Jump to content

Cooker

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Mechanix Malli: CR5 original Lyhyt kuvaus: Hanskat, koko L, uudet 2kpl Kuvaus: Nämähän on varsinaisesti työkäyttöön tarkoitettuja viiltosuojakäsineitä, mutta tiedän myös joidenkin maastopyöräilijöiden suosivan näitä. Kämmenessä ei siis pehmusteita/vaimennusta. Kaksi paria yhteishintaan. Toisia sovitettu, toiset vielä paketissa. Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitus, jolloin 5,90€ kuluja lisätään. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa. Postitettaessa maksu etukäteen. Hinta: 15€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  2. Merkki: dhb Malli: Lyhythihainen Lyhyt kuvaus: Koko L, musta/harmaa/oranssi Kuvaus: Muutaman kerran käytetty kuvan lyhythihainen ajopaita. Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitus, jolloin 5,90€ kuluja lisätään. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa. Postitettaessa maksu etukäteen. Hinta: 15€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  3. Merkki: Endura Malli: Humvee Short with liner Lyhyt kuvaus: Koko L 2kpl Kuvaus: Kuvan Endura Hummvee shortsit (2kpl) irrotettavalla sisäshortseilla. Jääneet varsin vähälle käytölle, kun ovat itselle turhan tiukat. Sisäshortseista toisia ehkä kerran kokeiltu, mutta pehmustetut ei oikein ole oma juttu. Kaupan päälle saa niin ikään ehkä kertaalleen käytetyt kiinteillä sisäshortseilla varustetut kuvassa mukana olevat Endura Trekkit -shortsit (koko L). Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitus, jolloin lisätään 8,90€ kuluja. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa tai postitettaessa ennen toimitusta. Hinta: 40€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  4. Merkki: Scott Malli: Expert Boa Lyhyt kuvaus: MTB-Kengät koko 46 Kuvaus: Melko vähän käytetyt kuvan kengät koossa 46. Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitus, jolloin lisätään 8,90€ kuluja. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa, toimitettaessa maksu etukäteen. Hinta: 30€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  5. Merkki: Ritchey Malli: Two-bolt post Lyhyt kuvaus: Satulatolppa 27,2x400 Kuvaus: Uusi, käyttämätön, paketissa. Suunnitelmien muuttumisen myötä jäi aikanaan käyttämättä. Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitse, jolloin lisätään 6,90€ kuluja. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa tai lähetettäessä ennen toimitusta. Hinta: 20€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  6. Merkki: ISM Malli: Adamo Road Lyhyt kuvaus: Satula Kuvaus: Erittäin vähän käytetty ja hyväkuntoinen. Aikanaan muutamat lenkit ajettu, sittemmin harrastus suuntautunut muuhun pyöräilyyn ja odottanut käyttämättömänä aikaansa. Nouto Espoon Viherlaaksosta tai postitus, jolloin lisätään postikuluja 6,90€. Maksu Mobilepay tai käteinen noudettaessa tai ennen toimitusta. Hinta: 50€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tai nollaviisnolla 5seittemän5359yks.
  7. Jos jollakin vain on tarvetta, olisi tarjolla dhb:n otsikon mukaiset kengät, mallia halpis. Arvosteltu aikanaan tosin ihan hyviksi aloittelijan kengiksi (road.cc). Käytetty vain muutaman kerran vuosia sitten ja silloinkin vain sisällä. Itselle liian isot ja siirryin muutenkin maastokenkiin. Sopii varmaan, jos normaali kengän koko on jotain 46-47. Nouto tai posti (postikulut 5,90€ ostajalle). Koko (lisää myös otsikkoon): 48 Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: nollaviisnolla 5seittemän5359yksi tai yv
  8. Ostettu pari kesää sitten katukäyttöön, mutta vain yhden lenkin verran ajetut (n. 15 km). Totesin ajavani mieluummin nappuloilla. Nouto tai posti (postikulut 5,90€ ostajalle). Hintapyyntö: 30 €/2kpl (myyn vain yhdessä) Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: nollaviisnolla 5seittemän535yhdeksänyksi tai yv
  9. Kuvien Charge Cooker 1 (27,5+) parin vuoden takaa, sopivasti talvikauden lähestyessä. Ulkona otettu kuva alkutalvelta 2016, mutta siinä näkee pyörän lokasuojineen. Itsellä ollut lähes pelkästään talvikäytössä ja silloinkin käyttökerrat jääneet lopulta todella vähiin vaikka ajaminen tällä pyörällä hauskaa onkin. Pyörä on siis hyvässä ja siistissä kunnossa. Mukaan saa kuvassa näkyvät varusteet. Suomi Tyresin Fat Freddie 3.0 eteen (takana tällainen ei mahdu pyörimään, nykyään taitaa olla saatavilla jo kapeampiakin nastakumeja näihin, 2016 ei vielä ollut). Taakse on hankittu lumessa parempaa pitoa tarjoava Schwalbe Bobby Nic, joten yksi ylimääräinen WTB:n Trailblazer (2,8") tulee myös mukana. Samoin käyttämättä jääneet pullo Stans No Tubes litkua ja yleismalliset venttiilit litkutusta varten (vanteet on Tubeless ready, mutta ei koskaan litkutettu). Lisäksi pyörän mukana tulleita heijastimia, käyttöohjeita ja erikseen hankitut lokasuojat ja DMRBikes V12 -polkimet. Voimansiirto Shimano Deore 1x10, jarrut Tektron hydrauliset (ei mitkään huiput, mutta toimii hyvin). Rungon koko: L (19") Rengaskoko: 27,5+ Paikkakunta: Espoo Hintapyyntö: 650€
  10. Käyttämätön Suomi Tyres Fat Freddie -rengas. Viime talvena ostettu, mutta eipä mahtunutkaan pyörimään takana Charge Cookerissa. Nouto. Hintapyyntö: 50€ Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa:YV
×
×
  • Luo uusi...