Jump to content

Mikko1973

Member
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Kerava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkki: Sekalaisia osia Malli: Vanhoihin pyöriin Lyhyt kuvaus: Kaikki kerralla Rungon koko: * Kuvaus: Käy hakemassa kaikki kerralla. En postita. Hinta: Hae pois Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 2. Merkki: Nexus 3v. Malli: 24" Lyhyt kuvaus: Vannesarja Kuvaus: Ollut käyttämättä muutaman vuoden, saattaa vaatia laakereiden avauksen ja rasvauksen. Mukaan myös vaihtaja vaijereineen. Hinta: Hae pois Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 3. Merkki: Alexrims Malli: En24 Lyhyt kuvaus: 622x19 napadynamovanne Kuvaus: Ollut muutaman vuoden käyttämättä mutta toimivana irroitettu. Kaikki pinnat ehjät ja vanne on suora. Hinta: Hae pois Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 4. Merkki: Wheeler Malli: Blaster Lyhyt kuvaus: 26 tuumainen Rungon koko: 18" 46cm Kuvaus: Tästä projektiksi tai ajoon. Vaihteet ja jarrut toimii, vanteet ja kumit ok. Runkokin laatutavaraa. Hinta: Hae pois. Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 5. Merkki: Kona Malli: Tonk Lyhyt kuvaus: Maantie/Gravel Rungon koko: L-56 Kuvaus: Olen pyörän ensimmäinen ja ainoa omistaja. Ostin pyörän ns. kakkospyöräksi kesäkäyttöön. Kilometrejä kertynyt arviolta n.500 ja kunto tietysti sen mukainen eli lähes uudenveroinen. Pyörän vuosimalli on 2017/2018. Pyörässä on tällä hetkellä kiinni kuvan tanko ja uudet 2x9 vaihtajat ja jarrukahvat vaijereineen. Mukaan tulee tietysti alkuperäinen ohjaamo jarru/vaihdekahvoineen ja se myös 2x9. Renkaiksi vaihdoin tulevaksi kevääksi 28x622 kokoiset Marathon plussat ettei sepelit tee kiusaa (näillä ajettu 10-20 km) Mukaan tulee myös alkuperäiset 30x622 rullaavammat renkaat. Mukaan saa myös kuvassa olevan takatelineen mihin saa vaikka sivulaukut kiinni. Tässä pyörässä on käytössä mukava ja kestävä teräsrunko! Myynnin syy on työsuhdesähköpyörän hankkiminen minkä takia tämä pyörä taitaa jäädä vielä pienemmälle käytölle. Tervetuloa koeajolle! Hinta: 750 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 6. Merkki: 4x104 Eturatas Malli: NW 38 Lyhyt kuvaus: 1x10 vaihteistolle Kuvaus: Ostaisin 38 hampaisen eturattaan. Hinta: Tarjoa Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 7. Merkki: Schwalbe Jumbo Jim+ Malli: Surly Bud Lyhyt kuvaus: 4.80 Fatbike nastarenkaat Kuvaus: Itse nastoitetut renkaat. Varsinkin Surlystä on muutamia nastoja irronnut mutta pintaa on molemmissa reilusti. Ollut litkutettuna mutta minä käyttäisin jatkossa sisureita. Parihinta noudettuna 70eur. Hinta: 70 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 8. Merkki: Chromag Malli: Liaison series Lyhyt kuvaus: Satula Kuvaus: Siisti ja ehjä. Itselläni ei ole tälle tarvetta. Hinta: 20 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 9. Merkki: Halo Malli: Omega 2500 LM Lyhyt kuvaus: Akkuvalaisin Kuvaus: Toimiva lamppu mikä sopii varsinkin metsäpoluille! Mukaan mitä kuvassa näkyy. Hinta: 30 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 10. Merkki: Kona Malli: WO Lyhyt kuvaus: 2015 Rungon koko: L-19 Kuvaus: Tästä hyväkuntoinen läski sitä enemmän tarvitsevalle. Tässä vuosimallissa on rungossa ja etuhaarukassa reilusti kiinnityspisteitä telineille ym.! Pyörään uusittu osia reippaasti, uusilla osilla ajettu n.200-300 km. Koko voimansiirto uusittu. -1x10 (edessä 32nw ratas ja takana 11-48 pakka) -Takavaihtaja Shimano XT -Ketjut -Vaijerit -Keskiölaakeri Alkuperäiset mekaaniset jarrut vaihdettu Shimanon hydraulisiin. Kunnolliset ja pitävät polkimet. Myös renkailla ajettu n.200-300km (Schwalbe Jumbo Jim 4.40) mahtuu myös leveämmät. Mukaan saa myös pyörästä poistetut etuvaihtajan ja kaksi eturatasta. Tervetuloa koeajolle! Hinta: 700 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 11. Merkki: Lake Malli: MXZ303 Koko 45 Lyhyt kuvaus: Talvikengät Kuvaus: Kenkiä käytetty n. viisi kertaa ja kunto on hyvä/uudenveroinen. Jalkani on kokoa 43 ja nämä on mielestäni sopivat villasukkien kanssa. Klossit saa mukaan. Hinta: 150 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 12. Merkki: Eturatas 1x10 Malli: NW 4x104 kiinnityksellä Lyhyt kuvaus: 28 ja/tai 30 hampainen Kuvaus: Jos sinulta löytyy ratas tai rattaat niin tehdään kaupat. Hinta: Tarjoa Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
 13. Merkki: PTN Rokk Line 29+ Malli: Insertti Lyhyt kuvaus: 29+ renkaisiin Kuvaus: Näille ei ole enää minulla käyttöä. Olivat hetken aikaa kiinni 2,6" renkaissa. Hinta: 20 Paikkakunta: Kerava Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: mleinonen73(at)gmail.com tai yv.
×
×
 • Create New...