Jump to content

sariniss

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Varastettu harmaa 2-paikkainen pyöräperäkärry Kalliosta 23.-24.6. välisenä yönä. Kärryn rahallinen arvo on vähäinen, mutta koira ehti tottua kärryssä matkustamiseen hyvin. Kärryn vanteissa on ruostetta, jalkatila tasoitettu (taso voi olla myös poistettu) itsetehdyllä tasolla ja jalkatilan kankaassa on pari reikää, takana oleva työntöosa on jumissa ala-asennossa. Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa
  2. Merkki: Muutaman vuoden vanha Malli: cyclocross Lyhyt kuvaus: 168-senttiselle Rungon koko: 49-52 Kuvaus: Etsitään 168-senttiselle sopivaa kevyesti kulkevaa cyclocrossia tai gravel-pyörää. Voi olla vanhahkokin malli, kunhan pelittää edelleen ja osat ok kunnossa (tai niitä löytyy yhä), budjetti 500 e hujakoilla. Arvostan koeajomahdollisuutta pk-seudulla. Tarjoa rohkeasti! Hinta: €500 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  3. Kuvaus: ostetaan cyclocross työmatka-, lenkki- ja retkiajeluun aloittelevalle polkijalle Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: 050 kolme7viisi7443 Etsin luotettavaa cyclocrossia, jolla suikahdella työmatka- ja harrastusajot sekä satunnaiset pidemmät retket. Pyörän ei tarvitse olla uutuuttaan kiiltävä, kunhan siitä on pidetty kohtuullista huolta. Ajaja on 168 senttinen, rungon koko sen mukainen, eli ~53. Hinta mielellään alle 750 e.
×
×
  • Luo uusi...