousella. Linkusto kunnossa, ei klapia yms - Pyörään on asennettuna Sram Guide Rsc- jarrut. Mukaan myös toinen jarrusetti, eli Avidin Xo pysäyttimet, hiilikuitu kahvoilla. - Vanteina on Crank Brothersin Opium Dh- vanteet. Nämähän ovat pomminvarmat ja erittäin jäykät kiekot. Pinnoja 1/3 vähemmän, kuin vastaavasti perusvanteessa. - Rataspakka ja ketjut vaihtoi edellinen omistaja täysin uusiin, näillä olen sen +400km ajanut, eli ei häpeile uusille. Runko: Kona Supreme operator / 2011 Keula: Rockshox boxxer world cup (Ilmakeula) Takaiskari: Fox DHX RC4 Vanteet: Crankbrothers Opium 26" Tanko: Easton Havoc 755 mm leveä Stemmi: 50mm muutaman asteen nousulla Jarrut: Avid Xo carbon leavers + Sram Guide Rsc. Avidissa takajarrun kahvaa korjattu "purkalla", toimiva muttei takuuta falskauksesta. Pienellä panostuksella saa vaihdettua sisustat, sekä tarvittavat osat jos kokee tarpeelliseksi. (ELI KAHDET JARRUT TULEE MUKAAN!) Vaihtaja: Sram Xo Takapakka: Sram PD-950 9sp 11-34 Ketjut: Sram PD-950 Eturatas: Shimano Saint Kammet: Shimano Saint Polkimet: Kona Renkaat: Maxxis wetscream 26/2,5" Penkki: Kona ( Vaihtoa vailla) Rungon koko : M Rengaskoko : 26 tuumaa Paikkakunta : Lapua Hintapyyntö: Noudettuna 700€, matkahuollon kulujen kanssa noin 750€ Yhteydenottotapa: Tekstiviesti ---> NollaNeljäViisi- 1098801.Sähköposti ----> [email protected]. Tai yksityisviestillä. Jos on kysyttävää, rohkeasti vain mietteitä esille.
  7. Mikä olisi tiukka hinta tälle Spessulle?
×
×
  • Luo uusi...